Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано ма...
Зошто во сите продавници во умрениот Велес нема ice-caffe?
Скапав од барање цело сабајле по сите продавници ама сакав и сакав и точка.Најдов.Ама морав да идам до бензинска да му се невиди.Еве сега седам ти пишувам го пијам ајс кофито и пушам една цигара ама мераклиски мх мх...
Па бујрум ако сакаш не е проблем ќе тркнам уште еднаш до бензинска.

беjб

ако си ги отворам чакриве, има партали да летаат :icon_lol:

свит:

Кајгано мори треба да учам:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ајде да јадам и седнувам... Ти ветувам:smir::smir:
Пошто немам нешто паметно да кажам, ќе ти препорачам да ми стискаш палци за колоквиумиве следна недела:kesa::nesvest:

Hey...you..

физика тест....u know the drill....fingers crossed...
*моментот_кога_сум_верник* Господе, дај ми мудрост и знаење на тестов и.....

Ci vediamo

Анано
Е морав да ти пишам!
Да си ибам векот ја устручив он скрин кејбордов од сабајле.
А треба и семинарска да правам,можеш ли да си замислиш!
Ај доста ти е па да не се напнувам многу ке ми треба левиов клик:back:
А знаеш шо сватив...нема да можам да играм:nesvest::nesvest::nesvest:

е драга фала што ми чуваше среќа и не ми даде тест по англиски :back: ху тоа се спасив поминав некако ама географија :jaj: кој знае што сум пишувал. ама да ти кажам веќе ич не се замарам што сака нека биде. аи ја веков го поминав што и како ќе биде за на школо, преку глава ми е што сака нека биде. вечер одам да си се опуштам :vozbud: бтњ до сега си спиев. од школо уште во 12 си дојдов и кога му ја легнав дури сега станувам :nesum: туку в соба кај мене е исто како во фрижидер да си влегол. не ми е пуштено парното в соба, сега одам да протестирам оти се вкочанив овде ај чао и пријатно :back:

Драга мури

пак ме боли глава :tapp:
иначе јас да те поздравам и да ти кажам дека конечно се наспав и одморив па идам сеа да подучам нешто од нешто и да прилегнам хахха

:helou:

K.

Ko ќе речам дека сакам нешо, не го мислам то.
Сега супер ми е.
Се би дала да не дојдеше до ова.
Тек сеа сфаќам колку само сакам да одам нашколо.
И така сеа си уживам, викендов и денојте после ќе ги поминам толку лудо, .. шо просто ќе полудам.
(а мислев дека 4 писмени и 8 испрашвења во 5 дена е најлошото нешто шо можи да ми се деси)

Џес

Колку е кул на мсн да имаш дволично и лицемерно чоече?
Мене ми е ептен кул...
Едвај чекам да сфати..

:back:

Драга

Пред некој ден бев весела...ама денес не сум пак расположена,нешто сум тажна...депресијата повторно ми се врака, а зашто...јас ја знам причината зашто сум тажна...не е важно зашто ама знам дека ништо не вреди што правам,ке се откажам...преморена сум веке:uvo:потребно ми е едно долго спиење, и да се разбудам свежа со нови одлуки што понатаму...џабе е се веке...немам надеж дека ке биде нешто.:(:(:(

:salut:

Ма дааааај.

Си играм играчки денес. Пеам вечер.
Ми треба нешто... Во боја, ама го немам. Не е телевизор.
Сакам и парфем, ете, Нина Ричи да речеме.
Веќе е 6.
Да спакувам пита и одам кај што треба.
А утре да спакувам пижами и четка, и трк у Маврово.
Ќе се пее, лее, пие и спие.
Меѓувремено ќе се игра јамб и ќе се трачари.
Некогаш е ок да се прават обични нешта, м?
Не знам.
Ништо не знам денес. И сакам маица со мачки.
Си ју.
Медс.

Драга Кајгана
денес како за крај на викендов се петки на тестојте добив уште на тетстот по математика да видам шо напрев али мислем дека ништо немам згрешено :icon_bigg:icon_bigg

Драга Кајгана...
Ми олесна...не 100%, ама главно тешкото помина. Ах леле, лошо е кога човек на момент е неодговорен, милион компликации можат да настанат. Се ќе е во ред.
Мара...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom