Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга..

напната сум цела недела, а и наредната сигурно ќе бидам. Одвај чекам да помине ова и после да се опуштам малце. Ма нек иде се у ку*ац. Уште стариов дома ме нервира, му викаш да не праи нешто он не пак по свое.
Мислам дека ќе експлодирам. И ми се плаче, многу ми се плаче. Ќе разочарам многу луѓе, и криво ми е заради тоа ама па коа им викав да не се надеваат на мене, они не па не.

Ај нека ме мавне кола да не му ја мислам за ништо.
Pay attention or pay the price.

:smir::smir::smir:

Д, па точка, па К на крајот

Жив сум не се секирај,ако уопште се секираш.............али не ти гарантирам до кога ке ме има

и то.......
:smir:

Анано
Ма нека иде се у...
:pipi:
Не бе.Фина сум јас.
И се е супер.Поубаво здравје.
:tapp:
Ми треба доза потсетување на убави моменти во животот мада не знам дали и тоа ке ми успее.Нема побед работа од тоа родителот да ти се однесува поинфантилно од тебе.Леле ми се фаќа магла од дома, што ми требаше да се вратам.

Драга Шенка,
Се присетив на првиот наш бакнеж, деновите поминати заедно, патешествијата, нервозите, маките на кои се изложував, солзите, телефоните, на се`! Зошто? Затоа што го облеков стариот фустан што го носев тогаш.

Дрг...
Ај бе натерај ме да идам у школо, класната ќе ме поздрави у понеделник.
И сакам сабота да дојде. :vozbud:... Ептен!! :)
И да си поминам најасално на свет. :iTard::tarddance:

Госпожа!

Не пишувам на оваа тема веч дуго. Добра сам, значи. :)

Хајкус Кеј :helou: лоффф јааа многу сум среќна се е ок кај мене :vozbud: ајде 1 поззз од мене се најубавоооооооо :tv:

Анано
Спамирам знам!
Кога ке научам да не се замарам!!!
Не вреди бе !!!
Ај ке ми дојде и мене паметот некогаш.

Кајганче!
Добро помина денов, предавања до 9ипол и ајт, дома!:pos:
Ех, да знаев дека ќе губиме кај онаа, немаше ни да доаѓам кај Пандев ама ај, може ќе ми се исплати доаѓањето во иднина:).
Како и да е, конечно обрнав малку внимание на себе иако баш и не ми се оствари желбата да поспијам повеќе од еден саат:(.
Ај, утре повеќе, сигурно!
Одам сега, нека те замара некој друг:back:

Драга Кајг,

Ооо Боже.. ваков наплив на адреналин немам почувствувано од екскурзијата кога се изгубиивме у тоа шумата ни зната ни позната... ма шо зборам... вакво срцебиење се случува само во вакви стресни ситуации.. аааах ама ми успеа! Даааааааа....... Ѕвер сум кајг... Лош пример за мали деца ама се гордеам со себе си :) Убедливо најбоља во ескивирање и прикривање xD

ПС: Знаеш ли какво е чувството татко ти да те чека пред врата, од училницата по англиски, а ти да не си внатре?:vozbud::vozbud::vozbud:

Драга Шенка,
Со еден твој сексапилен член имаме потпишано договор за стонирање за следната пост колоквиумска сабота. Локација и ресурси, нам добропознати. Животов ме тера да пијам многу кафе и да пушам многу цигари. Нешто ми има тргнато накај прекрасно! :pipi:Четворица на тросед, двеста шеејсе и пет динари казна!Туку ај да ми решиш ти една дилема. Зошто се пишува НОКОТ, а не НОКТ? И зошто е ЛАКОТ а не ЛАКТ? И зошто кога треба да членуваш ти излага нешто као... ЛАКОТОТ... Многу ,,от" ко за во еден сантиметар должински.

Кајги мури најпосле малку одмор пред напорниот викенд и пренапорната идна недела, утре не сум на школо :vozbud: подобро сум...и реков што биде нека биде..
ајде убава ноќ и поздрав со песницава (релаксира)

Јоу.
Слушнав те интересира како ми поминал денот а ?
Читај ме:
Утринско кафе па ебење*
Факс едно два три саати па ебење*
Кафе со друштвото па пак ебење*
Ручек со сестра ми па ебење*
Пак факс па пак ебење*
Учење па ебење*
Гледање фудбал па пак ебење*
Те интересира кој беше толку ебачки расположен цел ден ?
Ај во друга прилика.

*во здрав памет (перверзна една)

Here we go again..bwuh....

Кајгана форум -> Љубов и секс -> Љубовни совети дрн дрн срања (пукам сеир и онда? )
И ондак следуе оној "Се извинуваме, но вашиот пристап е забранет.." part..
-Причина ?! o.0
Повлекување офтопик и недоличен јазик..
-Ај не зезај (:

Кајги п33р ја добра..фала на питање :pipi:
Inter 5-3 Palermo .. океи..задоволна :smir:
Жалби и поплаки сутра..:back:
И обавезно купуем бон тон, речник и све остало ..Don't Worry..<3

Кајги јас сум кретен...:nesum::nesum:

ТОлку имам да кажам !!

П.С Интер-Палермо 5-3,единствено жалам што не ја гледав вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom