Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга!
Со нетрпение чекам петок да дојде, собирам парталите и бегам од градов. Не толку далеку но сепак. Морам да сменам локација, Скопјево почна мало да ми е, а и досадно е бе, ваљда таков некој шугав период немам појма.
Ајт доста е, отидов...

Уффф... не знам зошто, ама ме фаќа некоја трема... Не знам, имам некое чувство...имам некои неразјаснети чувства во мене... збунета сум.
И така, инаку се спремам полека, спремив џемпери, спремив пасош... Копаоник here I come. :je: Учам напоредно во исто време... пф.. ќе биде, барем учењето никогаш не ми било проблем. И не знам зошто, ама никогаш не сум сакала ладно време, сега уживам некако. Се чувствувам свежо... и се враќам некако. Којзнае.

...дива детелинеста јагода...

:tapp: :tapp: :tapp:

Доволни се тие смајлиња,од секад сликата говори више од речи.

Али надеЖта последна умира.(се надевам)

:smir:

Џес

Си знаела дека луѓето може да те повредат со постапки и зборови?

Сакам да сум апатична...

Dear..

Само што се вратив од работа и сеа сум мртов уморен.. За среќа, ослободен сум утре од часови :helou:

Толку од мене, одам да спијам..

Мури...кепуџафте авакари ???

Ајде јас отидов да легнам да спијам...ке си сонувам една прекрасна личност која многу си ја сакам и ондак то...:kesa:

Ае добра нок...:smir:

драга,

ништо посебна, ама зато уба вечер.
Убо ми беше и неа изгеда :).

ајде остани ми со здравје

†GODLIKE†

Ој кајги :)
Да знаеш само во каква состојба ми е грлото :(:( Неможам ни да зборам:tapp:
И мора да ти се исповедам. Да ти кажам дека моето грло дојде до оваа ситуација поради целото плачење што го удрив вчера, да тоа се дешава кај мене, ме кине грло кога плачам:tapp::tapp: А плачев едно саат и пол заради некои личности. Не толку ради тоа што се веќе минато, туку поради тоа што дозволив да ме вртат како сакаат долго време. Тоа се луѓе без чуства кајги, луѓе кои немаат емоции, луѓе од камен, луѓе кои се подготвени да ти кажа безброј лаги без да гледаат дали ќе те повредат.... Но најкрив сум јас. што дозволив да ме лажат. Колку и да бев сигурен дека си играат толку нешто ме влечеше дека сепак и они се луѓе дека не се само едни себични лицемерни персони. Но ете сум згрешил:tapp: А знаеш колку време изгубив со нив??? Многу кајги, многу, сум запоставил и многу нешта ради нив, но мило ми е што на крај си го покажаа вистинското лице...
Уф колку ги МРЗАМ, ПРЕЗИРАМ и ми се ОДВРАТНИ. А и после се покажаа дека воопшто не чуствуваат барем малку емоција барем малку човечност:pipi:. И уште јас глупакот секогаш мислев дека нешто јас грешам, се трудев да им угодам затоа што ги сакав и поштував (минато и за среќа свршено време :)). Хмм и они стигнаа на крај да кажат дека јас сум бил човек без ниво... Па покрај вас и тоа го изгубив дозволив да ми се погази достоинството:tapp:
Но конечно се е готово:vozbud::vozbud: Повторно сум си со своите кои ги запоставив. Мило ми е што дотичните господа направија да се свестам :baeh: На нив воопшто и не им е гајле што сум мислел јас, затоа што за нив ова веќе одамна била смислена приказна:pipi: Кајги, може се убави и си мислат дека се паметни, но карактерно они се обична НУЛА!!!!
И да ги фрлам сите овие гомнарии во кантата наречена МИНАТО ВРЕМЕ. И како што кажав вртам нов лист :vozbud: Ми фали една личност кајги, многу ја засакав!! Едвај чекам пак да ја видам, ми фали неверојатно, но ете не сум способен да искочам баш:nesvest: Но затоа викендот е пред нас :party3::ojea:
Поздрав кајги те сакам највеќе :back:
П.С кајги знам дека сите ќе ми се изнасмеат на постов и ќе ми пукаат сеир, али ете морав негде да се испразнам. Не за друго може некој ќе ми даде пари да си купам салфетки кои ги потрошив вчера за саат и пол :):)

Ој кајги :)
Да знаеш само во каква состојба ми е грлото :(:( Неможам ни да зборам:tapp:
И мора да ти се исповедам. Да ти кажам дека моето грло дојде до оваа ситуација поради целото плачење што го удрив вчера, да тоа се дешава кај мене, ме кине грло кога плачам:tapp::tapp: А плачев едно саат и пол заради некои личности. Не толку ради тоа што се веќе минато, туку поради тоа што дозволив да ме вртат како сакаат долго време. Тоа се луѓе без чуства кајги, луѓе кои немаат емоции, луѓе од камен, луѓе кои се подготвени да ти кажа безброј лаги без да гледаат дали ќе те повредат.... Но најкрив сум јас. што дозволив да ме лажат. Колку и да бев сигурен дека си играат толку нешто ме влечеше дека сепак и они се луѓе дека не се само едни себични лицемерни персони. Но ете сум згрешил:tapp: А знаеш колку време изгубив со нив??? Многу кајги, многу, сум запоставил и многу нешта ради нив, но мило ми е што на крај си го покажаа вистинското лице...
Уф колку ги МРЗАМ, ПРЕЗИРАМ и ми се ОДВРАТНИ. А и после се покажаа дека воопшто не чуствуваат барем малку емоција барем малку човечност:pipi:. И уште јас глупакот секогаш мислев дека нешто јас грешам, се трудев да им угодам затоа што ги сакав и поштував (минато и за среќа свршено време :)). Хмм и они стигнаа на крај да кажат дека јас сум бил човек без ниво... Па покрај вас и тоа го изгубив дозволив да ми се погази достоинството:tapp:
Но конечно се е готово:vozbud::vozbud: Повторно сум си со своите кои ги запоставив. Мило ми е што дотичните господа направија да се свестам :baeh: На нив воопшто и не им е гајле што сум мислел јас, затоа што за нив ова веќе одамна била смислена приказна:pipi: Кајги, може се убави и си мислат дека се паметни, но карактерно они се обична НУЛА!!!!
И да ги фрлам сите овие гомнарии во кантата наречена МИНАТО ВРЕМЕ. И како што кажав вртам нов лист :vozbud: Ми фали една личност кајги, многу ја засакав!! Едвај чекам пак да ја видам, ми фали неверојатно, но ете не сум способен да искочам баш:nesvest: Но затоа викендот е пред нас :party3::ojea:
Поздрав кајги те сакам највеќе :back:
П.С кајги знам дека сите ќе ми се изнасмеат на постов и ќе ми пукаат сеир, али ете морав негде да се испразнам. Не за друго може некој ќе ми даде пари да си купам салфетки кои ги потрошив вчера за саат и пол :):)

марче :back: јеје конечно се враќаш во нормала, конечно го сфати нештото што ти го кажував цело време :wink: и се надевам дека се ке биде во најдобар ред во врска со личноста што ти недостасува :wink: повторно стариот марко :pipi: ама знаеш што?!? приметив дека сето ова време иако имаше некои "работи" сепак беше тука за мене :pipi::back: ако ти текнува???:wink: ајде грлото да ти помине што побрзо :smir: пиј таму чај од шумско овошје :vozbud:

Иначе кајги...учење, школо, натаму наваму, обврски и еве ме конечно седнав да одморам како асален човек...вчера на тестот поминав добро паа што сум направила ке видиме, што биде нека биде...:helou:

Драга..

Забот ме боли ме убива болката која трае повеке од една недела ....овие заболекарите се катастрофа немат врска како да ми помогнат умирам:nesvest:

Драга..

Ненормално ми се спие , вчера цела вечер гледав кошарка и моит шампиони односно Лејкерси победија..

Позд...

драга
извини што ти немам пишано неколку дена ама оправдано е, ми беше слава :smir: така да не можев да се приберам до компјутер. инаку нема што да ти кажувам толку многу освен дека не си одев на школо :vozbud: деновиве си се изнаспав ама од утре пак од 6 треба да станувам :toe: знаеш деновиве гости ова она, најјако беше кога дојдоа друштвово мое забегано се опијанија камен се направија, не можеа до дома да си појдат :nesum::pos2:ама беше забавно. добро ај да видам кај тебе што има нешто ново нешѕо старо и ќе си одам да фатам малку книга сум заборавил како се држи и книга и пенкало в рака уште од четвртокот немам фатено :nesvest::kesa: инаку незнам дали ти спомнав си фатив 5 по информатика и тоа најјако од се е што само јас имав 5 и ми пиша и за на крај 5, рече сега уживај :pipi: не дека се фалам ама најдобар сум :pipi: ( :kesa: ) ај доста дрдорење пријатно попладне :back:

Тошо Малерот има Бечка школа, ама јас имам мајмунска школа. Сум мајмунисувал ме мајмунисувале така да :icon_lol: за иницијативата и напорот давам пет ѕвездички, а за успешноста една. Ајде можи и подобро децата на улица кај нас се подобри отколку тоа :icon_lol:.

Драга,

само едно нешто: сакам да идам на одмор. Сакам да одморам од се и од сите. Една година на пример, подалеку од се и од секого.

Ууууух.... One of those days.

....ај идам ја да си ги разбистрам мислите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom