Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче многу ми е лошо :(:( Грлово ме искина, омалаксан сум и ми се врти :(:(
И ушиве почнаа да ме болат :(:( И како сега да учам за колоквиум :) Леле баш сега најдов да настинам, ова кашлицава ме убива, уште повеќе ми мава на грлово :(:(
Иначе да и посакам среќа на Maca_Dark на тестот денес :) Мацо со среќа немај гајле, ќе успееш :) И се надевам ќе успеам вечер да искочам и да се видиме и да си шетаме и да се изнајадеме :vozbud:
Ајде кајги идам јас да те читнам малку:back:
П.С. си се свиѓам со кратка коса:kesa:

Драга, знаеш што?
Година дена survivorship :vozbud:Ај па да ми се множат :smir:
Друго што да ти кажам? Не знам бе.. Тоа па тоа. Ми закажаа за во Берлин (са берлинцима) и сега тоа да бркаме треба. И така...
Чудесни се луѓево околу мене. Не знам што им е, ги мава зимска депресија изгледа (нешто унапред), све се нервозни, све брзаат, све нешто им фали. Јас ко да сум хај, на ништо не реагирам :toe:
Сакам на факултет да идам, ми здосади дома седење. Сакам и да идам да возам, да се навежбам и да им ја скршам кичмата, да не ми сецка кога мењам брзини (а татко ми да ме теши дека ладен бил моторот, ах, си го сакам тато).
Ајде,
љуби те Алтернативката

Кајгана

Само да ти се пофалам дека денес си поминав супер со една многу драга личност :back:

Само сакам да се врати времето на 15 октомври и да почнам да го живеам периодот до 27 октомври по втор пат, различно .. Само тоа сакам, ама нема. Кога нема, сакам се да се заборави. Ама нема. Кога нема, сакам се да се игнорира. Е така ќе биде ... многу убаво. Едно сум сигурна, несакам се да се заврши.

Тежок живот..

Кајги..
it is possible to love someone and not treat them the way you want :/
исто како лисјата што паѓаат у есен.. у пролет пак се појавуваат
истото со луѓето кајги...некој доаѓа..и оди...некој пак доаѓа ..зима дел од тебе...и оди...и за секогаш ќе ја чуствуваат таа празнотија..
позз кајги..stay normal, be cool....
мухамед.:turk:

Знаеш баш е кул кога сите околу тебе знаат како треба да го живееш животот, што е најдобро за тебе, како да зборуваш, дали да зборуваш, што и за кој да чуствуваш и итн.
Се си е тоа супер браво за вас но само едно не ми е јасно зошто кога знаете се живеете толку мизерно и се замарате со туѓи проблеми?
Ве забавувам?
Епа ако е така ladies and gentlemen the show must go on!

Драга :(
Вчерашниот ден беше еден од најлошите денови во животов :( 12 год. оххх тоа е долго време уште не ми се верува ама тоа е :( ако има местачи дупло да патат

Кајги

Денес...не му се веруваше дека конечно после речиси една година си поминав одличнооооооооооооо:je::je::je:а причината е затоа што една личност што ја "мразам" многу ми го разубави денот...:back:

Ај

..Драга....Тужна сум.Досадно ми е.Зашто мора да имам толку за учење?? :vozbud: ќе пукнем еден ден..од све. Не можем ваке ....

ајде идем да учим...:salut:

Еј,

Шако Полумента иде у Скопје :vozbud:

*појма неам кој е, али звучи многу јебачки

Вранец, прокупец и станешина одличен избор на грозје. Добро ќе биде ако виното си ја задржи благатa жица што ја има сега, инаку ќе морам да ќутам како лани и да не критикувам колку лошо е неговото вино, затоа што ако навредиш нечие вино исто како да си го навредил човекот што го правел.

За тие што не знаат кој е Шако Полумента мало едуцирање :icon_lol::

Draga Kajgano!
Ти се обраќам во овој момент на човекољубна обеземеност и душебрижие, nooot!

Илимити со славните зборој на ѕидот: ми се ебе, ми се рика....а не само мандарините се поскапени!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom