Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Учев.
ЉУБОМОРИ!!!
Убафо ми е.
И спиеф, пукни од љубомора...

Денес е фторник :icon_bigg
А фчера беше понеделник :icon_bigg
A утре ијам вежби со Огнен :wub: :icon_bigg
Одам јас...

И ада не е со сите :pos:

Да ти кажам право некако сум тралала денес.Се осеќам ко сите да ми здосадиле и мислам само на еден и мислам дека само со него денот би ми бил поинтересен и понеобичен зоштоооооооо виииииииишееее достаааааа ми еееее од едно те исто!!!!Станувам у 10,11 учам,идам у школо,се гњавам у школо,се враќам дома,висам на компјутер,заспивам андддддд деееееен едно па исто кога ќе се разбудам....уххх.Ај ќе ми помине досадново,дури и песниве ми се смучиа у компјутеров аууууу едвај чекам да го видамммммм!!!!!!:tapp:

Те сака
Драма Куин:pipi:

Драга кајгана...

Една членка конечно се ЗАПОЗНА!! со својата долговремена љубов..
Причината за нејзините страдања, нејзините непроспани ноќи.. и сите посветени постови во врска со љубовта... На сите тие работи им дојде крај.. :(
Сега веќе ќе немаме на што да тагуваме со plux. -кмее

Сакаме уште! -сакаам

А да ме оставеа еднаш јас да размислам што е добро за мене,а? Фала што ми го расипавте денот...
Преку глава ми е од се'.Моментално мразам се околу мене и тоа...

Имам најретардирана сестра у свет.Ма тоа е бре страшно.Не можам да се повратам под претрпен страв.Душава у петици ми е веке два саати.Зошто?Сеа ке видиш.
Седам во кревет, со лап топот у скут и кулирам.Земја дембелија.Милина.Лепота.
Наеднаш ми влага сестра ми у соба ми џитка петарда и се дере:Бато петардааааааааааааа пазииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.
Петардата пага до мене на кревет.Од страв, џиткам лаптопот, и станувам у брзање.У мегувреме се сопнуем од кабелот и треснувам на земја со се лаптопот.
А она се гази од смеење.Не била запалена петардата.
Страшно, страшно, страшно.
Ке зеам и на блиски Исток ке ја селам.И ибам тоа ретардата.Нека џитка таму и петарди и бомби и гранати..ти ибам тоа....

Драга,
Поминаа пет месеци од кога замина еден твој член.Налетав на негов пост и повторно неможам да ги сопрам солзите.Толку млад,добар и харизматичен човек не си имала по страниве.Либерален дух кој сеуште живее некаде по темиве.Имам грутка во грлотото,навистина жалам што го нема.
Почивај во мир :(

Жолта

Пиши ми рецка-рец
Пиша ок

Денес ми е ултимејт *внеси пцовка по избор* ден:smir:
Периодов ми е *внеси пцовки на н-ти степен по избор* !!!
Немам намера да ти плачам уште
Ај доста се лигавев

Идам да правам продктивни работи -на пример да плетам, везам, а можда и конечно време е да научам да кувам.М?Што викаш?
На полноќ доаѓаат занимљиви идеи...

Ајт идам

Shit Shit Shit..
деновиве убива Пмс.
Мање битно..
уживам.. Го сакаммммммммм <3
:back:

Од утре па натака нов лист.. Се радуваааааам:pipi:

Драга Шенка,
Замисли имаш другарка, која и по пет месеци откако се пољубила со некој типац од езерски град, се` уште го мисли. И замисли, он неа не ја ебе два посто. А така! Замисли?
Се враќаме по рекламите. Следува џингл.
*Мамо, мамо, сакам да какам во тоалетот на Коле!

Еве сме назад. Јас не сум добра. Се плашам за моето здравје и ми дојде камионот со патлиџани. Све ме боли, се надевам ќе излезе на крај океј. Работа има, сполај ти. Само кој да ја работи и со кој ентузијазам, кога сум посрана од страв. Си ги сакам Мачето, Матеа, Марија и Марко мачорот.

:back:

Драга ...

ја денеска да ти се пофалам дека поднаучиф електротехника и многу сум среќна. А фоедно преку оваа порака сакам да ја поздравам Магде и да и кажам дека не сум и скар, а ни на Фоки.
И знам дека ти кажаф дека полагам од сабота па натака и мислам дека ќе си починам. Ај нема везе .. .

:smir::smir::smir:

Кајганко, напорен ден до максимум.
Мислев дека ќе биде полесно денес, ама душа ми излезе. Дај Боже што помалку вакви денови.
Денес, бар ти вака некако послободна си ми, почиста, повесела. И мислам дека многу добро знам која е причината.
Нејсе, имам јас ептен поважни работи моментално, на пример како да опстанам:)
Еј, да не го тупам јас многу, нека си ја слушнат сите по еднаш Што и да е ќе помине од Владо Јаневски. Ептен дига атмосфера текстот.
Јез да е спора песната, си носи сила со неа.
Ајде, овој пат не те напуштам поради перница, туку поради книга.
Кога се нема избор, се нема.

Сочуство до моите соученици кои ќе ги трпат истите тортури како и јас. Ама, заедно сме посилни.
Yeah right...

гладиус has signed out due to learning issues...:tapp:

шо е со ФторникоФ???????
ја денес математиче 1че...
физиче напраив за 5че... у основно така не праев ебаго...
има препуно нови срања и ствари али неможам и неам време...кој те ебе..чаос кајги...

Хеј кајги :):)
Најдрага денеска конечно расчистив со нешто што ме мачеше долго време, нешто што веќе одамна требаше да биде решено. Хмм минато време, не викам дека ќе ми биде лесно да го заборавам, напротив во моментиве ми е тешко али од утре сум нов:smir: И така, се надевам и јас ќе се радуваммм од утре :vozbud: Али грлово ме убива, ме искина едноставно знаеш и гласот го изгубив.....
Жал ми е што не се видов со маца вечерва. Мацо извини што не наминав, ќе ме сватиш:back::back:

мила
како си ми ти?
Убаво ми е се чувствувам супер само се нервирам имам проблеми со фб и мсн не можам да си отворааам ќе пукнам еве веќе три дена...
ако бе бев у скопје закон беше. Се запознав со едно многу фино детенце хах не е детенце голем е али многу е мирен за разлика од мене јааааааа го закопав у земја али ако ќе се видиме пак и ќе бидеме поопуштени и така мила...
ќе го завршам постов со една многу убава реченица...и да со посвета е..:pipi:

секој некогаш, некого ќе засака

Фак, преморност драга, еве сега имам само слободно време малку да те потсетам. Посебно кога сум 2ра смена многу тешко се снаоѓам во времето, до 7 и 30 на школо, додека отидам до дома, додека се спремам а на тренинг во 20:30, нњама време за одмор или други ствари, вечерта го искористувам малку времето додека утредента спијам до 12.
Преморност е ова, незнам што ке се прави и како ке се издржи, сепак одиме до крај и без откажувања ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom