Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е се така розево како што мислев. Си ебало матер се веќе. Мислев ке биде подобро,ама ништо. Ама не губам надеж,има време. Досада ми е... спијам компјутер тренинг па спијам. :toe:

Драга Шенка,
Се трошам. Се трошам во идеите, во времето, во растргнатоста... Мислам дека нема да можам повеќе. Две понуди во пет дена од иста телевизија. Како? Што да направам по ѓаволите! И плус учам за колоквиуми и имам импресија дека сум тапа. Фала ти. Го сакам Самоил Малчески! Ќе видиш колку, во следната колумна во четврток. :back:

Кајганоо
Зборвам многу, ама то не го менвит фактот дека таа е најзлобното и најподмолното суштество шо сум го видела! И ќе зборвам ма, ме нервирет неправди. Слобода на говор, смрт за угнетувачите, според Марија. И да, кој фактор е таа да ми речит мене да заќутам. Ќе зборвам, ке кажам на секој какви работи прајт, колку е лицемерна, колку е надуена. И таа мене требит да ме учит на воспитување и во одредена мера да ме изгигнит како чоек? Фала не, ако учам понашање од нејзе, далеку ке догурам.
На сеа, дајте ми број за мито и корупција во образованието! :pusk:
Озбилно кеј, шо е многу многу е. Да можит крвта годинава да ми ја исцицат, ке ми ја исцицат.
Ама буквално, знајш. Али карма, ќе и мафнам ко ке и се дешават и нејзе истово. Пропалица :/
Ајде поздрав, ако попишам уш малце, и шо требит и шо не требит ке речам :back:

Здравоу
smile1.gif

Јас пак, одморен, наспиен, со несоницата мислам го решив проблемот.. единo проблем е што осеќам disturbance in the force и "минус" e тоа што неможам да се стоплам, now i know how it feels. I need the other "minus" to make myself/ourself "one plus"
flowers.gif

кајги мила
шо да ти кажам, шо да те лажам?

Џес

Денес се осеќав ко послушна ученичка...цел ден.

Фала.

Зелена,
не ја разбирам поентата и предноста од имање преку 2 000 луѓе на фејсбук.
Ги гледам и им се чудам, дали знаат воопшто кои се сите тие?
Или само имам некој пријател, а тој има пријател кој има пријател, па тој другиот пријател има пр....
И знаеш тоа се` така оде верижно!
Денешната инспирација и креативност ми е сведена на: НУЛА! ( од денов ќе да е )
....Бизарна професорка :nerv: Нејзиното однесување е како семафор на раскрсница:nerv: се менува на секоја една минута.
Шта чеш.....

Ајт Чао

Кајг...
Ми се спие...премногу ми се спие... мислам дека во секој момент галавата ке ми падне од раменици..а подочњациве ми се ужасни...
Ме фака глава ооу нееее :(
Имам за учењееее.....не можааам
Среќа брат ми се сожали и ми свари едно кафенце ај ај ке ме биде.... или да си легнам?
еее тежок живоот...=)

Д.К

Ситуацијата со името станува крајно сериозна: "Дури и на Светското првенство во риболов на крап Грците притискале за македонското име"

.

:pos2:

Драга моја Кајгана....
Сега само што си отиде професорката по математика...2 саати решавав задачи што е голем рекорд...:helou: И сега малце ќе се дружам со тебе..па ќе јадам и после ќе глеам биг брадр...:toe::smir::helou:

Kajгиииииииии

Еве ме,се вратив после денешното скитање на факсот...искрено да ти кажам не ми се одеше ама пак отидов зашто и дома не се седи нели?кој би ме разбрал мене?ни филозоф нема а камоли јас самата себеси да се разберам...денес и така и така си поминав,не ми беше денот,се надевам ке се расположам малку...

Ете ти песна и за твое расположение

Драга ...

полагам на 31, 02, 05 и 14 - виш ми лак, книга немам фатено :-(

:smir::smir::smir:

Кајганче!
Денов беше добар за понеделник:).На факс беше интересно на моменти со смешките на колегите, но дефинитивно досадно на фонетика како и секогаш уствари:icon_lol:.
Спиев колку што можев, се измазив најслатко со најмилото(:pipi:), а сега дојде време да учам руски а ич не ми се учи:(.
Лошата работа е што ќе морам додека учам да ја слушам сестра ми како навива за некој од натпреварувачите на Голем Брат:/.Ама ај, што не поминало.
Ај одам сеа да не се запишувам повеќе па да окапам па после на тебе да те правдам:).

Ciao!

Драга,
И јас утре тест, држи ми среќа да не ми го види учебникот ОК Е СЕА?
Фала на сослух имај пријатни мигови со моите драги и ценети колего од форумот!!!!

Драга,

Јас незнам ни кога тестови, ни разноразни исппитувања, што се тиче на сево ова незнаење незнам ни која смена сум на пракса утре. Aли добив желби4ка да ти пишам.

Ми се симна филмот. Sweet. Ae.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom