Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј

Се осеќам за нигде. Од се ми е смачено.
А,да ќе биде подобро годинава, ме израдва,едвај чекам..(NOT)
Пак истине глупости да ги трпам само шо сега нема да е во Скопје,туку овде:vozbud:.
Ќе си го менам презимево во Црвекоска за да ме сакаат професорине,
кога ќе ги предавам тестојне или писменине whatever ќе остам 50-100 евра за успомен и дуго сечање и немам галје за оцени.
Интересно е така. Да си ги вртиш работите во твоја корист.Еден ден она шо го прајт ќе ја треснит по гла,туку ај..
Втора година ми е,а толку срања изнагледав. Само класон вреди,нишо друго.
И тој ќе го нема другата година.

A,да..кажи ми која е поентава да имам слагалица или чаша со слика од Милан-тарот. Сигурно има упатство за користење, на пример дури ја сложвиш слагалицана да ја слушаш "Зошто си ме мајко родила".
Интересно е.

Е така.

Си го најдов совршениот факултет за магистерски студии. :srce: Ама може и ќе ме примат... :toe: Зашто увек однапред си ги осудувам работите на пропаст?
Ај има време до април, а до тогаш не се замарам. :pipi: Ме чека семинар на Копаоник за два дена, среќна сум многу што ќе одам, ама ме фаќа став од патувањето. Ајде... биче све у реду.

...дива детелинеста јагода...

Goldsmiths_Main_Building.jpg

Д точка К

Тешко срање сум јас, а и тешко срање е овој живот....една недела у тежок DOWN ,една недела во 4 ѕида, до кога вака.....

:smir:

Кајгано
едвај гледам, умрев од читање, а и од пишување богами :tapp: и уште имам тууу :nesvest:

ГНЕВНА сум и ЛУТА сум му на човештвото и на луѓето и на нивната слепа себичност!
боооо
Тогаш мило зошто седиш овде а не некаде у индија ?
:tv:
погледни се себе па после другите и не глумам лудило себична сум и курот ме боли за остатокот од светот ама барем не лажам во врска со тоа.О и спијам мирно
Спотов го гледав едно преду 20 пати денеска и уште повеќе ме разлути!

КАДЕ ОТИДЕ ЉУБОВТА? КАДЕ ОТИДЕ ЧОВЕЧНОСТА? КАДЕ ОТИДЕ РАЗБИРАЊЕТО, ПОДДРШКАТА, ХУМАНОСТА?

Све е отидено у к. жими се ти викам.
Хуманоста е поим измислен од владеачката елита за да обичниот човек се осеќа дека е вреден и добар ова де ефтин еготрп и за да даваме што повеќе пари на добротворни организации, разбирањето е нешто што реално никогаш не го добиваш бесплатно и подршка освен ако немаш што да понудиш назад,
Reality check little one : отсекогаш било срање и тоа потешко од сеа, само што сеа има медиуми кои те бомбардираат за да се осеќаш виновно во врска со себе си и начинот на живот , патем каде живееше до сеа?
Не можеш да ги спасиш сите, ако можеше тогаш природна селекција како ќе се вршИ?
Молим те оди сеа донирај некој денар за да се осеќаш подобро во врска со себе си
Мањебитно е што тие луѓе буквално се миленичиња на илјадниците информирани душегрижници кои плаќаат дебело за да они бидат живи, исто како кучето дома... плус тука е цела индустрија .
Еден ден верувам, ама цврсто верувам дека ќе дојде тој ден, кога моќта на љубовта ќе ја надвладее љубовта кон моќта и богатството! Само се плашам тој ден да не дојде премногу доцна.

Љубовта може да го промени светот! Ја има таа сила, само луѓето се многу глупи суштества, џабе ми дрднаат дека човекот бил најсовршено суштество и дека имал разум. Најсовршено и најнапредно суштество my ass!
љубов
ааааав колку убаво
Љубави интересот го мења светот

Во интерес на жените им било да се изборат за своите права, во интерес на работниците исто така, во интерес на индија било мирно осамостојување, во интерес на кинескиот народ да имаат поголеми слободи. итн итн....

Љубов е само како да ти кажам оф I hate burst your bubbles тендециозна измислица, ја измислиле пар владетели за да народот се лаже со нешто и да верува дека има нешто повеќе од гола борба за опстанок,лижавче за мали деца. Можеби ова не дели од остатокот на животинскиот свет да измислуваме разни поими како љубов, хуманост, сочуство, итн итн

jea I know ... you always ask : Is this is it?
- well... yea не постои ништо повеќе освен манипулации и борба за пари (опстанок)
:pipi:

извини вака ако допуштеше да можат да ти праќаат пораки на профил таму ќе ти пишев.
отвори тема следниот пат да не идам оффтопик вака те молам.

Кеј си досадно ми е и да ти кажам се согласувам со членот дарк кинг шо ти пиша денеска ...убаво ми е ма.:pipi:

Е.

Пак се дадов на маратонско антиспиење. Ако продужам да оуверслипувам, ќе го пропуштам пола студирање. Затоа вечерва се воздржувам.
Неам обавези и се запустев, ете.
Цела ноќ читав слушајќи 100.8, мислам дека ми прекурче фреквенцијата дури.
Да, и си ги купив конечно лековите што коштаат просечна македонска плата. И си најдов уште една нова, неоткриена, прекрасна нијанса на црвен лак.
Според тоа, на некој начин може да се каже дека денес сум била на шопинг. :jaj:
Одам да доручкувам, па да јавнам бусот према Битпазарскот ми факултет.

И да, ова утро Жак Брел е мој херој.

жено а мислиш дека е паметно да си легнам јас сега и што мислиш... колку е исплатливо да одам да земам пепељара м?

Драга Шенка,
Сакам да му кажам на другарката што седи до мене на факултет дека веројатно ми ја има собрано книгата за колоквиум и сега немам од што да учам. Среќа се погоди една хумана личност да ми ја донира својата од лани. И така ти велам, морам да му кажам на сите именки од женски род, дека МУ не чини во битолскиот дијалект. Ме раааазбираш бачкооо?! :)
Иначе најбоље изјава: ,,Уа за Блаже Конески затова шо не са дали да се стават елементи од источното говорно подрачје". :):):) Љубим ти експлицитен револт бре! Тооо!

Драга, конечно наспан. 11 саати сон не се малку:)
Деновиве ретко ме гледаш, а и во следните неколку нажалост така ќе остане. Ми се натоварија неколку поголемки обавези кои морам да ги завршам.
Како и да е, те држам под око:)

п.с.Ти текнува пред некое време кога ти кажав дека е најпрекрасно пред сè да гледаш за себе, а потоа за другите. Уште сум на тоа. Супер е вака.

гладиус has just signed out:договорено:

Совршен ден.

Настрана бомбандирањето во Багдад, економската криза кој ми излева во пресрет кога барам пари само, курвинско-бугарската интернет конекција, празниот стомак, луѓе без сопствен карактер кои се доволно глупи да ми расипат утрото, немањето кредит, неиспланираноста на следниве часови и фрустрацијава од секое ебено нешто кое не е во склоп на мојата замисла, неодлучноста што ќе носам за Нова Година и дека уште малку мора да се расправам со локалните продавачки за зимско палто. Не за џабе имате огледало, можам да видам колку фино и елегантно ми стои. Да, настрана тоа, совршен ден.

драгана
шо прам како сум?
ај кажи ми како да издржам денеска до 3 саат на школо... па и јас сум чоек,сакам да одморам...секој ден од сабајле до 3-4 сатот дремам овде.ми се смачи веќе...па после ќе велат демек овие музичарите забегани биле...ПА НОРМАЛНО! треба да си луд за да останеш 8 саати на школо па после и да вежбаш и да учиш. ми иди да заспијам и да се разбудам во петок:ocinja:
ај доста ти се жалам ко некоја пи*ица, пошо и тебе ќе ти се смачи да ме слушаш. ќе се видиме пак денојве,еве овие се смилија,ни ставија нет на ова компјутериве (јес да е бавен ко желка у слоумоушн,али ај...колку-толку).
поздрав мила:back:
п.с. читај потпис* :)

Кајги мури

Сеуште жива!Е сеа стварно мислам дека ке скренам!!! Ме мучат некои ствари и нз као ке идам да го правам тестот се ми е испомешано 80 страни бре за еден ден :tapp: како на факс да сум..:pos2: се надевам ке поминам добро... ајде посакај ми среќа :wink: :back:

Драга

не ми е досадно
не те лажам
вертикалните и хоризонталните аватари се ин, правилниот квадрат е soooo last year...
90х120 120х90

тестот математика го усрав....незнаев дека толку сум безвеза...
денес чилирање...утре лектира, четврток пракса, петок изборна математика и изборна физика...

едит: ФАК...место да иам први 2 часа празни, ја на втор на социологија треба да идам...па одлично...сеуште среќен...

Реков јас денов ќе биде одличен?Реков ли?Фала му на господ и денес сум ептен радосен ептен!!!!!!!!!Што сакаат нека праат луѓево ме боли уво ништо нема да ми поремети расположение!!!!!Честито и на двајцата.Нека се множат.:back::back::back:

К!

Q.:пер зошто ми пишуваш пп ?
A:мислев дека стварно педер не си онлајн дека си во црква дека ги прочистуваш гревовите.:vozbud:

Од сега да знаете дека сум у црква да сиги очистам гревовите (иако знам еден тон света вода не ме чисти али ај)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom