Ехх Драга .... знаеш ....
....очигледно премногу го поминувам времето чекајќи пред мене да се појави идеалната патека на животот.... Знам плавуша...
Некогаш заборавам дека патеките се прават со одење не со чекање.... Сонувањето е прекрасно, ама мечтаењето сигурно нема да ми ги реши нештата.... Целта е дејствувањето, а не мечтаењето, без оглед на тоа колку благородно делува и изгледа сето тоа....
....очигледно премногу го поминувам времето чекајќи пред мене да се појави идеалната патека на животот.... Знам плавуша...

Некогаш заборавам дека патеките се прават со одење не со чекање.... Сонувањето е прекрасно, ама мечтаењето сигурно нема да ми ги реши нештата.... Целта е дејствувањето, а не мечтаењето, без оглед на тоа колку благородно делува и изгледа сето тоа....
Иначе, утре у 7 и 15 треба да станам, а не ми се спие воопшто. Затоа, од нареден викенд, у 12 најкасно станување, особено у недела. Друго, па, искрено мака ми е од монотониов период низ кој поминуам, но има некои работи кои ме одржуваат активен и добро расположен и покрај глупиве неколку дена. Викендов не излегов од Х причини, али тоа е тоа. Нареден викенд повесели и во подобро издание да се надеваме...
Се чуствувам извонредно се надевам ќе трае ова расположение. Го сакам татко ми, како ме изнасмеал денес, алал да му е