Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ej,
Вчера нешо тешко ми е, ова, она се лигавев.
Кое бре тешко глупачо?
Супер е :)

Иначе, "It's always sunny in Philadelphia" e РЕМЕК-ДЕЛО!
3-та сезона and they're gettin' better and better.
Kick-ass

Пак јас.
Времево некако ми одговара со расположениево.Тмурно,врнежливо,мизерно,никакво.
Не сум излегла од собава цел ден,а осеќам дека нема ни да излезам.За прв пат во животот доволни ми се овие четири ѕида,доволни ми се за да преживеам..ионака само тоа се бара од мене денеска и се надевам дека добро ќе ја извршам задачата..
Онака Кајгано,се ми е рамно,од тука па до крајот на светот.Сеедно за многу работи,дури почнувам да се запрашувам каде,по кој пат сум ги изгубила чувствата.Не бев јас ваква..не бев.

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking..

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high..

И така..ти имаш нешто друго да кажеш?
Јас веќе не..

драга
да знаеш времево ми ја зафркна цела работа :uvo: тука преврни тука заврни преку глава ми дојде. сабајле бев до кај еден другар и се бевме договорени за фудбал да играме заврна :nesum: и ај не се нервирај. сега си седам дома, си слушам музика и тебе ти пишувам. знаеш денеска уште сабајле ми е чудно нешто низ дома, никој не писка и никој не ме разбуди :toe: дури сега ми текна дека не е тука сестра ми :pipi: заборавив дека уште петокот е кај баба, замисли дека толку многу мислам на неа еве веќе три дена не е тука а ја не ни приметив :toe: туку треба да фатам книга за утре, а никако не можам да и фрлам поглед на книгата а не да ја земам и да читам:uvo:. џабе си дрдорам кога ти сигурно не можеш да на учиш за мене.

ај пријатно сега заминав ја во друга тема :pipi:
искрено твој Дарко :back:

Драга Кајгана...

Не ме боли пенис за ништо, ептен ми е филм.
На Маријана и давам часови по гитара, идам на работа, гледам првокласни филмчиња, слушам најдобра музика на свет, јадам благо, пушам топ цигари, возам одлично кола, имам нај-јебачка облека, чат пат ебнувам нешо, пијам кафе со мајками, живеам во лавовска населба, имам другари на сите стран и од сите раси...и др.ва

пиес...пак се активирам поактивно на форумов :)

Драга,
следува нешто тешко.I hope I'll be strong..:smir::smir::smir:

Зелена,
денес решив да бидам добра.
Станав рано, исчистив, и помогнав на мајка ми, ја зедов правосмукалката и собрав тоа трошките од тепихот, ги измив садовите и се фатив за книга.
Сакаш да ти кажувам за копрофагија и за некрофагија а?
Ма не ти кажувам, доста ми е повторување за денес.

Чао

... Е да бе. Ај да. Не ми обврнувај внимание, во ПМС сум. Вчера посебно сабајлето, се ми одеше на нерви, ама не знаеш бев како touch ламба, на се реагирав бурно. После си бев у шопинг, па малце се смирив. :icon_lol: Океј е. Учам ко бајаги, ваљда ќе си положам. :) Ајде отидов јас да јадам лазањи и да го нервирам мојот ПМС. :plete:

...дива детелинеста јагода..

Д.К.

Многу е тешко,а јас давам се ` од себе.Ми треба само малку помош,само малку.
Имам некој немир,нешто како предчувство кое не можам да го дефинирам дали е добро или лошо и тоа дополнително ме нервира.

Чувствувам како сето ова се одразува на моево здравје,но тоа е последно нешто што ми е на памет во моментов.Само сакам ова да се реши на најубав можен начин,а се` друго ќе го решам јас без никаков проблем.И ќе бидам много мнооогу добра,ветувам.:pipi:

Wish me luck.:se_ molam

Кајги

Повторно се вракам нерасположена,насмевката од моето лице исчезна...но не заради поразот на Јунајтед туку од други причини.Неможам да се помирам дека ми се случува тоа.Не можам да разберам уште дали е до мене или до некој друг.Кога ке бидам онаа старата.Се чуствувам изнемоштено од ова ситуација.

Ај одам

Кајгиии

Да ти се пожалам и јас...
Дефинитивно времево на сите ни влијае лошо бе :nesum:
Значи колку го чекав продужениов викенд и што? Цело време учев, едвај излагав надвор у маало вечерите... :jaj:
Ај нема везе, битно решив денес нешто битно, утре имам само 3 часа...
Ај ај не е се така црно... :) Имало и полоши денови.
Иначе држи ми среќа да не ми го изгасат нетот...

И ајт сега доста беше од мене... се гледаме следниот викенд :salut:

Аиии кајгано фатив бе денеска едвај Милан на крај среќа шо тепаа :)))))
утре тест на школо у пм ај тоа ама утре е последното судење или џа или бу дај Боже да заврши се во ред утре сите да се радуваме :) и така кајги ај поздрав си легнувам ја уште малце

Џес

Ме фати паника ок?
Да се пронајдеш у сите симптоми не е арна работа, да не ми беше замислениот френд ќе се мрднев сеа.
Ме утеши ептен..
Пошо знам дека ќе ме прочита (стакер:icon_lol:) фала :) :back:

И така, нормална сум сеуште.
Освен шо ми треба некој да ме гуше силно, силно, најсилно...
Ама тоа не е медикал кондишн, рајт?цџз.

...дсриомсмјнхит......(се разбираме не? )

tururuur.jpg

:back:

Шо има врска ако се настегаш пита со јаболка рецимо у 23.30...

Иам креативни пориви, нагони или што ти ја знам што се и не знам како да ги реализирам и презентирам пред светов! Океј, доста е пред овие моиве да се испразнам.
Да не учеше сестра ми невропсихологија и да не беше толку невротична деновиве поради будучи колоквиуми, ќе и се тупев нејзе да ја замарам!
Праам колажи. Презентирам животни периоди.
Ми фалат обврски.
Овие факултетскиве не ми ја трошат целосно енергијата:icon_eek:
Им напишав песни на Ивана и Тања за роденден.
На Иван у Швицарска ќе му испратам колаж handmade картичка.
Сестра ми е фејкер. Спие со невропсихологија на глава.
Луксузот наречен викенд дома заврши. За 5 саати треба да сум на воз, да облечам пижами, да ги стаам гаќите и ајварот у торбица зошто утре ќе ги забораам, да змижам и заспијам. Јеа рајт...
Тесно ми станува пак. Во кожава и универзумов.
Sucks big time...
Ми фали Bhakti Yoga Shala, Arizona 2nd Street.
Сакам да се мавнам у Индија.
Сакам нов апарат.

Време на јаболка. Пита со јаболка, торта со јаболка, сок од јаболка, печени јаболка, а во меѓувреме есен и мирис на цимет!
Ах да, и она чудното во воздухот.
Го дишам till is starts feeling fucking good!

Драга

се молам кај тебе ко верник кај господ...
утре праам тест...сполај ти господе и дај ми снага да го издржам и мудрост да го решам...

Абит...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom