Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги...

Се чувствувам како часов што моментално одминува да го имам веќе еднаш изживеано, како да е ова вторпат... :D
А нели велат дека ниеден момент повеќе не се враќа... Ха, епa на им го сега, deja vu! :D

Поз4е. =)

DEAR КАЈГАНА!

Не знаеш колку сум happy.. П33р43то се врати од екскурзија и сеа пак ќе трачариме на МСН до сабајле <3

Толку од мене, идам да трачарам :helou:

*и* Кајгана, многу сум нервозна и не ќе можам да заспијам.
Ама сепак ќе пробам.
Те сакам, ми кажаја ситници многу значеле. Ај чао. *и*

И Кајги п33р43 ја стандард..
не се замарам со нишо..АфКорс..оваа прилика ја користам да ги поздравам моите најмили со песнава <3

P3ac3 & Lov3..

btw ApoCaLypTo :back:

и ондак то..:smir:

драга,

јаска су дроп пијан

и сака да тикажа дек ја сака да ми бидит поше од шо ми е сега.
Уба јет, паметна, имат убоо мислење, а и мајка е и татко е :) сака да су со неја , па шчо сака нека јет. Нејќу да кла слика од неја сеа зашчо некој ќе ја злоупотребит па ќет треба да се тијепам ко селанец за џаде.

углавно то јет то , сака да су со неја, Госпо нек јет напомош :pop:

†GODLIKE†

Кајги брат толку од мене:helou::helou:
Ете ветувам дека нема да те замарам повеќе.......
Се повлекувам со среќа нека им е на сите :back:
Збогум најдрага

Леле Кајгано

Ме боли глава,студено ми е,изгледа пак ке се разболувам како претходниот пат:uvo:
И сега место да се прошетам на убавото време јас мора да седам дома и да зјапам над книгата:tapp:...ај ке преживеам некако...Малку сум нерасположена ама се надевам дека Јунајтед ке ми поклони една победа денеска:pipi: па да ми тргне денот конечно...

Ај поздрав:back:

кајганоооо.:vozbud:

денес треба да учам мнооогу... а не ми се учи... у пм со школово веќе...:kez:

Сватив што навистина сакам во животот кои работи навистина ме исполнуваат, џабе е се друго да се залажувам кога не ме исполнува тоа.Живеам со срушен свет пред мене .Џабе ми е второто освоено место на натпреварот си завршив со раскрвавена уста но воопшто не ни почуствував бидејки душата одамна ми е скршена.БАрем имав храброст на натпреварот сила и инспирација за да успејам.Никогаш досега немам толку мразено некој.Се плашам од самата помисла дека пак ке го гледам.Незнам како ке преживеам иако знам да бидам силна на моменти.Само ми треба сила за да преживеам после се што минав.Незнаев дека ке ми биде толку тешко но ми се насобра се.И не е лесно да изгубиш особа со која си делел многу заеднички моменти 2 години.Се на се викенд кој никогаш нема даго заборавам.Натпревав во кој и срцето ми плачеше и солзи ми текоаниз лицето но јас морав да бидам силна и да издржам до крај.Уште тешки мигови како ли ке преживеам знак прашалник.

Џес

I'm 3 years, one child and one wedding tooooooo late...
-.-:
Инаку, да, да...нешо као совршенство ми делува...
Damn!

Драга Кајганке ...

И денес така го поминав во безделничење ... единствено шо направив беше шо ги слегов книгите од децка во дневна и то беше то .. Времево ме убива ..за тоалетна не го бива . Се надевам дека подоцна ќе ми се врати желбата за учење и ќе добијам малку поголема испирација за подобра искористеност на остатокот од денот ... а до тогаш останувам на твоја фрекфенција :helou:

те сакам и фала шо ме ислуша :smir:

Драга..

Какво лошо време у пичку мајчину што ме фати еден вирус не ме пушта веке 5 дена..Мора да одам на доктор..

Драга,
Знаеш што ми е најмногу мака?Остарев и паметот не ми дојде,изгледа вака мамурна ќе бидам цел живот и цел живот ќе викам не пијам толку,не пијам,се додека не седнам на маса...27 години,најубавите години тек сега почнуваат:vozbud:

Анано
Ај кажи и на Елена да се појави од некаде.Секогаш истата песна со неа, се во 5 за 12 правиме и после трчаме како луди да стасаме со се.
Ама поинтересно е така:back:
Иначе јас супер, фала на прашање.Се преодморив, книга не фатив, сега ке почнам да си учам пак,мислам не од денес, од утре (колку тагично почна тоа да ми звучи:tapp:)
Друго...ај да ти се пофалам, си купив алишта:pipi:
Кузнае колку сум среќна нели?Па сум, едно гајле помалку, неморам да се акам по продавници веќе.
Другоооо...ништо посебно не се дешаваше викендов, не знам ни оти ти пишувам, неам нешто посебно да ти кажам.
Е така!

Мури...

Денов потапа не може да биде,не ми е добро нешто,срце ме стега не можам воздух да земам...ако скинам конци,нема на никој да фалам...:toe:

И ондак то...пуса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom