Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано..
Искрено сум разочарана од еден член на форумов ..
Ќе дознаш наскоро кој .. многу сум разочарана.. премногу :(
Баш сакав да се спријателам .. ииии .. сеуште не ме прифатил/а за френдица..
Иначе вечерва си зборевме за гробиштата таму БУТЕЛ ... и за нешто друго ама не ти кажувам .. :)
Се надевам дека наскоро ќе ме прифатиш ..
Ќе ти позајмам нет и што и да ти треба, ете се договоривме ќе отвориме компијутерница таму па ќе можеш да дојдеш ..
Чекам да ме прифатиш...
Те саки Кајганооо!

Драга Кајгано :) нешо многу расположен Разбираш ! и сакам да споделам нешто со вас . Се надевам дека ке ви се допадне !

:) најбољи се

Драга,
нервозна сум како климактерична тетка :nerv: Од непознати причини имам став како човечево:sakas_ustСамо некој да ми пререче нешто!
Сакам да излезам и да шетам по дождов и да накиснам до кожа. И сакам да пијам и да се напијам, знаеш колку време немам пиено? Црвено вино сакам!
Ај одам да си ставам чај сега. Црвен. :icon_eek:
Н.

Драга,
Цел ден си се прашувам кому и што му имам згрешено толку многу, за толку долг период само лоши работи да ми се случуваат. Немам убиено никого, не сум крадела, не сум лажела ... е па шо кој к*р?
Сфашта.:uvo:
Туку, не научив уште како е можно само едно живо суштество да може да те натера да не цениш ништо од својот живот и своите постигнувања. Да престанеш да сакаш се` што си сакал, дури и да те иритира секое убаво нешто како на пример дождот. Да може да те направи да се чувствуваш како лајно, ама некое ептен лошо, на кое ни мува не би застанала.
Сфашта.:uvo:
Имам јас една песна за вакви тешки кризи, ама од шо ми е преголема криза, нејќам да си ја пуштам за да ме среди малку. Случајно да не уживам во ова јас? Се плашам да помислам така, ама шо ми е ако не тоа???
Сфашта уште еднаш.:uvo:
Не знам друго што да ти кажам за да изгледам попатетична или па понепатетична. Да заглавам или да се извадам?:) Ај да заглавам, кај не било. Ми се ближи роденденот драга, а јас секој ден се` понервозна сум. Почнувам да станувам како вујко ми. На ист ден сме родени и од кога го знам, знам дека на неговиот роденден не може да се најде за да му се честита. Нервозен е дека е една година постар, па и ако случајно се начека некаде, нервозно ја игнорира било која честитка. Ете ме и мене на таа врата. Си влегувам полека и на цела моја мака, почнувам да ги жалам луѓето кои можеби ќе сакаат да ми посветат внимание тој ден. Не престарев, но сигурно сум на едно место од кое ужасно ми се бега. Час ми се враќа назад, час ми се трча напред ... само да не сум тука. Тука е гадно и не можам појќе да поднесам.

Фала на чистата десетка, за успешно положениот испит за најпатетичен човек на светов. Пријатно.:pipi:

Еххххх драга, драга кајгано мори!

Немам спиено повеќе од 48 саати благодарение на твојата тема во Чек ДИс Аут: 0.(9) = 1! Знали таква дискусија/караница меѓу членови немам видено. ЗораНаСлободата се прави екстремно паметен со тоа што мора да реплицира на секој пишан пост иако и тој самиот не знае што збори и што сака да каже.

Ај да не те замарам тебе драга со вакви апрстрактни математики, ама заслужува темата да се спомне во мојот пост. А се повеќе сум убеден дека вака после GOd knows how much текила ќе ја решам задачата.

Инаку бев на роденден кај мој другар, кај кој еден друг гругар се напи до тој степен, што моравме со jordan Rudess да го водиме дома па да продолжиме во диско! Во меѓувреме се случувале интересните(1) работи во кафичот.

Како и да е јас си поминав супер на роденденот се додека не почнаа да се слулуваат `недозволени` работи!

(1) : имало кршење на маси , лупање на мобилни телефони од земја и сл.

Остани ми со здравје мила!
Се најубаво,
Ице!

драга,

ај да ом јас да си потпрочитам од книџето уше малце, оти како шо зафатив со песните со плачење ќе си легнам :).
Еве шо слушам сеа ... плачат звуците ...

ајде одам да си го збогатам мојот „туј“ речник :)

†GODLIKE†

Драга кајгана

Убав ден, одамно немало волку магла во Скопјево.
И се запознав со Боби:pipi: И ај што се запознав одма ми пројде меракот. Драга ја го видов најубавиот дечко на светот, од денес го сакам Мамас, ама ептен.:wub: Само мразам кога по свирки која се туркаат низ тоа гужвата од мерак.Тука морам да ја спомнам дека мразам кога по читални доаѓаат само колку да права врева, да се смеат ко идиоти, се соберат на кафе пошто тука има автомат..:nesvest:

Пријатно

Драгичка...
Се прибрав пред малку...Добар помин не беше лошо со оглед на тоа дека излегов крајно изреволтирана од дома...Секогаш е добро кога е покрај тебе тој што го сакаш и само што ќе го видиш е доволно да заборавиш на се :pipi: Знам дека те гњавам де во врска со љубовта ама морам да спомнам :wub:
И да...Ќе заборавев да ти пренесам нешто од него т.е. InF3cTeD дека денес слабо го дружат од телекабел и дека му недостигаш :back:

Драга Кајџдгљгдана,
беф на латино во хардрок со најмиwото. леле како денса сите во нас су га гледали. абе што да ти причам, сумљива кинеска репродукција на коста бургов во спотон кај шо пее за таа љепотицата со љиљакови очи. замалце мојата креатура од речиси 6 амерички мерни единици ќе се струполеше пред љубопитната маса. ама никој не виде. ваљда. за тие што видоја, поЗЗ од кумот и сваќата. поЗЗ и до тебе. а, да, среќна сум и сите ги сакам. така. чао.

Драга...

Еве сега и така чувствата ми беа разбудени и здивеани малку повеќе од потребното, па уште и си ја слушнав Laura Pausini- "E Ritorno Da Te"...и се докрајчив!!!!
Ама сепак на некој начин се чувствувам убаво. Аахх...

Ми се скрши филмот.
Oh, do I love disappointments.
Ич не знам како вака мене ми се дешава. Ова прераснува у проблем со кој не знам како да се носам. Као, до мене е, али не знам како да си го сменам начинот на размислување.
Fuck it.
Колку глуп ден. Колку што беше убав почетокот, толку беше усран крајот.
А и проклетава магла ко да работи против мене и му дава goth драмски ефекат на случајов.
И уште отпечаток на заби иам на образов ебаго, на врв на све. Кој ќе и објаснува на мајка ми.
Ај да го преспијам глупово стање.

Драга Кајгана,
имам 23 годинчиња, сакам да се допишувам со добри луѓе од целиот свет и омилен ден во неделата ми е вторник. Неделите обично не ги сакав бидејќи ме потсеќаа на редење дрва, пишување домашно и некоја манџа со запршка, ама сега ги сакам од истите причини освен редењето дрва (домашни повеќе немам), и плус и плус што утре е недела и утре ќе си гледам фудбал. Цел ден.

Мразам кога сум настинат.

Најдрага Кајгано,

Викендов не ни осетив кога поминал, и ОП пак на школо... Петок нвечер, сите излезени, а јас вкревет, до 1 саат читав ’’Млада Месечина’’, заразна е, инаку не толку колку што беше ’’Самрак’’( иако ’’самрак’’ има повеке страници) ама нвм. Сепак интересна беше. Изгледа ова сагава ке ми делува исто како и ’’Хари Потер’’ што ми беше. После тоа од 1 до 5 читав ’’Бојата на небото’’, интересна е ::D:. Во сабота спиев до мноогу касно( 10 саат), и цел ден ми се спиеше. И преку цел викенд слушав и слушав и слушав музика, ЕЈ ЗАВИСНА СУМ. Дрога е ова музикана, стално те тера да одиш кон нешто потешко.Мајка ми ако ме виде дека сум со слушлки на ушите ке ме кара, мисли дека не реба да слушам толку гласна музика. Кајгано мори, зошто морам сега да одам да учам? Не пукна од тестови, аман музичко што му стана, тест ќе сме правеле. Ама како да учам, кога татко ми гледа н хистори интересна емисија, и јас сакам со него да ја гледам! Ај чао!

Д.К.

Сношти мислев за тоа како сме трганти кон уништување на убавината на женскиот пол ... И мислев за целата шема за Барбиизациа на женската популациа ... И мислев и оп се свестувам и сваќам дека уставри сум напишал 5 страни на темата .
Сега сигурно се мислиш од кај ми дојдоја ... И јас се мислам ... Ама знам од кај почнав ... Почнав од мислата за депилирањто на нежните делови кај жените ... И колку ми е одвратно кога нема ни трага од влакна таму долу ... Како да сум во кревет со 12 годишно девојче се осеќам и си се гадам од себе ... И после свртев изгледа на целата идеа за силиконите , па на анорексиата итн итн итн ... И неспав пак цела вечер ....
И знаиш ... Сега одкако натропав еден тон глупости ми текна нешто ... Кога целото тоа го гледам од далеку ... не ке да се мажите криви , до жените е ... Тие самите решаваат на таков начин да уништат ... Мажите само им даваат доплнителен мотив .

Него нема везе тоа ... Ненаспан сум па ми се врти ист филм од сношти ...
Инсталирав Минт 8 ... Ко ке се исклучи подобрената козметика ... Ист е ко 7-ката ... Али па и не очекував ништо револуционерно .
И така по неспана ноќ - нескафе и пржени лепчиња . Уз чоекот кој праша Does humor belong in music . Ти посакувам пријатен ден .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom