Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
О сило небесна дај им памет на глупите.

А може и да не им даваш, нека си седат во инфериорност.

Среќна сум и ќе одам на кафица со френдица у некој кафиЧ онака мислам, дааа, трач ова она, јеа рајт:tapp::tapp::tapp:

Ај вака.
Друг свет ми треба.
Или војна.
Медс.

Kајганаааааа...

После сите падови решив да свртам од денес нова страница во животот.Џабе се трудев да сторам некои работи кога длабоко во себе знаев дека нема да се средат.
Ми се пие Нес...ке одам со друштвото:pipi:ги запоставив чисто.Проклета јас:tapp:

Ајт:back:

кајгана
сакам да заврне снег :vozbud:. не можам повеќе да издржам да дојде нова година, божиќ па водици. сакам да ја почувствувам Новогодинешната еуфорија :vozbud::vozbud:
забегав ај чао :back:
хо хо хо хооо

Дуња,

требаше одамна да седнам и да учам. Веќе лекциите по хемија требаше да ми бидат научени, и требаше и лектирата да ја дочитам и требаше и македонски да повторам и друго требаше, ама не се случи.

Паранормал маратон, зон риалити, кревет вс икрам и затоа учење нема :tapp:

Ојдов да се туширам.

Уморен сум и празен како книга со Бугарски јуначки песни вечерва, ја слушам the blue од Пинк и таа како да ми го црпи и тој последен атом на тестерон што го имам во мене.
Во последно време буквално се ме остава рамнодушен изгледа ми фали добра цицка уууууу фак додека ова го пишувам влезе ред скај ет најт на плеерот...се наежив целиот од емоцијата со која е пишувана песната ебаниот Гилмур изгледа го има откачено некоја здрава постара тетка.

ТЕ
Онака...
Седам чекам да фанам спортска сеа за сеа добро иде......И онака неделно по дома прошеташ се малку до вц до кујна и тоа....
И да чекам да напраам над 1000 поста за да иам привилегии на форумо оти тие со постови поголеми од 3-цифрен број биле се манги нем да мислеш дека за друго ти пишам онака билда постови....Него да не те замарам јас со политиката и со иронијата знаеш си ти се......ајт ке одам да варам едно кафе ти остани поздравена...
Ciao:smir:

Драга моја,
ме лажеше во очи додека ме гледаше на камера.
Ми пастира текст кој започнува со:
decko go prasuva svojot decko: dali si zaljuben vo mene? Toj odgovara Ne, Toj go prasuva Mislis li deka sum ubav? Toj odgovara Ne, Toj povtrno go prasuva Dali sum jas vo tvoeto srce? Toj odgovara Ne, na krajot go prasuva Ako te napustam dali bi placel po mene? Toj odgovara Ne...
Знаев дека текстот сум го прочитал на страната каде се запознавме, на нечиј профил. Го прашав: Од каде го пастира ова? Ми вика, од скајп од еден другар. Се запрашав, каде на скајп има толку долги текстови??? Знаев дека виси на истата страна, барајќи други, како што мене ме бараше.

Си легнав, цела ноќ спиев. Око не склопив. Ама си викам... не, па јас му верувам. Сум заспал пред разденување. Станав ептен рано, не ме држеше, знаев од каде го копирал текстот... Го отворив сајтот... посакав да умрам кога видов дека има профил со слика на која јас го сликав!!!

И додека зборуваше со мене, драга моја Кајги, бил на мсн со тој од каде го копирал текстот... Си правел муабети, додека јас умирав во срцето!!!

Нека бог му ја спаси душата предавничка, лажлива, трула... Нека побара помош. Очигледно му треба. Лагата му ја изела душата. Таа се претворила во призрак кој талка по мрачните ладни улици, талка бесцелно, барајќи малку топлина, бидејќи мојата му беше малку...

Драга ,

Преку полов орган ми е од далечината. Неможам ни секунда повеќе во себе да издржам. Со себе да издржам.
Ќе се исклоцам надвор од мојот задник.
Еден од оние денови на кој си станал на десна нога а левата ти се чини толку пријателска отпосле.
Јебига.
Пријатно, Кqgana.

Драга..еве ме и мене конечно денеска....ќе полудев вчера кога видов дека глупаците од КејблТел ми смениле нет во 21h и ме префрлиле на user/pass а ја не си знаев ни user ни pass па морав денеска да бидам досаден цел ден да вртам кај глупаците за конечно пред пола саат да ми крене некој и да ми каже user/pass и да си се логирам,да си седнам на форумов оти ќе полудев цел ден без нет.

Поздрав Кајгано
п.с.Ја сакам највеќе darkheart :back:

Има фудбал,татко ми цел ден е видно возбуден,мајка ми донесува заклучок,остај го арсенал,па барса,сто посто,на среќата и нема крај.Килограм кикирики,пиво...
Сите жени одеднаш глобално добиваат пмс...напуштени,фрустрирани,без внимание,за греота.
Досадно ми е,јаболко и цимет низ собава со широко отворено прозорчечече и магла...добро ми е,за недела дена уште подобро,си прогнозирам.

Џез

Да ти ја кажам новата лекција од минатава недела:
Пази шо збориш!
Сериозно, луѓево се фаќаат за 5 збора.

Еј знаеш шо, ми поставија ултиматум..
Јеп.
Сеа треба да бирам!
Јас сакам се, а ко шо глеам ќе останам без ништо.
Има да кренам раце од сите.
Да се откажам де..
Пошо и онака знам дека ја да го поставев ултиматумов, ниту една од замислените страни немаше да ме избере мене..
ѓѓ:
И то, утре ќе се зачленам у библиотека, мобилниот ми вика дека ќе ме исклучат, мајками ми се заканува дека ќе ми го исклучи нетот па барем ќе се посветам на книгите.
Јеј..

Имав уште една лекција за неделава, ама таа не ја споделувам, себична ќе сум од сеа.

Аиде одам да го поглеам Роналдињо дур иде накај соблекувална.
лове:

Кајгандуријо, се распаѓам:smir:
Одамна не сум бил волку уморен :) Станав уште во девет па после заглавив по утакмици на Вардар дури до 9 саат вечерта. Многу навивање, пеење, скокање...
Последица зарипнат глас, воспаление на мускули на нозеве, а заради димните бомби мислам дека и со триста перења нема да исчезне одвратниот мирис на димна од мојата јакна и од блузонот:smir:
Утре за прв пат во мој живот идам на колоквиум тотално неспремен без да отворам книга, но со тактика за препишување:wink:
Стискај палци како и секогаш:)
Чаос кајги идам јас да спијам:back:

Драга

Денов почна одлично со играње фудбалче со екипчето, продолжи одлично со победата на Барселона поради која сеуште сум под импресии и адренал е на ниво:vozbud::vozbud:, но заврши никако. Добро бе кајги зошто мора во секое друштво да постојат такви личности кои ставаат некои други работи пред другарите кои ги познаваат од прво одделение:kesa::nesvest:Да живееш со некој толку долго време, да ти биде најдобар другар/ка и на крај тоа да ти го направи е стварно е за срамота:tapp:
Ама таа е Кајги изгледа дека мора да постојат такви личности, а ние обичните смртници изгледа ќе мора да си ги трпиме:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom