Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ..
Мене ми е сасвим јасно дека некои ликови се асоцијализирани.
Патем, фин монолог се врти.
Доколку продoлжам да му контрам на твојот непродуктивен церебрален систем може да дојде и до несакани дејства.

suicide.jpg

Поз4е.
Кис4е.
:back::nesum::salut::toe::vozbud::pos2::nenene::baeh::helou::drk:

[.... ]

Драгичка
Колку е закон чувството кога ти имаш струја а цела околина нема.Аххх само фората е ја да неам па да се симињам 10 ката или па во најлошото можно сценарио да се качувам.
Кајгано вчера мислам дека ја осетив малце зимата.Буквално ѕивра беше нозеве рацеве нишо не осеќав вчера.И ајде барем кога е ладно нека замава некој снег асален да се порадуваме малце ко мали деца.

Поздрав:smir:

Пак имам напади на среќа. :manikir: Пресреќна сум. И не, нема никаква причина. Едноставно животов е убав, позитивната енергија е насекаде, насмевки, прекрасни луѓе во мојот живот. Сите премногу ги сакам, сите луѓе, ама баш сите до еден. Секој си е на свој начин посебен, уникатен и секој си зема посебно место во мојот живот.

Чао Дебела

Многу чудни работи ми се случуваат. На моменти си мислам па ок ова може на секој да му се случи и опаааааа само мене ме стрефило. Барам чаре „оно“ се крие, лудило е. Патем и многу чудно се осеќам не знам што е ама се надевам дека ќе биде нешто добро, оти каков малер знае да ме затера уххххх. Се надевам дека блискава иднина нема да ми тресне од глава лоши вести и искрено се надевам дека ѕвездите конечно и мене ќе ми се насмеат оти сум Вагичка у Ороскопу и искрено се надевам дека никој не чека документи од странство, оти како тргнало некој може да ни прати грип по пошта и ние да мислиме дека тоа е свински грип а тоа може да биде антракс. Колку ми недостасува тетка Сабинче умирав од смеа сега се досадувам, многу се досадувам!

П.С. Некои луѓе многу ми недостасуваат, но не можам да ги вратам за да им кажам дека ги сакам. Во ваков зезнат филм сум од средата кога го однесов пациентов на еким што лечи од разни болести. Пациентов оздраве, а јас се разболев. Ужас

п.п.с. лелеееее една песна колку ми се врти у глава :tapp::tapp::tapp:

драга
вчера не можев да си се препознам самиот себе си :toe: не можеа ни да ме препознаат домашниве. не бе за на изглед, туку во понашањето. не бев издрогиран, не бев опијанет :nesum: се понашав ко лудо палаво детиште. не знам ни самиот што ми беше. а пак за разлика од вчера, денеска сум по расположен. сабајлево се запишував на аеробик и душава низ гз ми излезе е*ате бељата :nesum: уште ме болат сите мускули, и стомачни и на нозе и на раце и секаде. сега моментално сум си дома, си те читкам и си слушам не многу тивка музика...ајт :back:

Дуња, останав дома,

и не дојде и не дојде, :nerv: ќе види тој што е колатерална штета, у принцип ја не сум осветољубива, ама ме зафркна бре.....
Го потрошив денов за џабе.

Утре зон риалити - паранормал сандеј :vozbud:јупииииии:vozbud:

Отидов да праам пуканки.

ДОсадно е се потам тојето.Вечер нема надвор мн е ладно.:nesum:

Драга КАЈГАНО!
Јас да те поздравам ... сега одам да се спремам и ќе идам надвор што побрзо неможам веќе дома спобудалев..
Те сакам и имај убав помин . :back: :nesum: :salut:

Драга,
Таа струја, ма не се може без неа.
Среќа немаше само 5 минути. Еднаш 24 часа не држеа само свеќи.

Среќна сум, по толку долг временски период.
Ја чувствувам топлината на семејството, кога се наредивме сите до печката додека дедо раскажуваше сцени од неговиот адолесентски период. Сега знам од каде потекнува мојата будалост. :pos:
Ме болат стомачните кога се смеам. Кој ме тераше да одам во теретана? God damn it!

Ае, гости. Гледаш дека не те посетуваат само тебе? :pipi:

Кајганче!
Малку безобразна сум денес, само пцујам!Преку к*р веќе од твове членови, стварно.Ај што се лицемери, ама не знам ни зошто уште се умарам.Битно, вечер ќе си поминам убаво!Дап!
Го обожавам моментов иначе, покрај сето срање.Чај, дожд, песни љубовни мх, мераци.

Отидов ма!:salut:

Драгааа ма...

се пеглам, се пеглам и глеам врне. Немаше врска ама ајде. Одам ја

Кајганскаја винтовка Драгунова.
Официјално официјализирам: Веќе никогаш нема да го отворам подфорумот Љубов и Пердашење. Issues, darling, lots of them. И расипаното куче е уште живо.

Драга,

Боби ќе ми порачат од Дедо Мраз авјонче со батеривчиња :icon_cool

Едит: Ама само за мене!!!

свиди

Јас(--BON--JOVI--)овицијално се самопрогласувам за најљубоморниот човек на планетава!
И да...сабота е јас не сум излезена.
Иии имам жаби на срцево.
Ииии не сум креативна.
толку

оач:тоалет:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom