Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Не бе, нема шанси.И денот ако ти почнал со убаво, вечерта мора да ти се расипе од некој/нешто.Едноставно не ми е судено да се забавувам и дружам.Налет ваков живот, ми се смучи веќе:tapp:

У секој случај не е на арно кога однапред планирам нешто.
Толку се надевав на викендов и на крај - ништо од тоа.

Можда во некоја наредна прилика.

DK
I'm filling fulfilled.. Full of love, not happy about it but also not hurt.. Just like the neutral electrons.
Today I'm like a neutron and I feel warm.
So this is how to be on the other side :pipi:
Oh yeah when he's happy he looks insane xD

DK
I'm filling fulfilled.. Full of love, not happy about it but also not hurt.. Just like the neutral electrons.
Today I'm like a neutron and I feel warm.
So this is how to be on the other side :pipi:
Oh yeah when his happy he looks insane xD

Драга

Ни машкиот полов орган не може да ја долови глупавоста на денов.
Се будиш сабајле, глеаш сонце и си мислиш, „еј топ ден, имам неколку обврски да завршам, па подоцна ќе уживам„...
ха ха
Ама неееееее, по саат време сфаќаш дека поарно би ти било кога би си продолжила да си спиеш до 100!
Цел ден ми е наопачки, али океј, ја си го заебав.
Ги молам надлежните, следниот пат коа ќе фрлаат памет, да не ми даваат чадор. И мене ми треба понекоаш.
Глупава, глупава Магде!
Ако Ѓоко се чувсвувал како фиш, јас се осеќам ко шит.
фу!
приетно

Passed down to you...
Ye Knight is dead...
Along with the kingdom.

His kingdom of heaven.

So says Saladin

Мерак ми е кога си седам со така пријатни луѓе на пиво до фонтана со Деј оф пред нас. Стварно е тоа дека сите можеме да се покажеме најдобро ако сме на наш терен-со слични луѓе со слични интереси. Добро би било кога би имала такви луѓе и во секојдневието а не само во викенд...

...

Кога границите на просечно помината вечер ќе бидат надминати секои други коментари се излишни.

пс- Голема благодарност до ај кју и нивниот избор на песни ,браво момци .

Таман ќе поминеш една бариера, сфаќаш дека до чекпоинтот имаш уште мал милион други исто така напорни за пробивање.

Вечерва помина најдобро што можеше на така малку несериозна работа и нецелосна реализација. У живот не сум се чувствувал поубаво како после тие 2 саати скокање, рипање и потење под рефлекторите на Дом на АРМ.
Па афтерпартито само по себе 100 пати поубаво од самата “парти“, ако можам нели така да ја наречам дешавкава:)

И најважно од се’ е фактот дека сепак јас правам идиот од сам себе у 4 саат сабајле за можеби сега за сега многу битни работи - и иако не сакам да мислам така, сепак знам дека кога - тогаш ќе зажалам за потезиве.

Ениуеј, never felt so secure before. Онака, чудно.
Да не заборавам само да ги поздравам сите срцки кои без да знаат каков ти е животот моментално, цврсто се убедени дека нивниот е милион и триста илјади пати потежок. (Ане ако читаш, престани да замараш со тежината на твојот живот, затоа што на никој не му е гајле).

Најавувам отсуство во периодот од 4:30 сабајлево до некаде 22:30 вечерва.
Поздрав од Гладиус, кој полека но сигурно, се движи кон креветот за повторно да сонува придебилнички ствари.

Драг Воки,
знам дека мразиш кратки постови, ама верувај ако се распишам во темава, утре кога ќе се читам ќе имам the fuck? фаца. Јас само сакав да кажам дека сакам threesome со Јордан и Дамјан. Или со Јордан два пати ќе биде океј. kthnxbai.

Диир.

Барајќи ја вистината дознав многу небитни (ама у наводници) работи, кои истите никогаш нема да ми бидат корисни.
Нема терезија која мери ајкју но има терезија која мери монетарна вредност.

Колку ти вреди или значи животот пресметај у грамажа или у евра.
Како сакаш, аналогно или дигитално.

Што мислиш ? Кој прави поголеми отстапки.. ки ки киии ! ахахахаха

Драга,

Hello sunshine, тоа е прво што си помислив утрово.Мирисот од штотуку расцветаните дрвца буди некое чувство во мене,што незнам како би го опишала.Убаво е но со одредена доза на некој немир.Поставувањето бариери околу нас можеби е не е така добра работа,Да штитат од тоа да не бидеме повредени но исто така потешко допираат до нас и убавите нешта. Понедлеников и вторников имам доста за учење,после тоа ќе можам малку да здивнам :) И така...

Имај убав ден :back:

Драга

Никогаш не сум ги сакала унифицираните и клише правила.
Сосема на други постапки и акции те наведуваат,само што правилата со тек на време се менуваат.
What a shock.
Се осеќам просветлено и изгубено, онака ко во огромна толпа од луѓе, me and my thoughts and my wondering eyes...lost.
Безсмислено е да се тешиш или пак да се надеваш, со нешто во кое ни самиот не веруваш...

Драга В.

И така ти викам...Уствари не бе, и така ШО ти викам. Како на екскурзија сум. Ми се јади. А и глава ме боли. И стомак, ми дојде. А и треба да си одам. Не дека ме мрзи да се движам. И мене исто. Очајна сум. А и кафево нешто ладно ми беше. Шо му фали на кафето бе? -.- Не му фали ништо баш напротив, има повеќе од тоа што треба. Ај са да не филозофирам по толку. Оф, ми се јаде и мене и тоа многу ама ми се лоши. Пак да пиеш. А ти не пиеше демек а? Еее ама некоој не знај како се пиее. Е како поинаку се пие, освен со уста?! Значи, како шо кажав, не филозофирам поќе. Дооообро, нема филозофирање повеќе. Ај мислам доста е. И јас така мислам. Чачача. Чачач.

:D XD

Kakvo sabajle najdobro sum imala !
Znachi edno 3 saati ne se smeev samo koga zimav vozduh za da prodolzham da se smeam xD
Mnogu ja sakam be, ne si ni svesna kolku <3 Umrevme znachi xDDDD
Sea ke odam da se istushiram mnogu mi e toplo -.-
Ne se mrshtam, sme smeam vnatre dlaboko vo sebe, ama nemam sila da go iskazham toa vo nadvoeshnosta.
Vchera imav ubava vecher, sevidov so mnogu doooooobri lugje, se smeevme i si praevme muabet. I se gushkavme. Au da, i igravme kako Damon na :There's no other way i site ne gledaa, ama nie imavme slushalki vo ushi i da.
Vremevo vakvo neka bide celo vreme go obozhavam <3
Prstite mi mirisaat na Ajax xDDD Pa kako da ne mi mirisaat, aj objasni mi ! :D
Gledam punk'd posle 1204576923 godini od koga ne sum gledala. Ne e fun sea, Britney ja nema da ja zakachaat.
Sea idam da se tushiram, ajde mwa topsi kiss4e *************:

na ovaa pesna
igravme

me mrzeshe da ti pishuem na kirilica, mnogu.
ne sum spiena a stanav sabajle, prosti mi, te molam.
tony o san go ima na televizija i peshe so nego.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom