Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
да ти се пофалам дека внука ми ме прогласи за најсупер тетка, не за друго туку затоа што и ги исполнувам сите желби.
Абе срце од дете е, ама само кога сака да биде такво инаку е инат невиден ( не дека не знам на кого е таква , ама подобро е да си ќутам хаха)
Вчера ја направив кловн и нели поради моите исклучително добри уметнички способности била најубавиот кловн во цело училиште. - Ај доста се фалам.
Да ти кажам толку ми е досадно и никакво ... да не се децава ке умрам од досада.
Драга идам да им направам палачинки за да не ја кренат куќава во воздух.
Поздрав :smir:

205230_1979158718064_1216023606_2424775_91858_n.jpg

Imagine me here....with CocoRosie in the background <3

Edit 1:
Ne se smej ! @:
Ke ti mavnam boks.
Imam stomakobolka. Nemozam da se ispravam, a negoli da idam na Fonija -.-
Ete ti. Mrs glupa edna.
<3
Edit2:
Abe ! Nisto, zaboraiv sto sakav da ti kazam. Gledaj ja samo ti sobata. Kje ja imam someday.

Ground control, to Major Tom... Commencing countdown, engines on.

Викаат, секое долго патување почнува со првиот чекор. Better get my boots on. :)

Кајганкеееееееееееееее!!
Преубаааааааа вечеееер!! <3 :back:

Драга Кајгана,

Не ми е обичај да ти пишам, ама ајде. Добар период за мене, положив се дури кажано се надминав себеси, завршив работа кај мене дома, се заинтересирав за нешто добро слично на мене, i got so wasted tonight, се на се се надевам дека ке продолжи вака да ми оди, само на едно нешто ми текнува на подобро од ова ама и вака е супер. Фала ти што ме сослуша. :kajg:

Драга,
Ми престои тешко гостување. Се читаме приквечер.

Драга Кајги,колку убав ден за учење,а ? :)
Иначе да ти се пофалам си купив нови копачки. :D

Кај тебе има нешто ново ?

Драга Кајгана,

Изглеа више станувам стар хипик, или само стар... хипик одамна не сум, ме изеде ова состојбата во земјава наша никаква.
Аплицирав за работа на две места, во приватен сектор, аф корс. Сеуште нема повратно инфо. А и сеуште ме држи мрзата за да си спремам портфолио во пауер поинт за да аплицрам на трето работно место. Ех, порано да го видев огласот за една новинска агенција на кој не аплицирав пред месец-два. Сега сигурно ќе беше поинаку. Подобро или полошо не знам, ама немаше да биде исто.

Како и да е, ТоБ провод у Штип. Од сите фини луѓе ми фалеа само AlekSS3 оправдано и mans неоправдано (седи, кец по предметот драм ен бејс журки).

Ова со кецов, штетно влијание од допишување со една учителка по англиски, ама за жал останува на допишување сето тоа.

На први април ја видов И.К. и кога вратив филм, сфатиф дека со неа не сум бил на кафе од изложбата на Ѕ.П. наваму. Ова со иницијаливе новинарски филм :D

Ајт доста е, да идам да каснам нешто, од пастрмајлијата во Даблин наваму немам јадено. Уствари јадев една гума од бурек у 4 сабајле, ама тоа не се брои бидејќи беше еден од најлошите буреци што ги имам јадено во мој живот, ама кога тоа е единствено место во тој дел од Штип... ќе го јадеш брат.

Двајца анархисти се заљубиле на фејсбук.
Планираат да создадат комуна со други анархисти, исто така проникнати од фејсбук познанство.
За да таа комуна ја креираат, да речеме во Бразил, ќе треба да откупат земјиште. Тоа земјиште ќе биде оданочено, значи ќе им идат сметки.
Ќе садат компири и домати, ама на компири и домати никој не може да остане, повремено ќе мора да одат во супермаркет за да купат стек.
Ќе живеат без интернет некое време, ама еј, на фејсбук се нашле бе, преку него дознаваат нови информации за тоа до каде се оди со отпорот, па ќе стават нет, онака, ќе се жртвуваат малку за револуцијата.
Додека се помлади можат да спијат наземја, ама идат стари години, ишиеси, реуми...мора да инвестираат да си купат од водените кревети. Анатомија не трпи отпор.
Зимото не е такво како во Сибир ама љубовта и отпорот не се доволни за да ги стоплат, па може по некоја клима да пркне ваму-таму.
Во летната сезона сите сакаат малку на плажа, под лежалка, да пијат мартини во големото разиграно Рио...па и анархистите се луѓе, ќе логифицираат дека е сосем во ред малку да си приуштат одмор од отпорот. На сите ни треба, нели?

Итаканатаму.
Мал импринт за тесноградоста на индивидуата закоравена во идеали напумпани со сублиминат.
In Soviet Russia, you don't eat the Cake, the Cake...fucks you in the butt.

Јас наместо да учам ете тука кај тебе.. Абе како да учам кога сум болен. Ми иди да си ја откорнам плуќата е, плус ќутам дома за да не се закашлам, абе трагикомедии.
Поради мојата состојба и да сакам неможам да пушам и на самата помисла ми се лоши. Али планирам за скроз да ги откажам и мислам дека ќе успеам барем до Јуни месец ако не.
Иначе се осеќам даун незнам дали што сум болен дали нешто друго, појма немам.
Замисли неојдов Штип на Ран фестивалот, а се отепав од вежбање днб само ради таму. Ај в година сигурно, ветувам.
..Што би направил во животот сега се е големо, ако запреш сите останати се напред, значи ти си минато..
Мислат дека улица е добро звање..
Сакам нешто од нет да си купам пошо овде нема ништо и по се изгледа дека една добра патика ќе падни, мислам време е :vozbud:
Еј а она како беше.. сеа еднаш излегват или два пати беше, а после демек не се ни познават..со дуполи а или не гајле ми е..
Никогаш веќе тажен и никогаш веќе од почеток. Али шо ќе ми е бе то...
Знајш колку е просто бе само, ја земаш книгата - го читаш еднаш урокот и си го повторваш и веќе го знајш.. ќе ме фати едно 1 час , оти да не пробам.. ако ме бара некој знај како да ме најди.. Ајде одам да учам.:smir:

Единствено нешто што сакам е да исчезне болката од раната...
Па може ли толку да боли нешто?
Ми се спие а немам се уште јадено.
Ај не знам и тебе зошто ти зборам кога не разбираш.

Ах....мразам збогувања и зборот ЧАО на крајот од разговорот кога сите одат по своите патишта а јас останувам сам.....тешко е кајге немаш представа колку е тешко кога ќе го слушниш зборот ЧАО....а следна прилика можеби ќе нема.

д.
денеска ми е тивко, чудно, нема галами низ дома. до душа вака е секоја недела, монотонен ден, ама денеска сестрава заминала (појма неам каде) од ракомет и да видиш колку е убаво. немаш појма.
не сакам да знам ни каде е, ни кога иде......ич не ме интересира :baeh:
инаку до сега спиев, јадев, малку читанв, дојде чичо и уште е тука ама мораше да те ѕирнам и да ти се пофалам колку ми е убаво и тивко.

ај ќе одам надвор да видам до каде е моторот.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom