Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мала, рихеб направив денес, се извадив за пропустот од некни.

Јбг иронијата е нешто што никогаш не сум го ниту сакал, а уште помалку разбрал .. Или барем пробал. Тоа е, ќе се надеваме на најдобро можно сценарио, живот иде даље. Последниот фронт го браниме во понеделник, трики ќе биде и тоа ептен.

Ќе рипам од џамо, сега одма мор.
Толку да се немало респект кон постари лујџе, аааааааааа.

КАјгиии
Шо им е на луѓевоо бее сите се исповампирија шо че беше ова стварно не ми јасноо........
Изгледа од време им е или до годините ќе да е :toe:

Драга,

Првии април е :) Колку само брзо поминува времево.Инаку денска бев на кафе со другарка која 3 месеци ја неам видено.Муабети муабети до 101 и назад.Се присетивме на глупостите што сме ги правеле кога бевме многу малечкии, ехее колку сме биле улави. Убав ден како и да е....Поминаа драга и тоа што мислев дека нема никогаш да помине.Денска се уверив во тоа,и мило мие што сум на чисто со себе.
Прекрасна песна

Bye :back:

Си седам сам пред компјутер и си пијам Узо ме мрзи сега таратур да си направам е тоа е проблемот....

Не идиш не идиш биди здрав и жив тоа е тоа ќе го суредиме основно и толку. Што ден сме денеска? Изгубив ориентација за време и простор од премногу релаксација почнаа да ми се случува да изумувам работи, отидов на Нотар без документи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ај си реков да ти ебам. И П. го сретнав ај да сум честел ај, му кажав дека цела недела на доверба ни е оставена и дека купопродажен договор направивме а парите уште не ни се дадени, па ни верува на збор човекот. Нема гајле кој ти дава море така гледаат да те заебат ѓубре да ти продадат, а не вака....

Ми се спие премногу а коленото си реагира на промена на време ли си реагира :tapp: Кај го заебав кај го запустев :music5: Стегнато е сега, фиксирано, нека смее да боли, ти е`ам глупата топчечашкена конструкција :icon_lol: Идеме да спиеме, обид no.2

Dear omelette
In that moment, when I see my neck in the shadow, I realize how fragile I am.

Драганеееееее, подај топкуууууу

Мразам шифри. Супер си поминав, пиење алкохол, муабет нешо ау, испеглани некои работи а сеа одам да пружам алишта.

Се гледаме у Штип пичкатиматер.

Абе змеј сум,ичкурнемеболи -.-
THIS IS MY RESOLVE!
Look in the mirror,whats that you see?
The Shattered Fortress that once bound me.

Драгаа
Малку нанав, нишо не сањав.
убав ден, утро сеуште. Сепак порано ми почна, и топ ми е (:
Јакобс, сокче, сендвичиња, мх мх. Ќе сум го глеала Dinner for schmucks убаво се изнасмеав првите 30 минути, и после типична комедија со заплети коа се ќе се усере. И ме напна и исклучив. Т.е киднав од тв и си дојдов кај пецко, и ете кај тебе мури.
Вчера не знам ни јас што се преправав дека сум. Битно ја натапирав косата ја уплеткав и иам гнезда, чворови и гранки на глава. Ќе биде дугачок процесот на оплеткување, но некако не сум подготвена да го започнам. Убаво сум некако расположена, за да се нервирам со.. коси (: И да ти кажам некако, сфатив дека мене живот ми је брат.

А?А? Што ќе праиме со трбушнава плешачица, со опаснава певаљка? Солзички ми дојдоа од смешкање :pos: Надарена е, стилуфана, аутфит совршен брат.
Ама ја некако најпојќе тука се проналазим :pos:
Телефон ти искључен, а ти мало откачен :pos: :pos: :pos: Ама ептен го лови моментот со почетната фацка, баш е онака надежна :pos: Интернет ти не ради, па ми срце охлади :pos: Не можам, сама си се откорнав од смеење (: Чурки распеани.

И морам да ти признаам. И јас станав дел од Адел - манијата :/ Ролинг ин д дип се пееше на велико во рори. Ама па убава ми е, шо ми е гајле :pos: И така драга, не ми се пишува веќе (: ајде биди ми поздрав!

Драгаа

Глупи соништа!!!! -.-' И сега ќе ми се мотка сонов низ глава цел ден... Небитно :)

Секоја чест....:pipi:

Имај убав ден и ти драга и... someone like you :):back:

Влеговме кајгииииииииииииииииииииииииииииииииииииии :vozbud:
За само еден гол влеговме во полуфиналеееееееееееееееееееееееееее:vozbud:
Ауф ќе добиев инфаркт жими све, какво сабајле :vozbud:
Ајде, ајде ајде Вардарееееееееееее, Вардареееееееееее, Вардареееееееееееееееее
Неможам веќе, одам да чилнам малку УФФФФФ

Драга Кајги,убаво времево надвор,а ? :) Ае одам да шетнам,се враќам за 1 саат.
Позз :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom