Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Да ти кажам само што сонував, кошмари, го видов заедно со бившата,:nesvest: поголем кошмар од овој денес не сум видела. Плачев многу(среќа што тоа во реалноста е обратно)и знам дека ќе се радувам :) ќе одам вечер кај него и знам дека убаво ќе си поминеме .

ahahahahaha xDDD
Кој пресврт во животот човеку...
Упс,кајгано,не човеку...
На антена 5 се погодија песните xDDDDDDD
Dance the night away
Live your life ,and stay young on the floor
Dance the night away
Grab somebody drink a little more
Lalalalalalalalalalalalalala
Tonight we gon’ be it on the floor
Се заљубив во песната еј <3
lalalallaa :baeh:
Знаеш што кажа овој на антена 5?
Дека од Понеделник снег ке има,за негова жал...
Нека го бе xD.
Нека се жали ,јас нема xD.
Абе ме мрзи да јадам
и да пиам
и да спијам.
Се ме мрзи.
А зошто ти зборам тебе?
Ко ништо не разбираш...

Бегај таму.

Драга, осеќам дека ми фали нешто...ми фали она...што беше секогаш покрај мене!

Кајгано знаеш што е иронија?
Луѓе без љубовен живот или со катастрофален љубовен живот решаваат љубовни проблеми. Тоа самата го детектираш во Љубовни проблеми...
Затоа децо не слушајте совети или бар читајте меѓу редови. Во најмала рака, сметајте дека читате виц во Вест..

Драга, љубави,
вечерва ќе го затворам локалот и не ни сакам да знам како ќе стигнам дома.
Со длабока љубов,
Сатори​

Драга Кајги,е денов ми е убајни :) Сеа играв кантер со мојот најдобар пријател и пепел ги направивме сите... :)

Who says I'm a namkjor?
Epa da, bev etiketirana kako takva, pogodi od kogo?
Epa da, what goess around, comes around.
Ama na im doagja pamet na nekoi, treba da se premine na nesho drugo.
Anyways (:
Ubava vecher, ubavi lugje, se raspolozhiv posle namkjorestiot den <3
Leka nokj *:

Преку глава ми е од групите: Сите што му се лутат на штркот што ги оставил во Македонија, сите што одвај чекаат да му ја здувнат.
Само кукаат сите, затоа што не виделе полошо. Не виделе како е да живееш на место каде со месеци се молиш да добиеш парче леб или чиста вода за пиење. Да ти се руши кровот над глава, да немаш услови да научиш да читаш и се молиш да преживееш уште еден ден. И тоа све кукаат од топол дом, на компјутер и со интернет, додека некои не знаат како изгледа компјутер.
И преку глава ми се, искрено. Ене им ја златна ЕУ, нека си идат, не знам кој ги спречува...
Мене ми е убаво и не би ја менувала државава со ништо, не сум кукумјавица и не плукам по све.

Драга која вечер еј...не играм повеќе, ќе одмарам долг период...

ееееееееее ај- ми рекоа овде да пишам
ионака нема тема за 8 Март- сите ги стаиле под катанец- :toe:

за само 3 дена е ДЕНОТ НА ЖЕНИТЕ- сакав да чујам ваши мислења околу подароците- но....... ништо , ќе чекаме дур не се отвори темичка
посебно за девојките ме копкаше -
:pos2:

Е па, ај до отварање на тема- еден виц

Жената го прашува мажот:
— Што ќе ми подариш на 8 март ?
— Ќе те изнасилувам !
— А , ако не ти дозволам?
— Хммм, е па тогаш остани си ко глупача, без подарок!

Кајгана
Синоќа беше чудно. После многу долго време излегов со школски, и бевме на фенси места... ама места, шо да ти кажам. Во првото обично одат луѓе за да се видени, а не за да си поминат јако... јес да Викторија Лоба(:tapp:) пееше, ама немаше лош избор на песни. И погоди шо? Само 5-10% од луѓето играа, се забавуваа, а сите останати стоеја покрај РЕЗЕРВИРАНИТЕ маси или сепариња и само гледаа наоколу и оговараа. А да... и не носев штикли, замисли! Со то бев црнец. И играв на музиката. Тоа ме направи црнец ипол, накај двајца :D
На второто место кај шо бевме беше весело, пијано, разиграно, шабанско. И пола фаци од гимназија беа таму (шемата:nesvest:), а го видов и најголемиот бубалица во генерација, кој воедно и ме мрази!!!!!! :tv:
Беше чудно. Си поминав убо, ама не како што очекував. Сега незнам дали јас сум таа која неможе да гледа секакви луѓе пред себе, посебно не фацки кои сум ги гледала 5 дена од седмицата, а сега пак ги гледам и за викенд.
Како и да е. Вечер свири Четкар(совршениот маж)! :pipi:

И уште нешто... денеска имам договорено 3 кафиња. За едното треба да чекам гости дома, а за другите две треба да одам на гости. А за нареднава недела имам многу за учење, и стандард средношколски муабет - немам со ништо почнато, не пак завршено.
Отидов јас да фатам книга, бидејќи црно (накај сивкасто така) ќе ми се пишува :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom