Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК.

Ми се расипа рачниот часовник (сатот де). И секогаш кога ми се случувало тоа, ми се дешаваат некои лоши работи.. Ама овој пат зошто да не ми се случи некоја добра работа ? ќе типувам на тоа.. Вчера што сум пушел еден џокац (немаше ни забот да ми го фати, па камоли мене) и така си останав без хербата и умот ми е само во тоа. Ае Сабота можи да се помине добро, а можи и не. А можи и утре, а можи и не :pos2::pos2: . Училиштето иде само во нагорна линија, позитива и ништо друго. Утре само да го заокружиме денот with a haircut..

The intro of my life..
R.I.P JUN

Eilo.org Progresiv-radio и 100 таба отворени мегу кои и Кајгана (:

Watcha doin? Oh Nothin.

Драга, имав преубава вечер, вакво нешто ми требаше, дефинитивно.
Уште да го натерам да напраи нешо пред мене, :pos:
:wub:

Навистина вака е.

angerposter.jpg

Кајги, малку сум нервозен....океј, малку повеќе...океј, уште малку повеќе...океј, толку сум нервозен што си легнав во 1, и сега после 2 саати станувам и ми иде да утепам некој. Уфффф ги мрзам овие ситуации. Се надевам дека се ќе излезе добро на крај. Дотогаш че го пукам бе еј. Мислам дека нема шанси да заспијам вечерва, па решив дека најверојатно ќе се дружам со книгите :pos: или ит ис гејминг тајм, за побрзо да дојде утрешниот ден...

Хеј.
Слушнија е слушни ја
Барај те ме мене е Барајте ме мене.

Уште неписменост, уште нервози благи, како лош чај во планинарски дом.
Слушам А-ха и јадам суви смокви.
Вечер... Е вечер.
Не планирам, а сакам да ми се случи нешто.
Која боја викаш, ќе ја сефтосаме?
Жолта, сигурно не!

Доста ти е.
Еве ти линк за писменост -

Драга,
идам уше сега на школо,имам предчас па ќе скиснам у школо денес.. :(

Нека ме убие гром, кога сум толкав сом, да се качам во петок во автобус! Не се живее вака Кајги! Ах бре Гвујо, да си гризнеш од таквото што им даде слободен петок на лешовите! Се качиле во автобус(новата 24ка), цел пат прават муабет колку не им се допаѓаат новите автобуси, вакви биле, онакви биле, за џабе фрлала владата пари! МИЗЕРИИ! Кога посакав да излезам на Рекорд(да ги избегнам лешовите што ќе урипат на зелен пазар), ми се окрена еден, ми велит да не се туркам, полека да одам! Ми одеше да го убијам тука, среде автобус, па потоа тоа весникот да му го напикам во газ заедно со празот што го носеше неговиот другар од војската!:tapp:

Кајги, малку сум нервозен....океј, малку повеќе...океј, уште малку повеќе...океј, толку сум нервозен што си легнав во 1, и сега после 2 саати станувам и ми иде да утепам некој. Уфффф ги мрзам овие ситуации. Се надевам дека се ќе излезе добро на крај. Дотогаш че го пукам бе еј. Мислам дека нема шанси да заспијам вечерва, па решив дека најверојатно ќе се дружам со книгите :pos: или ит ис гејминг тајм, за побрзо да дојде утрешниот ден...
Спиев само 4 саати, како гробар сум у пм...
Али ај, донекаде дојдоа посакувани резултати, но и некои лоши информации...
Горе-доле очекувано... времето ќе покаже што ќе донесе иднината :)
Се чуствувам мртво... пчус во автобус беше кланица. И помогнав на една баба, и ги носев торбите, па се осеќам убаво онака..:)
И вика на едно девојче, девојче ај ако сакаш стани да седнам. И цел авотбус се врти накај девојчево. И оваа (една дебела беше како цистерна) буља на страна без да трепне, се прави наудрена. И одма сите старци ЦЦЦ...:pos:

Драга Кајги,денес сум многу расположен,имало некој кој мисли на мене... :)

:back:

Тоа што ме навреде ме навреде не покажувам ништо не е проблем. Него чекај си реков малку да видам јас викам сега ќе дојде ова, па кај куќата одавде сето тоа плус од другата страна му викам лап 1000 евра :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А нема врска го дупам и како позелене од завист ми рече дека ќе го скршел бирото :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Дадов до знаење таму бирото директорско да не ми го чепка 1000 денари ми е платено и странки пречекувам на него а и кафе варам со плинско. Ми реков неколку пати да благослови да ми придаде господ ќути ништо не вика, аааа реков уста да ебам твоја атеистичка затоа наназад ти оди во животот. Кога влегувам кај него дома во салон Тито ме пречекува, и на секое влегување му викам фати исфрли го овај икона намести досега ме нема послушано :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Лукот појак од пеницилин синоќа се предозирав изгледа и сабајле кога станав почнаа да ми шетаат ѕидовите не ми беа стабилни :pos::pos::pos::pos::pos:, ама добро се прифаќа несакано дејство само да ја нема болката во грлото....

Finally Драга денес сум среќна :vozbud:

Драга,

2 чаши и тацна во рок на нецел саат скршив.За убаво нека е тоа само можам да кажам, ама до вечер кршливи работи во раце А-А фаќање :)
You know what is the difference between memories and promises? We break promises, but memories break us....Бре!
Вечер друштво филмче пуканке ....Има поубаво? Има ама ај:pos:
Ај заминав сегаа :back:
Еве и еден поздрав ...

Акоо не те сакам зошто боли вака
секој Божји ден што ќе ми помине без тебе,
Ако не ми требаш....
Шгљ бгљљ :) -.-' Ај Чао !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom