Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ж бусе :pos::pos:
Кога ќе ми текне на зборов се смеам ко улава бе:pos::pos:
И имам за утре за учење еве ја држам книгата во рака ама за еден саат ќе ја отворам (ако не и за два :icon_lol::icon_lol:)
Ајт :salut:

Драга,
Значи денов полош не можеше да ми биде, станав од 6, и за џабе отидов на факултет, од 8 до 12 значи за безпотреба седев. покрај тоа се изнервирав со поените од еден колоквиум, па и ја што ги слушам сите за тоа колку поени требало за да се помине, ама по нивни пресметки ми нема и некоја логика, и професорот го негирал тоа, чекам сега петок да видам кога ќе ги истакне конечните резултати. ах, се надевам дека се најдобро ќе помине.

Драгаа (:
Ќе си го изглеам опет тој глупиот филм поучен да ми дое памет (:
И ме боли глава, а штом чувствувам нешто, значи дошол паметов. Иди ми дојди ми ми праи.
Си знам јас, се си знам. ГРРР!
Ај чаос, ме чекаат хумористични епизодки најмили. :back:

ДК,
Понекогаш колку е убаво кога стаеш слушалки и музика до крај и да не те боле к*р баш за ништо.

и да, го сакам човеков
00033152.jpg

мОри ако ме сакаш те сакам, ако ме мразиш те плукам.. Иначе викаат секој вид на музика си носел свој вид на дрога :tapp: Тогаш баш ме интересира на шо се турбофолкерите???
А кај мене е се по старо, кризи,кризи и кризи.. Чудно како ни се дели патот и пак сами сме.. Значи не верувам во сонови иако секогаш го имам она лошо чувство пошо знам дека баш тој сон ќе се оствари. Епа овој од вчера ме сјеба денес вкрај. Се ме иритира аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа чоек незнам како да постапам. :blank: ми е мозоков, ах не ни сакам да размислува.. Сакам Афро Фризура...

Леле ама сум вакцинирана значи! xD И сега ме боли рака, нога и глава. Но неее, не легнувам јас.
:smir:

Драгаа,
за 2 дена и викееееенд,уствари за 1.Веќе сме четврток :)

Драга,
Од денешниов ден извлеков неколку поуки:
- од време на време мобилниот телефон треба да се полни
- не и дозволувај на фризерката да ти прави фризура која ја нарекла "авангардна" зашто ќе завршиш со чудна креација на глава
- кога немаш талент за пеење, јавувањето на телефон со "I just called to say I love you" е нехумано и резултира со несакани реакции од слушателите, затоа - рецитирај!
Исто така повторно дојдов до заклучок дека забавниот дел од студентската служба е што секогаш успеваат да направат некоја збрка, како на пример од точна регистрација за предмет да те стават во група во друго време и друг град. Добро, факултетот го погодија барем.
Денес изгледа е ден за масовен брејн фартинг.
Time to say goodbye...
La la la la laaaa...
:music5:

Драга

ијам нездрав терапевт, сум се убила од смеење денес. Пубертетлија не му е рамен. :pos:
Али закон чоече, коа ќе ти го рече - речено е. Да немав идол, он ќе ми беше дефинитивно.
Денов долг, ама убав, коа ќе ми текне шо се сум напраила денес... омг... али уморна сум премногу..
бац

драга ми го смениа распоредов и ме башнаа се од 9 .. поубаво неможе да биде нели? од сабајле на факултет и после цел ден ти е слободен. одлично ! ама тешко ми е да станам бе ептен ми е мука ај додека се навикнам после се надевам подобро ке биде.. драга абе замисли стигнав и ја да бидам апсолвент... кога ке ми текне ко вчера да бев 1 година средно - замисли ја апсолвент..пффф кој би рекол :) у средно молев бога кец да поправам сеа видиме со осмици деветки десетки :) ајде ајде ке го завршам факултетовв па што сака нека биде.. до тука сум дошол па за уште еден семестар ке помине брзо... денес иам мултимедија 1 час.. шо ли ке учам тоа? а? ја мислам нешо фотошоп и сличниве глупости од адобе ама ај ке видиме денес ама затоа УТРЕ Е ФРКАТА... петок ја со бабине и дедовцине у автобус.. ептен лош филм драга.. ептен !!! од сега се мислам како ли ке се справам утре. ај ке видиме. него батали муабетов да шмркнам кафево набрзина и ода на факултет ја. а ти биди поздравена. Ајт !!!

Еее Драга,
шо убо.Сега сум си у школоо , физика испитува,а мене кур ме боли си дремам на кајган и то :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom