Кајгаџиќеее!!!:helou: Ај здраво живо пак, за убо нек е.

Некој работи се сменија, а некој течат исто. Имат некоја игра на топло и ладно, комбинација на вода и оган, можда е доста од целата игра и време за нов почеток. Оставам уште малку време за конечна одлука. Можно е и пријатно да се изненадам и премислам, ќе видиме.

Мило ми е шо запознав одредени личности вечерва, толку пријатно се осеќав шо денот ми се разубај.:cheeky1:
Сите околу мене кревет галама за Нова Година, а јас појма си неам и не се замарам, вечерва добив покана за поседок и Битола и Скопје ама дефинитивно ќе си славам овде.

Од сабајле се мрднав тотално, седев на тераса пиејќи си млеко со мед и мислејќи на одредени теми добив чудна инспирација и напишав нова песна ... вечерва ја прочитав и не знам од кај истајв такви зборој, а ритамот ... е ритамот го заборајв како и обично.:nesum:
Друго шо да ти кажам ... прее шетав со ѕверчено по темницине и поминав покрај црвенана клупа, ко седнав на неа ми се врати слика со убај спомени.
Хмм да ќе забораев, Скопје here I come, again.:smir:
Знајш какво е чувството да штедиш за нешто шо го сакаш од ко си научил да паткаш и секогаш нешто да ти излегвит друго, а после години и години си се решил конечно и ти го поскапвет денот пред да ојш да го купиш?

Јас знам за тебе не се секирај, ама ај ко сум чекала цел живот ќе почекам уш тро, валда ќе ми се насмејт среќата и мене.

А да, од шо лежев в кревет 1 недела со ред и тотално се мрднав, а ме ранеја ко да сум саката сама да си зеам и сум се попрајла 4-5 кила. Шо е убо сегде.:icon_razz
Прееска нашкола шо ми дошле некој идеи, та некој мисли, та некој такви ми ти чуда во глава неможев да се сконцентрирам на еден час.
Прееска појдов во Црвен Крст, се надевам ќе се организираме и ќе го постигниме то шо сакаме.:wink:
Драга доста ти е ај зш ко ќе почнам не запирам (познато ми е ова од негде.), а другото шо ми е на душа ќе си го напишам в дневник, без навреда.:back: