Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Немам што да ти кажам освен некој ако ја има песнава да ми ја достави во пп :))

Дојде четири и пол, не можам четири и пол пет. Ако ме верваш.... :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ти верувам како не :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ај да се јавам вади ајфон, ааааа лесно ќе ја наредиме сестро со тебе го погоди човекот за пазар :pos::pos::pos::pos::pos:. И го зеде за пет уф страшен сум и ти си страшен :pos::pos::pos::pos::pos:.

Поздрав до битолчанки ич не знаат пазар да прават :baeh:.

--- надополнето ---

Драга Кајгана да ти ебам среќата да ти ебам се заеба работа ама ќе ја исправиме вибрирам погрешна вибрација изгледа.

Треба да одам на слава утре а нозе не ми одат, ама ќе морам заебавме што заебавме работа ама утре вечер на трпеза има да ја исправиме.

Преку кур од политика од цени на производи од расправиии со секакви будали, па дали бил Велија крив или не сега ќе ширам љубов наоколу.

Не сум нормален знам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Ајјјјјјјјјјјјјјјјјј Лав јууууууууууууууууууууууу

Здосадено ми е веќе сегде да слушам за политиката и за препукувањата во неа, и младо и старо почнало со тоа да се занима и да разглабаат крупна политика, здосадено ми е веќе.

Од толку есеи, колоквиуми, испити, презентации... месецов ако издржам на фах добро ќе биде.

Пеееееееер напраен сум диштанс >.<
Нез шо филм да глеам О_О
А не мо жам да чекам да се симиња, ме мрзи, dunno o_o

--- надополнето ---

|)_(|
"(>.<)"
(o)(o)

Од чај, на кафе, па на еклер и боза, и скроз на крај, на пиво и кромиди.
И лелеавење у бус пошто денес проток на енергија - миљон, а мене телово демек кревко.
Генерално, љИшто. Нов збор, не мораш да се трудиш да му ги сфатиш значењата.
Како да ти кажам. Фалеа бои во ресторанот, а можеби и даска.
Дотична.
Обична.

Далеку, далеку е се. А јас доживеав илуминација.
Фала ти животе за уздите и коњот што ми го нудиш.
Папа.
М.

ДџК

Нервоза е кога чоек се нервира... ај сега од ова сконтај кога човек многу се нервира шо е? ** ** ** ******** ** **! Мислев викендов да останам, ама ништо од планојте... поарно ќе биди да се приберам дома, и да измислам нешто...

Како и да е ако живеете во бајка, многу веројатно е дека волкот ќе ве изеди, вештерката ќе сака да ве затвори во чоколадна куќичка, или некој ќе ве претвори во штрк. Ова последново најбезболно ми изгледа...

Упс!!!

Се случи некој грешка. Работиме на тоа да ја поправиме што е можно побрзо.

Кајгаџиќеее!!!:helou: Ај здраво живо пак, за убо нек е.:)
Некој работи се сменија, а некој течат исто. Имат некоја игра на топло и ладно, комбинација на вода и оган, можда е доста од целата игра и време за нов почеток. Оставам уште малку време за конечна одлука. Можно е и пријатно да се изненадам и премислам, ќе видиме.:toe:
Мило ми е шо запознав одредени личности вечерва, толку пријатно се осеќав шо денот ми се разубај.:cheeky1:
Сите околу мене кревет галама за Нова Година, а јас појма си неам и не се замарам, вечерва добив покана за поседок и Битола и Скопје ама дефинитивно ќе си славам овде.:pipi:
Од сабајле се мрднав тотално, седев на тераса пиејќи си млеко со мед и мислејќи на одредени теми добив чудна инспирација и напишав нова песна ... вечерва ја прочитав и не знам од кај истајв такви зборој, а ритамот ... е ритамот го заборајв како и обично.:nesum:
Друго шо да ти кажам ... прее шетав со ѕверчено по темницине и поминав покрај црвенана клупа, ко седнав на неа ми се врати слика со убај спомени.
Хмм да ќе забораев, Скопје here I come, again.:smir:
Знајш какво е чувството да штедиш за нешто шо го сакаш од ко си научил да паткаш и секогаш нешто да ти излегвит друго, а после години и години си се решил конечно и ти го поскапвет денот пред да ојш да го купиш?:tapp: Јас знам за тебе не се секирај, ама ај ко сум чекала цел живот ќе почекам уш тро, валда ќе ми се насмејт среќата и мене.:toe:
А да, од шо лежев в кревет 1 недела со ред и тотално се мрднав, а ме ранеја ко да сум саката сама да си зеам и сум се попрајла 4-5 кила. Шо е убо сегде.:icon_razz
Прееска нашкола шо ми дошле некој идеи, та некој мисли, та некој такви ми ти чуда во глава неможев да се сконцентрирам на еден час.
Прееска појдов во Црвен Крст, се надевам ќе се организираме и ќе го постигниме то шо сакаме.:wink:
Драга доста ти е ај зш ко ќе почнам не запирам (познато ми е ова од негде.), а другото шо ми е на душа ќе си го напишам в дневник, без навреда.:back:

Само компјутеров може да ме изнервира во последно време ... другото се е супер4е

Драга Кајгана,

Период на промени. Веќе променив многу нешта на мене. Го извадив пирсот од јазик, ја скратив косата (фотки не објавувам, за да изненадувам луѓе :) )

Се случи мојата прва групна изложба, поточно слајдожба бидејќи фотографиите не беа принтови туку слајдови на големо платно. Две од тие фотографии завршија на сајтот Точка. Да знаев дека ќе биде така на крајот на курсот по фотографија ќе работев повеќе и ќе обрнував повеќе внимание на секоја фотографија. Како и да е, искуство е збир на грешки, а од своите грешки најдобро се учи.

Денес читав хороскоп за месец декември (нешто што ептен ретко го правам, но ете го направив денес) и ми пишуваше дека имам уште работи за менување. Менување на работна средина (ова додуша и не ми е некој новитет, ретко кај сум се задржал, секогаш сум целел кон подобро работно место од актуелното) и менување на љубовен статус. Ова второто помалку и ме плаши. Јас и девојка, ретко се случува. Кога сум со некоја девојка која ми се допаѓа имам трема поголема од онаа што ја имав пред изложбата...

Како и да е, да го завршам постов со една фина работа која се случи вечерва. После неколку месеци пауза повторно играв футбал, и тоа во салата на моето средно, со другарчиња од една институција. Цело време изедначен резултат, серии напади од противникот кога бранев, серии контри кога играв во напад. 2-3 ситни повреди и многу пот за саат и пол игра. Прекрасно чувство. Сепак се надевам дека до Таксират ќе ми се врати телото во нормала и ќе можам да ѕенѕам на саем :)

Драга

Преубав ден, сонце, личноста шо ми треба и среќа у срцето... Пазарење у тинекс :) возење со кола :)... Oh, adventures... :)
Одлично... :)

A и да ти се пофалам дека од цела група, само 5 души положивме теории на личност.... *прауд*
Убаво ми е

Драга,
Ќе се преселам во Бурунди, Занзибар, Доминиканска Република, Исланд, Јапонија, Австралија, Пи*куматерија (not necessarily in that order).
Уф, каква желба имам да се дерам во моментов! Онака, сочно да се искарам со некој. Односно, со тој :drk:та што завршил највише трето одделение и тоа со врски.
Жими све еј!
Каков народ, таква држава! Лајно на доШ!
Со фрустрација,
Н.

Кајгано, I miss you ): <3
Ти ветувам дека ќе се вратам во полн сјај неки дн.
Се нервирам шо неам пристап до мсн и кгн дома -.-
Како може така да се живее? ^.-
a? a? A?
Нова Година погоди кај ќе славам.
ДОМА ! Епа чао !
Кој е ко мене? НИКООООООЈ ! Такааа? Така.
Вчера и напраив нешо шо не треаше да го напраам бтњ -.-
Епа шо да праам? Немаше излез. Сеа ќе си се мучам. Епа да.
Нека дојде летен распуст. Ми се иде на отворена журка на Кирил.
Најубао ми беше тоаш ))):
Ама коа сум глупа. Епа да.
Сеа ќе си седам дома. Епа ќе си седам.
И ќе си вежбам клавир. Епа ќе си вежбам.
И ќе ти пишуем од школо. Епа од школо ќе ти пишуем.
Коа сум глупа, да.
Се поздраив со Таксират, исто така. Епа коа сум глупа, да.
Абе знаеш дека 250 евра ќе сме требале да сме плаќале за у Австрија? :О
Ама Ана ќе најде спонзори, инаку ја убив.
Тоа е. Лево-десно.
Не се умарам со небитни ствари и со личности за кои не вреди да се замараш.
Ми дојде памет Кајгано, не сум више мало дете.
Треа да не искачам ич од дома, кујзнае, може ќе размишљам ко 50 годишна.
А може и нема да не искачам, него ќе искочам и нема да се вратам.
Те лажам ма, неам храброст.
Ае да те поздраам пошо ми дое класната, ќе пејме солфеШ.
Чафне <3 :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom