Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хах...пројде неделава, дојде викенд и што?
-Ништо.
Сакам да те видам сега, одма, веднаш...сакам.
фала за секој миг поминат со тебе, фала што секогаш правиш да ми е најубаво, фала што секогаш знаеш да ме изнасмееш т.е пресмееш.....сабајле беше моментот кога зборевме и кога кажа....епа ме убија, се разбудив, бев жив...заспав и не бев више мртов....иди па свати се:pos: весело во секој случај:)
мразам кога се закачаш, ме голицкаш, зашто знаеш дека имам многу скокот, ама не те разбирам што ти е толку убааво да глеаш како се превртувам од смеење......
што сакам друго...хмм...???
како за промена сакам да престане да врне, да дојде лето, да биде топло, а не да мрзнеме како пингвини.
аммм да....го чекам изненадувањето:back:
те сакам.
ми фалиш.
:back::back::back:

П.С. Не заборавај што ми вети......јас памтам што ти ветив, се надевам и ти:wink:
не сум лоша, само сум реална.:pipi:

И јас на тебе 100 пати.

Чекам да стигне јадењето, ако не стигне за 15 минути, ќе отепам некој. Нема да биде прв тој некој, му кажав, за да му биде полесно. :)
А ти, заглави нешто. Водата е убава насабајле, знам.

I'm not really into humans, but sometimes my system fails. Damn! Fucking sucks. Why it has to be that way?

Да, за саат и нешто одам на Таксиратот, а нема да можам ни слика да напраам оти телефонот е скоро без батерија.
Ако ај, догодина повеќе.:D

Tипичен Саботен ден.
Приспивен.
Врнежлив.
Ке утепам некој доктор,
Нај сериозбилна сум...
Досадно е,многу...
Знаеш?
Дени си кулира бе <3
Кој е како него.
Ај ке си дојде и тој наскоро...
Чао,за сега.
Јас тебе те нејкам.
Гит.

ДраЃа КајЃЕ...
Знам дека ме снемува на моменти ама еве, дојдов да ти оддадам почит и да си каснам малку трици, ју ноу...
Муахахаххахахаха! Нервоза ли ми сакаш...изгледа дека Ониксовците што нашиве ванаби раперчиња кои до вчера слушаа Миле Китич (или со ќ, како сакаш) и Слаткарчо, наводно заглавиле во Русија и нема да дојдат! ЉОЉ! И така, си седам на ФБ и си читам патетично-лути статуси и препукувања. Абе стомак ме заболе од смеење. Се скинаа јадни а јас им се смеам (I'm evil I know) али јбг.
Ах...а само кога ке ми текне како јадните со сите свои моЧи се мачеа барем една лирика да запомнат и како цел месец отупеа со ставање нивни песни (демек одамна ги знаат бе!)
ОМГ! И сега?! Извини ми на изразот ама...убаво им го помандаа.
Инаку вака...добро сум, фала што ме прашате и фала и кај вас.
Е така. Излегувам јас, а ти остани ми со здравЉе и немој многу да ми се секираш за Оникс, може и ке дојдат... :smir:

Драга Кајгана иде Дунав :pos::pos::pos::pos::pos:, ама јас сув останав и најтрагично беше убаво загазив баш пред да се приберам. Кај да сеедам е до М. ќе се степаме, мирно да сум седел немало што да делиме :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Добро беше сега ќе се туширам и спремам за утре на прием, и ќе правам уште нешто вечерва ама тука следи автоцензура :icon_lol:.

Тоооооооооооооооооооооооооооооооо

Dear,

Ајде на спиење... ова очигледно не е сабота каква што треба да биде - исполнета со енергија, возбуда, среќа и љубов. Ова е вечер без желба за ништо, па што подобро од тоа да легнеш и спиеш за кое причина повеќе е и утрешниот тежок ден кој ме очекува.

драга,
сакав да ти пишам пред некој саат, ама постојано бев прекинувана, па го избришав постот.
Досадно ми е, а и гадно ми е времев. Да не спомнувам за тоа што имам за преведување 15 страни, па како тоа да е малку, имам и правење поимник за економија и лингвистика. Смачено ми е, ама морам да го срадам тоа за да спијам мирно.
Работава на едно поле никако да се среди, искрено ни јас не знам веке што сакам. Ама сигурна сум дека не сакам да мачам некого и некој да си губи време со мене. Останувам на тоа дека цел живот треба да бидам сама за да не им сметам на лугето.
Инаку, утре идам на кафе со другаркиве од средно и се надевам дека нема да има коментари од типот: „леле не можам да те познаам“, „ не си ти таа што ја знам “ или „ чудна си ми со косава, а баш ти е супер“ :(
Се на се, драга, shit ми е периодов.
ај за да не се жалам многу ке си легнам.
поздрав :icon_frow

Кајгич,

на средно пијан мозок, пишам постови вечерва. Дали пишам глупости или логични работи ќе видиме утре. Зависно од цитатите, и сеирот. :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom