Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш каква беше реакцијата кога после неколку години ми проработе видеото и повторно си ја гледав претставата од забавиште снимена 1996 година???? Е ваква...
:vozbud::vozbud::vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud: :pos::pos::pos: :pos::pos::pos: :pos::pos::pos:
Незнаеш колку ми се исполни душава, а истовремено незнаеш колку ми беше смешно да ги гледам Пржинци во толку смалено издание :pos:
ОМГ!!!!
Иначе вчера помина и најтешкиот колоквиум ,апа сега наредниве се малку полесни, ама одново нема да им стигне време да професориве да предадат се, па така ќе правиме трети колоквиуми во првите десет дена од Јануари. Замисли, на 2-ри Јануари можно е да правиме...:tapp:
Али решив годинава мора да се запне, нема лабаво, ако треба и на 31-ви вечрта ќе правам колоквиум :pos: (ska shans)!!!!
Али за вчерашниов колоквиум ќе биде многу густо. Ако го положам има сите да ги частам....
И после колоквиумот одлични вести, првото стотче за годинава :rulz::icon_mrgr
И плус конечно се изнаспав. Спиев околу 12-3 саати, прв пат после којзнае колку години.
И така идам кон нови походи :back:
И Вардар гази :bip:

Драга КЈГ.
Кога губиш час и ти е досадно, седни си на кајгана и насмеј се :)
Ова би требало да е добар ден :)

Драга,

Конечно дома! Пројде и оваа недела, како така... Колоквиумите, можеше и подобро али не се жалим, задоволен сум. :) Сега период на релаксација одредено време, па се фаќам за книга, овојпат посериозно. Учење на страна, за нигде ми е периодов... За тоа у друга прилика ќе ти опраам, не можем сеа.

Идем, поздрав.

:salut:

Драга,
домче на топло, на вруќко (уствари исто му дојде) и најбитно на сувооо:vozbud:
Ми се вади серијата, си пијам кавенце и си слушам .
Е такој.

Што се нема да слушнеш.

Страницата ТВ-Пакет била ВМРО-вска поради тоа што објавила споилери од Кога Лисјата Паѓаат, нешто што никогаш не го правела со сериите од Сител.
Во бутик, од една иста блуза помалите броеви се поефтини а поголемите поскапи, затоа што таа била специјализирана за големи броеви а тие малите залутале.

Драга Кајги,

Денес беше напорен ден, ама убав. Чудно се одвиваат работите, немаат средина, ако се случи нешто добро одма доаѓа и лошото. Се потсетив како ми беше додека беа живи дедо и баба и начисто измалтретирав куп стари лица, кои чудно немаа забелешки за моето однесување. Проективе се единственото нешто кое успеваат да ме задржат да не пропаднам во бездната. Буквално ме држат на чекор од амбисот. Денес дознав и неколку лоши вести. Некои премногу драги мои пријатели се на небото. Не знам колку пати сум ти кажала дека ми е смачено од се`...

Поздрав,

Драга....
изживцирана!
од историјафизикамакедонскимузичколиковнофизичкоиситеблагоретардиранилоботомиранипрофесоришопредаватујанесандански.Кеимпрепорачамодрадовишникојданеодетам.

Кајгииии...
Ја пак...:( Петок убав ден...за излагање за журкање за смеење да...ама мене од ова барем едно да ми се испунеше ќе бев најсреќното дејче на цел свет ама нема...Ваке да почнем од почеток да знаеш за шо зборим да не бидеш ко избацена од поплава...Станав сабајле заминав у школо и све ми почна многу убоо да не речем супер ама ќе речем пошто стварно беше таке...се смеев со сколските се зезавмо и искрено се надевав дека таке и ќе ми заврши...ама све тоа беше само уште една пропадната желба и надеж за добро проаѓање у чаршија. Навикнав више ама ми е криво што толку пажња посветив да се спремим да бидем убаа и за што? За некој да дојде и да ми поквари све? За да ме нанервира 500? Па нели сум и ја чуек со чувства со очекуења и со желбе? Дали е до мене или до другите незнам само знам дека од сваки викенд еднаш два пута три да бидеш ти сам/а крива да ама сваки 2 викенд...Епа бш и незнам искрено...Ти со викаш до мене е или не? :lut::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Кајганче!
Уморна сум, не толку физички колку психички.
Колку и да ми се спие не можам да заспијам последниве денови цело време нешто размислувам како да исправам некои работи, како да се подобрам себеси на одредени полиња и како да не бидам слабак во моменти кога не треба да сум.
Сакам одмор од се, сакам одмор од сите, време за мене, само мое време.
Звучам како 16 годишњак знам, но што да правам кога едноставно сум тежок карактер и многу тешко се менувам.Сите мислат ја сакам да останам каква што сум а уствари нема врска, јас највеќе од сите сакам да сменам некои работи.Ама едно е да се каже, друго е да се направи.Колку и да имам воља многу тешко ми оди, претешко е.Дали е сепак во мене проблемот или во нешто друго не знам.Ама уморна сум од сите тие обиди, од сите тие преќутувања, од сите тие претрпувања со надеж дека ќе биде подобро.
Дојде време да се соочам дека нема да биде, доколку јас веќе еднаш не почнам да постапувам како личност која е спремна на се за да си го измени светот во кој живее.
Стварно не му посакувам на никој вака да му биде.

Еден од најгрдите деној......... дознав глупи работи шо не треба да ме замараат ама се секирам како да е крај на свето.........Ти ебам и ден и све........само ова посветено е за некоја .. КАКО МОЖЕШЕ БЕ - КАКО ?????:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

И денес, ден ко обичен ден..
Првин досадно, како одминуваа часовите уште подосадно додека не заѕвони ѕвоното на седмиот час.
После се тегнав со девојка ми натам-навам, препукувања и на крај пак се се среди, фала му на бога.

Кајганкоо моја најмилааа..одамна не сум те посетила да ти пишам како иде животчево па ајде сега :pipi: ... Пред малце станав, па доручкував (и воедно ручав и вечерав), сега ќе одам по поклонче за другарка..вечер слави роденден па да поучам малце и во 4 излагам накај неа (А) ...па не дека топ ќе си поминам и дрва ќе бидеме.. женско друштво на спиење плус wewe wewe :)) ..така да си удавам маките од изминатиов месец. :)
Иначе на љубовен план сум топ да не речам екстра :) Single but never alone беше нели?!! хахааххаа :) дефинитивно јас не сум за врски и љубов, некој малер ме тепа на тој план па затоа од сега ќе биде животот е свирче,ако не им го свирнеш некој ќе ти го свирне :) така да станав мноогуу злобна :).. само се нижат планови, родендени, прослави искачања зезање со друштво...чат пат по некој ако се најде, да не биде моно тоно и такаа :) .....само знам дека завладеа Ново годишна еуфорија и се прават планови за каде ќе се слави, знаеш ми пропаднаа повеќе планови ( а и знаеш ми гледаа на кафе па рекоа да не правам многу планови да оставам се само да си се реши ) па затоа што ќе ми текне на 31ви тоа ќе правам :)
Ајде К.идам сега јас да не ме чекаат па се читкаме друг пат..
Љубов до тебе :back::wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom