Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хамлетовска дилема. Ама онака, маалце изменета. Уште малце, уште само малце па ќе го знам исходот, во меѓувреме у стомакот турбуленции ми се дешаваат (Не од физичка природа да се разбереме)... Зар е можно? По толку време? Аааааааа!

Само да сте сите живи и здрави. Се друго само од себе ќе си дојде.

Како само ме изиграа... Толку револтиран, изнервиран, исфрустриран долго време не сум бил... :nerv::nerv::nerv:
Нешто толку покварено, нешто така забегано, неверојатно :lud:
Сеуште неможам да поверувам :nerv::nerv::nerv:

Нема да се разболам, нема да се разболам, нема да се разболам.... ќе идам утре со ролка и џемпер и шал и хулахопки и хеланки и фармерки ама нема да се разболам, не пред викенд!
П.С. Денов ќе го крстам "јаболко и цимет".
П.П.С. Ми се јаде нездрава храна.

Добро е врни нема утре на машина да бидам, требаше да си најди човек кога јас, а јас не можам треба да директорувам е кој де, е зетот, па и се согласи :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
А не беше договорот таков, требаше се сам да си обезбеди калфа скеле, мешалица. Јас на мешалица не не не не :pos::pos::pos::pos::pos:. Му викам: Е овде сакам гулабарник да правам. Одма добив одговор: Ти будала си, зошто ти се чавкарник :pos::pos::pos::pos::pos:.
Со З. ги забудаливме босанците на прашање: А ко је сад? Се доби одговор: Ја нисам ја, а он није он :icon_lol:.
Остана работата недоработена ама М. викаше во вакви ситуации те боли курот. е добро ме боли курот ќе уживам во дождот малку или малку повеќе.

Еј

Им ебав матер на кладилниците, кога идам накај нив го вртат тоа "open" на "close"! :toe:

Кајгануријо ма, деновиве сум low energy, ама онака пред исклучување...
Ниту нес ниту турско не ме пунат со енергија. Само сон може да ме врати назад, а слабо иам време за него.
А може и лошо организирам време па затоа не ми стигнува.

Да зеам сеа еден лист и да искомбинирам шо и како да правам во текот на денот, ќе се вратам у колосек. Али ипак, low или high energy, уживам во периодов.
Музичево ми одговара со дождон надвор кој не иритира освен ако не вртиш надвор по улици.
И шо друго да ти кажам, освен дека... Ништо не ми текнува да допишам. А и не е битно на крај.

Остани си ти разновидна, па ко ќе се смени нешто кај мене, ќе бидеш благовремено известена. Само да си знаеш благовремено кај мене значи така еден подолг период на стагнација:)

Кајги моја.
Погоди кој си го врати ЈуТјуб профилот после толку време?

Драга ,
Денов ми беше катастрофа, можеби и еден од најлошите досега, тргнав за накај автобуска едно куче идеше по мене, некако го избегнав. Кога требаше да земам автобус за дома,3 сати на дожд останав, не се нормални луѓево, ги смениле автобусите па барем да ставеле нешто лепенки да се знае кој автобус е.(во 18 часот во темницата ќе видам кој автобус е,) а уште полошо не ни застануваат ни возачите ни мавтаат со рацете :nesvest: (не е за секого секаква работа) поради тоа ги губат и патниците и некој друг им е крив, аууууу ненормални луѓе од нареден месец ќе извадам месечна од др автобуска компанија, и се надевам дека уште помалку патници ќе им се качат во автобус! и сега чуствувам дека ќе настинам како резултат на 3те сата поминати на дожд :(

Уште 25 заби останаа во мојата уста, а уште еден ќе си замине во вторник, а можно е и после некој месец да се смали бројчето на 23...
Среќа што се 6-ки и 7-ци иначе ќе бев како штрба баба. Мамата ми се еба, колку ме боли устава ни самата не си свесна. Којзнае колку кила ослабев овој период. Фармерките што си ги купив лани, што едвај ме собираа, сега ги носам како свлечени и широки фармерки :)
Чаос кајги :back:

Драга,
Еве ме пак, знам дека не ти фалев ама мое е да кажам.:wink:

Кајгано,

работен четврток.

Убаво ќе беше да е петок, ама нема! :)

Драга Кајги,

Се` е срање! Ништо не е по планот, се` отиде у провалија, ама јас сум крива. Не размислувам ич, бетер од плавуша сум на моменти. Се` што ми се случува сега е моја вина и секако последиците ќе си ги сносам сама. Едвај чекам да помине нова година, едвај! Таму се` ќе биде поинаку. Диде време да расчистам со себе, да се соочам со глупоста моја. Време е да сфатам дека џабе се надевав. Надежда умира последна, ама умре! Сега нема повеќе надеж, сега ја имам реалноста, колку и да е сурова ќе мора да се помирам со неа и да живеам со неа. Имам доста за менување. Премногу работи не чинат, а кога нешто не чини тоа се менува, се менува од корен. Ќе живуркам дур да си дојдат овие и после заедно си одиме, секој по својот пат. Светот е големо место каде секој треба да си ја бара среќата, а кога бараш нешто тоа и ќе го најдеш. Мојата среќа не била тука, џабе се надевав!

Д.
од кашлање не можам да се изнаспијам како што треба.
инаку два дена ми бега автобусот, па пола пари ги давам по такси :tapp:

ае ча-0 драга......и на тебе бот :helou:

Драга,
Утре сум на девојачка,кај најверна другарка....значи ќе се разбудам во недела.
И сакам да ти кажам дека Албанците станале прави арамии и преваранти,бетер од нашите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom