Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја си дојдов
многу ми е убаво дома!!

Драга Кајгано

Ме памтиш нели?
одамна не сум те замарала...поплаките си ги пренесов на фејсбук статус :)

Прво во пм да иде кучката на комшијата...само лае...ми го вознемирува самоједов...па морам да му дежурам за моите да не посакаат да се "отарасат" од него :)
Јас незнам како да ти се опишам
Дупол образ, модричок....како некој бокс да ми удрил :)
Вадев 8...маки преживеав...особено со јадењево. На секое нормално јадење додади уште 40 мин. е така ке јадам 7 дена зошто несакам млеко или јогурт....мевце со големи маки ама важно гладна да не сум <3

Си одмарав неделава дома. Ме чека сега опасен период во школо...ајде поминав 11 години, ке можам уште една :)

И го мразам денов...толку ужасен, мизерен...
пред 3 години памтам како вчера да беше....солзи, солзи, солзи...
Ама мислам дека дури сега сфатив дека стварно го нема. Досега имаше нови песни, спотови...но се се стишува а он мене се повеќе ми фали.
Сакам уште еднаш да ја почуствувам онаа еуфорија за негов концерт...ама тоа е...
животот е премногу суров :(

Повторно истиот сон. Повторно истиот човек. Kennen Sie Herr Lutjens? Нашиот стар крзнен херој повторно врти. Зарем беше толку полн со ентузијазам младиот адмирал, толку желен за борба, што безглаво влета во битка која не може да ја победи? Не те прашувам тебе, тоа не беше ни прашање. Backup Q109. Можеби тоа ќе знае нешто. Фиока по фиока, уредно категоризирани ленти, ленти, ленти. Исти, исти, исти. Повлечи се, ти и твоите смешни фрегати. БАМ! Или потони. Назад на игралиштето. Назад на столчето. Воздухот е тенок тука, каде се твоите крилја? Големите од шесто играат сега. Ние тука. Тие секогаш први ќе го земат тостот, и компирчињата, и тостот со компирчиња. Назад. Симни го знамето од фрегатата, назад. Назад!

Драга,
зашто некои луѓе не знам да ги проценам убаво, па после ме чекаат непријатни изненадувања... Разочарана сум, првин од себе, а после од другите. Не ми се свиѓа, ама ич. Ова стварно не го очекував, не од тебе :(.
Доброто ти го памтам....лошото, е не, лошото не ти го заборавам.
Ајт.

Драгано
Сме претерале сношти малку. Малку ама. Ама ко ми кажа дека
........... .......................... ............. ................ ................
мислевте дека ќе кажам?
:) Се замислив и помислив дека е точно. Испадна дека е точно :vozbud:

Уште од сабајле вика од продавница Ацоооооооооооооооо дај уште погачи нема се потрошија, лудница се побунив што е викање уште од сабајле, чкембарот се правел будала ами удри му ќотек секако на гостински терен е тука :icon_lol:.
Дојде и вујко ми за вторник му требало појак човек да држи таму и јас прв на списокот, а овде ме врзаа со ова тнтара пнтара не знам што ќе се прави.
Цела ден наваму натаму гужви и тоа.

Само здраво и живо пред се, и се ќе си дојде на место, се во свое време. :) :smir:

Хеј...

Може прво требаше тука да пишам, пред да отидам во Хит на денот, па вака тука да овековечам прво мислење, ама небитно...

Добра вечер.

Ништо... само колку за прв пат, наминувам да те поздравам...и тоа би било тоа. Се читаме наоколу, ваљда.

Се` најубаво.

ДџК

Конечно му ја вратив книгата на GoodHateUsAll... а баш мислев дека годинава нема да се случи тоа. Се испоизнервирав ко ми се јавија и ме викнаа на работа денеска, ама ќути куртулив, се јавија да ми откажат. Останува да одмарам малку за викендов (ако можам) пошто неделава што иди ќе биди ...огин и пламен врлат по мене...

Доста е засега, ојдов да спијам малку...

Драга

This is getting really annoying.
Не е веќе забавно секоаш да си на второ место, знаеш?
Епа сеа знаеш -.-

Драгаа

Типично есенско утро :) А јас со премногу измешани чувства -.-" Начинот на кој се одвиваат работиве не ми се допаѓа воопшто,можеби затоа што имав подруга замисла за истите....Денска сакам нешто something litlle, but important for me :) :) :) Ајт сега:back:

Само развикува по луѓето, ама добар в. Ми раскажува отишол Киро кај Марјан в канцеларија и му рекол: Море овде не се пуши, куро ме боли дотука ми е дојдено :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А за син му пишувале состав на училиште што сакаш да бидеш кого ќе пораснеш, тој пишал дилер на дрога кога го викнале таму му рекол дека и тоа е работа :pos::pos::pos::pos::pos:.
Утре па од седум до седум и и пол.
Сега треба да се бричам и туширам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom