Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Врв на форумска љубомора.

Мразам да те викаат Драга!

Ај сега озбилно. Иако пола шпански тим е барселонски шо би се рекло, али репрезентација си е репрезентација. Првиот дрес од Италија ми беше, од Дел Пиеро, ѕверот, 10-ка. Имав негде 5-6 години. И то.

Italy@4.-old-logo.png

PzeJaXi.png

Не ги разбирам женскиве. Демек ако има натпревар, нема да останат незабележани. Ќе си умрат со тој ум.
Ми беше досадно, па буричав по фолдерите и налетав на Ерплејн. Сценава ми е најјака :) Ма и двојката ќе го гледам.

Драга,
Ме има и на официјалниот акаунт на НИН на инстаграм... sort of :D зад звучник најлево, црвената коса што ѕика :X3:
1538351_246947398836955_1350744453_n.jpg

Also this one shot by me. :D
SAM_1135.JPG

Ок, не те замарам више, ама сфати ме бе еј!:X3:

Последно уредено:
Драгаа...
Заради моите дома ќе почнам да го мразам пубертетов,а ужасно сум заљубена во овој период.Плачеш кога сакаш,се лутиш кога сакаш,се смееш за безвеза без престан.И да,има денови како наа пример денес кога не сакаш да разговараш со никого и си мрзле.
А има и родители кои тоа не можат да го сфатат,како моите и не сфаќаат дека не сакаш да те замараат заради доцнењето од вчера или тоа дека дома ми е бомба додека лежам в кревет.
И нормално,се искаравме.:oops:
Ии да,сеуште имам ужасна болка во нозете..

драга,

сабајле кога ми кидна папагалчето таква бушава неизмиена истрчав надвор да го барам. никој не се сврте да ме праша што барам иако се дерев на цел глас. сега, се симнувам ама веќе прошол денот се враќам од работа, значи сум исчешлана (троа) и сум средена (пак троа) и лепам листови низ маало и сите бре до еден застануваат да ме прашаат што сум изгубила! бре....да знаев, одма сабајле ќе опнев минич некој

@Anne. зелена сум од завист! :notworthy:

Драга,

Положен уште еден предмет. :X3:
Сега може нараат да си зјапам во празно. И фудбал да гледам. Не се чуди, цел пубертет тоа ми беше скоро главна окупација, чудо е како знам пудра да си изберам. :D Уствари, зачкрпив малце во тој поглед, ќе се уходам брзо, еднаш научено што е офсајд никад не се заборава! :pipi:

Picture 1632.jpg Picture 1633.jpg Picture 1634.jpg перам тоа винтијагата што ја најдов денес,сега ја пружам да се суши и...паѓа некоја слика од внатре на цура...што тоа ова нешто ме потсеќа на АН ФЕМ, или така некако, чекај еве и контакт тел...

Ма кој ве врти сите бре..
Ќе си седам дома и со татко ми ќе си го изгледам почетокот на светското, така да си знаете:vozbud:

Драга К,

Ги чекам парите од спонзорот како куче кога чека да му дадат коска. Тие пари многу ќе ми завршат работа :cool:

и друга работа да ти кажам право луѓево се толку некултирни што вратата во дуќанот кај мене ја бутнаа во веце и на крај не ни ме обавестија дека ја бутнале :tapp: проста маса на луѓе у пм,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom