Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ги глеам аватарите и титулите под аватарите на @Клипче и @Ilumious. Според нив, можам да ги заклучам следниве 2 работи:

1. Според тајтлот на @Клипче , првиот на сликата од аватарот е @Peja989 , таа до него е @Ilumious , а тој до неа е @Клипче
2. Според тајтлот на @Ilumious , @Peja989 е патник, @Ilumious е педер, а @Клипче е поет.

:D

Тешки пациенти по форумов, али добро е што сите не се излезени од пештера или пак мама им ги правела со коњ наместо со човечко суштество.Една порака до тие :Малоумници, Клоповци, Хајнкесовци, педеришта, копита шугави и што ти ја знам веќе не, симнете ми се од кур, како буви на куров сте, а што е најтрагично пак неповикани се јавуваат како крлежи.

Последно уредено од модератор:
^ @blanco Бајерн, Бајерн, Бајерн
beach.gif

ДК, е ај објасни ми го ова:

Untitled-1.jpg

И обично кога сакаш да започнеш разговор со некого, а не знаеш на која тема, по default почнуваш за времето.
Ноември: Ааааа супер времево се погоди денес убаво
Мај: Ладно нек си ибе мајката... се расипа времево

Обожавам кога одам со внука ми на лулашки. Тоа ми е единствена шанса да го негувам детето во мене а да не искочам гледано од страна будала.

Најубав момент, при спиење:
- Се будиш, гледаш у саат, имаш минимум уште два саати за спиење. Уживаш.
Најгаден момент, при спиење:
- Се будиш, гледаш у саат, имаш уште три минути и пеест и две секунди за спиење. Ти станува криво што е таква ситуацијата, склопуваш очи и алармот почнува да дрнда. :facepalm:

Драга,

Во склоп на два поста пред мене, јас некни се лулав на лулашки.
Уствари, секогаш кога ќе здогледам, а нема деца наоколу да им сметам, си се лулам. :D
Некни зароси и децата си се разбегаа, па јас искористив прилика. :D

Кајги,

Нема господ, ама ако има некоја персонификација на фудбалот, посакувам Сити да го примаат трипати у среда.

Ајт.

Д.
Во средно професорот по англиски за домашна ни даваше по 1500 реченици (од четврток до вторник) да ги напишеме во сите различни времиња, лица и форми.
Многу сум му благодарен за тоа, сеа кога ке ми збори некој на англиски го слушам внимателно и му враќам со: Не те разбрав нај нај ама мислам место have треба had да стои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom