Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ангорката ми се омачи :) Мало, црнобело :)

2014%2B-%2B1.gif

Неделно,дождливо утро.Полека сркнувам од топлиот чај и ги читам многубројните редови од омилената книга.Во меѓувреме,низ тишината ке се прочуе тивката мелодија на дождливите капки.Драга кајгана,па јас сум во рајот!

Драга Кајгана
Знам дека ќе звучам непристојно, но морат да не трпиш нас сите пациенти, шо да ти прам таква ти е ѕвездата. Еј имаш ѕвезда? Да ја чувам во плакар, во посебна кутија:D
Драга, денеска, поточно сабајлево го посрав најубото лајно во мојот живот, значит најубото, 15 минути го гледав и му се восхитував. Неќеше ама никако да се разделит од мене да си ојт, чак дури и на второто пуштање вода то беше до пола (де со една нога натре де со друга надвор) веќе на третото пуштање конечно си замина во неговото следно патешествие.

Драга,
Животот ми стана поубав откако го открив ова:
1912181_10152058967511840_1744032831_n.jpg

П.С: Се надевав на убаво време викендов. Т.е. не се надевав туку очајно го посакував, ама очигледно некој горе е против мене :D Ај бар совршен е денот да се изгледаат заостанати епизоди од серии, да се прочита нешто и психички да се подготвам за НОВАТА СЕЗОНА! :vozbud:

"... da se u Olginom salonu govori po hofratskim krugovima kao da je "tonangebend", a Plama Castelli-Goljevatz sastala je na večeri kod Olge Emanuela grofa Harpeau de Gallata et Ballestrom, švedsko-lotrinško-vitenberškog magnata, za koga se govorkalo, da kod najmlađe austrijske generalice stoji u visokoj i prilično diskretnoj milosti..."
Тоа е таа австро-унгарска школа, ДК.

Кајги, конечно го запознав омилениот од двајцата омилени. Намиг.

А и ги запознав за 1 пат Џену острелијанката!!!!11, Крејзи (сака да ја викате така, мрази кога и го изговарате целиот ник), Пеџа (за кој се согласивме дека омилен бек ни е Арбелоа, ама не многу напред) и ЛеденотоМомче кој нема фаца за пушач, али има фаца. Сума сумарум кул дружба, ко шо си очекував нали. А и кул селфи во ВЦ. И кул кршење на чаша. Кул дожд. Кул Скопје. кул вмро.

Кајги,абе ич не ми е арно.
Треба да фатам книга,ама некако не ми се станува.
Сакам само да си летнат негде проблемчињава што се околу мене и да пијам чај.
Песничево некако меланхонично ми е.
Ама си го сакам.
:noze:

Да ти ебам дено вчера.

Ми се истури 6 литарско шише вода цело у колата, уште не е исушена, отворив прозорецот да се суши демек, кога заврна дожд вода внатре уште толку. Трчав по дождо 200 метра до колата бербат ме направи. А и капак на се, ќе носев на душа еден ретардиран шо стоеше на дождот на белата линија у 5 саато сабаље.

Кајгано
Мислиш дека си позависна од мене од овј форум жуткаст мрсан јајестовидан?
Епа кд ке с'нуеш куде Божино ти праќа пепе дека Леандра и Лангелина(ваљда дека Лежерно спију : )
ме оговарале на собиранку(а ск случајно читам дека имало некоја собиранка, која коинциденција: )
јави се...ЈАВИ СЕ !!! : D

Две години телевизорот го уклучувам само за фудбал. И убаво ми е.

пс. Ај ќе ве молам една минута одвојте да ми одговорите на анкетава. Многу ќе ми помогнете. Фала :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom