Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Преубаво било чувството кога ќе се загледаш во една точка, се ќе ти се замати, а мозокот ќе го пратиш на пасење..... тоа било најголемиот одмор :)

Од ден на ден се повеќе се разочарувам од државава. Али во тек на предизборна кампања тоа разочарување се зголемува од час во час. Дно. :place:

Кајги вчера во друштво им спомнав муабет дека ептен сме станале лигави, баш онакви какви што зборуваме дека никогаш нема да бидеме (првично сам за себе си зборев). За воља на вистината сите се сложија, се нешто ни смета и демек ништо не зависи од нас. Не ми се допаѓа тоа...

Ако уште еднаш неделава ме запри полиција дека не поминувам на пешачки има да му ја залепам една! Е така да си знае!
Во понеделникот 2 пати, во вторникот 3, и денеска пак.
Кај каснам на сите предавања, трчам од еден крај на друг.... тој зел говор да ми држи за парите, мене можи и некоја невидлива кола да ме изгази според него...... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

А времево најде за никаде да биди, де врни де не врни, главава ми чука на сите страни. Можда ќе ме биди до вечер ?
А најубаво да си излезам да си се напијам ко човек вечер? А?

btw, стварно апчиња не се пиеле со кока кола?

Последно уредено:
драга

ги мразам моментите кога сфаќам дека дома да се вратам не сакам, не можам, не припаѓам таму више. а и тука да останам не сакам, зашто и тука не припаѓам, не се осеќам како дома...

иначе си купив карта за мк...

Драга муабетов на двеве колешки(фуфици) од факс ми го поду. Како бе драга можат да праат саат и 45 минути муабет за слики на фб?
Колешка 1: Иииииии леле ама се здебелила....:eek:
Колешка 2: Леле кути свиња станала, леле а види овде со облекла!?!? Алоооо ииии со кој памет...(се кезат сеа двете заедно)
Колешка 1: Леле а види ова шо убаво и е...Али не и стои, пошо она има големи цицки ова не стои така толку отворено....
Колешка 2: Ејјјј ја сакав да го купам истото, али боље шо не го купив....:rolleyes:....и тако даље саат и 45 минути...:несвест:

Алооооо како бе животот ни се сведе на лајкови, боцкања, препуцавања, интелектуален секс, тумачење туги животи...итн. КАКО?
На лето ни е жешко, едвај чекаме да дојде зима, а на зима сите кукаме како мразиме снег и сакаме лето...WTF?
Едни со други се вреѓаме насекаде, а воопшто не се ни познаваме, од кај искочија толку хејтери и плукачи?
Светот стна полн со луѓе кои се мразат едни со други...WHY?

И драга синока беше интересно, колку што ја можам да измислам прашања толку одговори нема, али барем беше смешно...:love:

Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.

- Tyler Durden

Драга, кога некој ќе ти рече болна си иди лечи се, што друго заслужува него едно огромно X за стално!
Не ме вреѓа мене, него тоа зборува колку е некој лигав се додека не го фатиш во тесно, па да ти го покаже правото лице што всушноост мисли за тебе!...
Е фала бар на време ми кажа како ме гледаш.....фала;)

Draga Kaygana,

Spijam i slusam nekoe intro, se budam i pocnuva If it keeps on rainin', levee's goin' to break :свиркам:

A kompletna tisina u soba! Si go sakam mozokov. Ke bese odlicen den, ako ne trebase da go kontaminiram so 2.000 strani materijal i nekolku zakoni. :'(

@dzesika sakas zaedno da ucime ili zaedno da se luftirame na pauzi? :rolleyes: Sakam da ti dadam nesto. Ne e materijal za ucenje. :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom