Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хеј Кејј :)
Конечно стигна понудата за работа за летово, сега само се чека јуни. Девојките со кои ќе бидам, едната е најголемата паничарка на свет, а другата ладна како лимонада, хах, не помина ни саат од ко стигна меилот и одма дигнаа галама. Еуфорија е супер работа!!!!
Времето ми се лизга низ прсти, се' ми се случува премногу брзо, се нервирам шо не можам да ги осетам нештата целосно, да ги вдишам длабоко пред да ги снема.
Правам напредок и на друго поле. Првото милениче шо го добив го чувам веќе 5ипол месеци. Кога доаѓаат луѓе се чудат од фактот дека уште е живо, па види ти сеа :D (не го малтретирам, да не се разбереме погрешно.)
Пред некој ден ме прашаа дали некогаш во животот плачам. Кажав дека пред скоро време имав период кога една недела плачев буквално секоја вечер и ми се изнасмеаја во фаца. Очигледно никогаш нема да ми го тргнат епитетот ладна, no matter what i say, no matter what i do :cautious:
Плус имам многу енергија за правење интересни работи со интересни личности и сериозно размислувам да почнам да ги пишувам на лист. Не дека заборавам, чисто ради прегледност само.
Bye, stay cool!

Овие South Park шо белја ми направија со нивната верзија на интрото од Game of thrones - сеа не можам на раат да си ја гледам серијата без да ми иде кроз глава - oneeeeee wiiiiiener next to anoooother wiener...:notworthy: :giggle:

Позитивната страна од тоа што си левак е кога е вака некогаш кога ќе се исечеш на прстот, можеш да си го подесиш маусот за леваци и да си работиш без проблем.

Крај е веќе, доста одложував обврски и тонев у безредие и мрзливост. Се си викам, не е страшно, се тешам со разни глупости и избегнувам било каква обврска која е од помал приоритет, ама пак изгубив смисла на живеење, се чувствувам ко пес, само оди од едно место на друго, и дреме, зјапа, лае на празно.
Редно е да се турам у ред.
Ајт.

Драга некоја инсомнија ме маваааааааааааа, башка досадно ќе се МРДНАМ!!!!

Сте дипломирале? Окс. Убаво за вас. Времето не застанува тука, нели?
Нема меџик машин каде некој кога ќе ви ја врачат дипломичката ќе ве крене во воздух оти за време на раѓањето ви пернале магнет у газот и сега со дигалка ќе ве фрлат во морето на среќни, вработени и успеши луѓе со солидна платичка и совршен живот. Иде такво време каде што или си ексепшнал и ќе направиш нешто, или ќе си мафташ со дипломата во недоглед и ќе те изедат рипчињата.
А, и мислам дека пред изборната кампања е совршен термин за самоубиствен чин. Ваква шанса не се пропушта, следната тек за неколку години е, а дотогаш ќе помине уште време од коа некој има дипломирано, и си мафта...:гомце:

Znachi imash ne epten pijana verzija i epten pijana verzija. Izberi si draga :icon_lol:

Не сам ти пишаја одамна

Имаше една трака и мама гу сакаше,да не ти се веруе,Сафи Конекшн знаеш ли ги, епа мама ги знае,она е пљукната да трипуе на Гоа, али тој ти е наша судбина, да се родиш и да си умреш туја : D
Што ме затепа транс носталгија незнам,фалиф ритмови од времето на Астрикс,Лоџик Бомб,Цујоши....фалиф насмеани лица по журчиња,мирис на мандарине и миришљави индиски стапчиња.Време куде што ретко кој имаше и мобилан, а не па тагови и курци палци инстаграмови

Кур те боли тебе без кур Кајгано, а на наз рано куро дрфци како ни е? :ROFLMAO:

Пица остатоци.
Мерак на душа. Од вчера. Со доза кромид и сирење. Ох, радост.

Не’ има на time.mk!
Ох, радост пак!
Утрово не можеше да биде пошашавко. Меко, пилкасто, полно петунии и слобода. Ослободување. Duran Duran низ соба. Ме опфаќа еуфорија. Вчера, Хармс до ниедно време на Канал 103. Срце си исполнив. Две ракиички, многу љубов и залепена атмосфера за сите ќошиња. Во еден миг пред да се почне во етер, си велам - ова е тоа. Ова е мојот сон. Пренос. Пренос на енергија без пречки. Среќна сум. Утрово ми стигна меил од македонска музичка мрежа. Песната ќе ја промовираат на драго срце! Треба да се пријавиме во ЗАМП. Убави нежни маки. Смислување зборови уште рано наутро. Тој ми праќа порака дека ме сака и доволно е да замижам за да го надушкам. Откачинела. Ме трогнува целиов пасус живот деновиве. Не сакам да заврши, сакам вака да заболува и одболува, како што му прилега! Не’ има на неколку онлајн статии со Фиши.
Сништата, богами и те како се остваруваат.
Со многу копнежи и премолчувања кога најмногу ти се вреска.
Затоа, пееш. Пишуваш. Си се ослободуваш на начин кој те смирува.

Ти благодарам, март, за прекрасните емоции.

1.Престануваш да си го трошиш времето со погрешни луѓе, checked.
Не ми се свиѓа.
Ми фали лицемерие во монотоново секојдневие на искреност.
Малку лошотија и не е на одмет, не?
2.Престануваш да бегаш од проблемите, зошто не постојат.
3.Престануваш да се лажеш самиот себе, колку и да е болно неизводливо.
Ставаш топтан во преден план, и шо?
4.Престануваш да бидеш некој што не си. Би играл и на друга улога, зошто така имаш повеќе шанси за оскар.
Промоција мења стил живота, а добра стратегија и жена. Aгресивен маркетинг од увек имал ефект, факт.
5.Не се плашиш од грешки, само си внимателен. Со тоа автоматски грешките од минатото се бришат, што е добро.
Се враќаш на 3. Добро, не се бришат но ги селектираш како hidden files (кој ги ебе).
Поарно copy/cut-paste во небитна партиција, зошто shift+delete е себезалажување :pos:
6.Престануваш да ја бараш среќата во некој ситен и небитен детаљ, зошто тоа е исто што и точка 3.
Башка и е ептен за лигли. А ако го извадам поршето од гаража?
Заеби ситно, ја играм на големо.
И така, во круг цело време додека не се појави ѓаволот маскиран како Том Вејтс во "Имагинариум".
Му пукам марс, палам цигара, сипам шток и шоуто може да продолжи.
Пред да го избркам од дома го терам да ми ја исвири "Марта".
Тука ме фаќа на емоции старото копиле.
Така се станува принц.

Драга, крај готово :pos::pos::pos::pos:
1546142_10202288914239193_390807579_n.jpg

@bulka освен ако не напраат предвремен термин за самоубиствен чин... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom