Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да не беше ти сега што ѕвонеше,ма не си па и да си, епа доста ви беше.
Пази молим те земал едно иконче на ливче од 5 денари,море на големо е сигурно 1 денар, и уште чека пред врата како клисар,
му го земав ливчето со Св. ххххх, и затворив ни чао ни ништо, па вчера на еден му дадов 50 денари за такво исто ливче од 1 д.
Ама брзо се учи овој занат, леб без -мотика .

Си купив фустан, што веројатно ќе го облечам само еднаш, и можно е и тогаш да се покајам што сум го облекла.
Ама многу убаво ми стои. :love:

Дува ветер
Ти си замина.
Зошто е вака, не знам. Не знам ништо, понекогаш и многу конфорна зона е. Како кога јадеш ајвар а си некаде на Скандинавија.

Мислам, слушам ова.
Нејасно убаво. Темно, сенкасто засенчено, во мене влезено, фино и мекано. Цел живот инспирација за компарација. Стигнав до точка кога нема веќе каде. Отвараш нова конзерва пиво (така секогаш пишува во старите преводи, наместо лименка. Кој тоа се осмелил лименка да нараче конзерва???!!) и трескаш на подот.
Клишеа. Многу се добри кога се случуваат. Па ако се погоди и пролет? Пфффффф, растур!
Во меѓувреме, изедов се’ што можеше да се сомеле. Се самоказнувам со еклери. Брцам прсти во кремот и како тажна постмодернистичка Марија Антоанета, ме фаќа црвенило на образите зошто слатките не знаат да ти преречат како лебот, тој е симбол на бедата и жртвата што едно тело може да ја осознае.
Паѓање од кревет, е мошне добар консензус за животов.
Да се договориме нешто.
Не барав да бидам драма queen
Ти ми ја даде круната.

М.

Мактел ви ја претставува борбата на егата

http://maktel.mk/index.php?option=c...o-off-net-so-pimen-trendo-i-betmen&Itemid=668

Не знаев дека македонските салонски интелектуалци своите вербални дуели ги држат и по родендени, ај тоа да тргнеме на страна, али ако муабетов е вистинит (а делува ко таков) стварно не знаев дека директно у лице се офираат со стоко, имбецил, морон итн. без да искочат пред зграда на двобој со кубури или мечови. А ја све си мислев тоа фино уз свилени ракавици иде и со малку повеќе стил. Е јебеш ме, а ко копиљ сум се радуел да пуштам на тв вакви ликови. Шала на страна, свака част на Сашо што отишол на роденденот, иако доста од стварите на порталот му се тешки глупости, сега барем успеа во својата намера да ги демаскира влијателните дека нивното ниво не е многу поразлично и повисоко од неговото.

Драга,

Јунајтед ми го разубаве денот , и ми ја направи вечерта јака.Не бладам не се сеќирај,сто посто е ова.Тепаа чоече треторазреден тим , ама ја сум среќен ко да идам првпат во Охрид сам без моите.

Денов, а и неделава богами...:rolleyes:
Ајде барем викендов да е поасален... *смајлиштосемоли*
Ми се јаде топено сирење и фурнаринки со кашкавал од Сопотско.
Многу се нервирам кога мајка ми не ми крева на телефон...o_O

Некои твои членови потполно се трансформираат во период на Избори. Значи не зборам за бранење нечиј политички став константно, туку за овие што до пред избори не гугнале а сеа пробуваат да исполнат норма со тие еднолики мислења. Страшно. o_O

п.с. Заклучив дека „Кармата е кучка“ е всушност атеистичка верзија на „Господ гледа“.

п.п.с. нема подобра релаксација пред или по напорен ден од по една епизода на FRIENDS и Family Guy.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom