Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Она кога ќе ти падне не камен, него каменолом од срце тетовирано.
И ќе сфатиш дека треба малку полека лангзам абер зихен работите да ги тераш, кроце покроце.
Чунки галиба, ќе останеш замаен во глата.
А и еден е животов, така да мислам дека ми е време да рипнам банџи (нек си е8е векот).
Наредна недела славам, а Скопјево знае што се случува тогаш.
Воздра! Лоц оф лав, гушки!

Драга...сфатив дека не е добро да си човек со големи очекувања, а ама уште полошо е да си човек со мали очекувања.
Ваљда и за ова треба таа ''златна'' средина.
А уствари ја дејствувам рефлексно....како ќе ми дое у моментот така. Затоа, многу често тешко ми е да си ги дефинирам некои особини.

Иначе Кајги за време на колоквиумска тоа е НЕживот. Па од денес официјално почнува животот.
Сеа имам листа со работи кои морам да ги направам....додека пак не почне НЕживотот.
Мислев дека сум исцрпена...и сум. Ама имам листа на must do која мора да се исполни оваа недела па шо сака нека биде.

Леле драга...Како можат бе драга....Како можат некои личности да се потсмеваат и тоа отворено пред некого? Веднаш одбивни ми стануваат. Џабе сите добрини што сум ги видела од нив. Не знам, можеби има вистина во тоа дека и сто добри дела да направиш, ако направиш едно лошо по тоа лошото ќе те запомнат. Ама токму тоа лошо дело е црнилото што се разлева на белиот лист хартија. :unsure:

К,
И на сета нервоза денес, ми падна мобилниот на земја и се расцвета екранот. Уште тебе не ти се пожалив, ама еве сега и ти знаеш... :D

Кајгии растурам... факултет лом испитите ги напрајв, љубовта цветат, новчаникот од шо е пун пари не го чувам у заден џеб пошо неможам да седнам, трчам и прам склекој, иам awesome roadtrip од понеделник, цел април надвор од вукојебинава, ни митинзи, ни избори ќе фатам. ЌЕЈФ! Згора на се Баерн најјаки се не се држат. Неможе нам нико ништа.:rolleyes::P:pipi:

Последно уредено од модератор:
Еее на времето ко ќе паднеше нокијата на земја, во Јапонија цунами се креваше. Сегашниве, ако им се опулиш накриво, пука тоа екранот.

Наместо драга прочитав дрога. И нешто друго ќе пишував ама го прочитав постот над мојов и ми избега мислата.

Драга моја Кеј,

А бе шампион сум во дисциплината приготвување тестени. На сто и еден начин, со состојки што моментално ги држам у фрижидер. Денес си направив едно такво специјалитетче, а бе самата се изненадив колку беше вкусно. Кој знае дали некогаш пак ќе успеам да го повторам. :D Уште да научам сама да ги сукам, ќе бидам недостижна кога се во прашање тестенини.

Иначе убав денов. Покрај завршените обврски, од денес сум домаќинка, па се до недела. Ај сега да се фрлам на домаќинските работи, пеглање, миење садови, перење. Па на крај туширање и во кревет, утре долг ден ме чека.

А во сабота драга, во сабота на утакмица има да се истрошам за сите пари. Лелеј уште сега се возбудувам, само што ќе помислам каква ќе биде атмосферата во сала. :vozbud:

А во недела, едно мило мало суштество ќе ми дојде на гости. Ќе го пукнам од гушкање и бакнување. :love:

Рекламава е толку катастрофална, што мислам дека дури и на Дијаманте нема да му/и се допадне... Сигурно и Каролина ја фатило срам дури ја снимала.

:facepalm::facepalm::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom