Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
малиов мозок ме боли, бев на Вардар жениве и имаше еден ватрен фан точно позади мене што седеше, средовечен маж.. Абе толку силно се дереше што останатите 6-7000 луѓе што беа у сала комотно можеа да си ќутат. Главата ми ја прсна. :D

Драга,
Не дека тотално мразам што врне денес. Не ми се кречеше ионака после вчера и сега можам цел ден да си го утепам. Освен миењето садови и можеби еден усисивач да удрам, денес е ден за одмарање и релаксирање :D Убаво ќе беше да ги прошетавме кучињата, пошо убаво ни тргна 2 дена со ред, ама тоа е.
Битно станувам неколку минути пред 9 веќе неколку дена без да се свртам на другата страна и да заспијам пак, и ништо не ми фали, замисли :icon_lol:
Една другарка моја е трудна :vozbud: Штета што најверојатно нема да идам на мекици и нема да може да пие на момачкото вече што го планирав :(

Нешто многу активна сум во последно време :D

Кеј,

Муабетот кога недела две, јадеш здрава храна, намалуваш калории и си симнал успешно две-три кила. И вечерва пред спиење мајка ти ти носи во соба тазе направени крофни полиени со шеќер во прав и растопено чоколадо. И ај после успеј да не пробаш. Кај пробав, па и три ги спукав. Наредниве ден два, вежбање за да ги извадам од мене.

си спуштив еден добар саат виџет за мобилен за да ми одговара на сликата од Лекиќ за позадина на мобилниот. :pipi:

Викендов ми беше бонбона!
Пресреќна сум бе.
Како шлаг на тортата, денес си бев на Зумба забава, уште сум окезена од позитивна енергија!
:love:

Razmenivme maticni broevi.. nekoj bi rekol deka ova e uozbiluvanje.
Kaygano, 1 am e a jas ke jadam skara. Od preeska. I pivo ima mislam.
I bezobzirno mi e pustena muzika na glas.
Im so white trash.

Драга,

Недела од секогаш бил тежок ден,само тежината некогаш различно се дефинира.На пример кога бев средно втора, ја мрзев зошто ме делеше од девојчето што толку го сакав.А сега е тешка ради други дебилни , но реални причини.Лета времево да го какам,а ние никако да пораснеме.

ме немаше два - три дена, не не социјализирав, ја копав бавчата

сите имаме по некој во друштвото кој цел хумор му се базира на навредување на друг член од друштвото за некој недостатоци, особено кога се труди да импресионира некое девојче... добро и тој го средивме,

наспроти куќава некој апаш отворил курварница, коцкарница кизнај шо е и сега копуци пред порта еден куп кај мене чоек страв да го фати дома да си дојди.

ДК

Јас како апсолвент сум единствениот што утна да се слика за на табло0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom