Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, јас само дојдов пред да легнам за да ми помине побрзо времето не дека нешто ми се спие, туку да те замолам да ако имаш нешто ингеренции, вечерва фраерот на девојкава што ќе ја ставам во спојлер да ја задоволи како што треба за да утре немаме некакви посериозни проблеми.

andrea_lekic_reprezentacija_05.jpg

Ајт.
acigar.gif

ДК

Со почнувањето на семестаров, почнаа и светците на сон да ми доаѓаат. На почетокот шубе ми беше оти мислев дека наскоро некој близок ќе скине конци за после да сфатам дека секојдневното и неколкучасовното толкување на фрески и икони ми прави страшен трн оф.

Сега се мислам од каде да се снабдам со одредена материја која ќе успее во поттикнувањето и активирањето на одредена мозочна ќелија, стационирана и подготвена за дебатирање на тема: Фалусоидни садови користени во антиката.

До следното поствизантиско дружење.

Последно уредено:
Драга, ме нервираат луѓе кои обожаваат да бидат сожалувани за да привлечат внимание на себе. Кој кур им е, не разбирам....

Драга,

Денес, т.е вчера сабајлето више, иако пак не дремнав си бев задоволна сама со себе оти конечно си се спремив добро за да кажам дека одам да положам, а и да не ми се превртуваат цревата од нервоза. И така јас цела среќна, надвор сонце, времето топло, конечно патики :vozbud:, си се спремив и одејќи накај бус, знаев, али знаев дека нешто мора да се случи, зошто мене под конец никогаш не ми се работите.
И го чекам бусот, го нема. Го нема 5 минути, 10 минути, а јас полагам за пола саат. Ништо, си викнав такси, што да праам, ЈСП ме заеба во лош момент. И после, на враќање пак си чекав бус едно 45 минути. Во глобала, повеќе чекав бус денес од што решавав. (n)

Колку што спиев во еден ден, сега тоа време на три дена си го делам, а и некако ми одговара ваљда чим и сега не ми се спие.
Ме чекаат задачи ... трошоци какви ти душа сака, уште не сум им влегла во шема, мамето нивно. Мразам сметководство! :mad:

што е бре, што си ги успала тоа членовите,недела сабјле нема со кого муабет да си направиш,и што да правам сега,
а јас сега се вратив од работа каде добро се наспав, о да работам во онаа Македонија на Балканот
(и те молам не го праќај ова до Јапан и Кина,оти брзо ќе станеме 300 милиони)

Кајган-ке
интересен е животот.:icon_lol: убаво рекле Човек учи додека е жив , а јас денес научив што значи Parkett Rechts Reihe 4 . И тоа научив од нет. :ROFLMAO:
Во март и април ми се пружа невидена можност лично да се запознаам и разговарам со една голема “ѕвезда“ без посредници .....еден од најинтересните интелектуалци на денешницава , вистински професионалец во својата област, личност со неверојатна судбина, човек кој ме воодушевува, јас просто на просто го обожавам и му се восхитувам .Но тој ќе гостува во Минхен и Берлин-билет се купува од сега, арно ама јас до сега не знаев што им значи на германциве на билетот овој Parkett :pos:

jas draga se podgotviv :vozbud:
kojznae...mozhe pokraj ovoj chovek kogo namerno odam da go sretnam- da sluchajno TAMU ja sretnam i leandra;)

96d5be3fcf.jpg

Сите се дебелеат само јас слабеам, сите во ликот како гремлини само јас со насмевка и со позитивен изглед :icon_lol:.

Драга Кајгана...
Треба да фатам книга али никако да се натерам на тоа.
И машала си имам и тоа како за учење.
Светци come here!
:cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom