Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хелоу Драга жолта Кики!!!

Како што гледаш по втор пат оваа страна ме има.
Нема да должам многу само ек ти го кажам денешниов извештај.

Драгa почитувана кајгано!

Те известувам дека денес ме болеше пак главата но се смеев како никогаш досега.
Можеби и малку незадоволна од последниве случки ама се ке помине (се тешам бе)
Ама инаку почнува полека да ми поиминува тоа што го осекав некогаш кон една личност.:vozbud:дај боже да е така:wink:
Сега без проблем ке зборувам со него:back:
Пријателите кајганџии на мсн се ептен отракани,лофкам гииииииииииии :back::back::back:
Друга вест за денес е дека однемав кредит во мобилниот телефон и дека компјутерот ме зеза како му е кеиф.
Епа утре ке го најдат моите во канта.

Времето денес беше променливо облачно со услови за дожд.

Toa e се народе за денес:wink:

Се читаме некогаш...најверојатно:baeh:

П.С.Ми недостига една мила личност,се навикнав на неа.Ја нема таа личност веке еден месец,ах кога ли ке се појави:nesvest:
Ми недостигаш човече:back::back::back:
Кај си?:nesum:

Eте само за тебе омилената песна...како знак за...ај да не кажам

И за на крај порака до него:Фала што не си покрај мене.Ти личе...Ајт гитла:wink:Не ме заслужуваш:baeh:не те познавам иако утре ке дојдеш кај нас:baeh:ке се правам и јас на Тошо.

:salut:

Драга!

Конечно ги симнав 14те дела од концертот на најдобрата панк-рок група! Го екстрахирав и изгледа ќе нема спиење оваа вечер. 2 и пол часа концерт :olee: :olee:

Хладно Пиво RULES!!!! :back: :back: :back:

P.S. Rapidshare SUCKS!!!

А бе прекрасен денов, само што сум затната, па немам осет за мирис, онака цела сум опкружена со паломи! :icon_lol: Утре ми се гади од помислата на предметот што треба да го слушам. :icon_roll И така. Ми се спие, ама ме мрзи да си легнам, пошто цела сум затната.

Драга Магде

Не се расправај со професор!
Особено не со најстрогиот и најпринципиелниот на цел институт!
НЕ!
Ми рекоа дека сум луда и дека никад нема да положам ако продолжам да му викам дека тоа што го напишал не треба да го сфаќаме здраво за готово.
Хеј, он така рече, јас само сакав да потврдам, ако утре-задутре ми бара да му кажам нешо шо го напишал....
Башка, ја не сум му крива шо има живи глупости напишано, морав да го испрашам шо сакал да каже и зождо!!!
Башка, ме напиња и ми идеше да му влепам шамар за да го освестам шо збори!

Џес

Оди спомни им на колегите мои „нешо бело и лепливо„ да те видам ако ти држи гзот...
I dare ya!
Има да изгубиш желба за јадење послем...
:pos: :pos:
Хеј, 3 ипол саати имавме пазуа, нормално е да одлепиш и да се смееш ко ретардиран..
:pos:
И то, да. Убаф ден.
Мартин ми рече дека ме сакал и покрај тоа шо сум хомо.
И педерчето кидна у 19ка.
ГЕЈ!
Морав да се дерам по него дека не сум хомо.
Ќе го плеснам утре!луто:

Приетно ок

Сваки пут ка ја гледам темава ми е све поретардирана xD

Иначе да, life's good :tv:

драга,
од кога луѓето немаат г’з ( со извинение) да ти кажат у фаца што мислат за тебе?
туку како си ти денес?
јас сега ке идам на факултет досадно, подосадно здравје ама што се мора се мора.
туку исто ме чуди како луѓето не знаат дали сакаат некого или не - се знае или сакаш некого или не го сакаш - крај на дискусијата.
туку ај да не филозофирам многу дај да тргнам веке еднаш на факултет да не закаснам
поздрав :smir:

Драгице :)
Уф ме чеша носот и кивам ко пијан чичко.
Се изнашетав посабајлечки и ги научив сите тинекси на памет
не знам шо да ти кажам веќе треба да учам. Овој предмет го паѓам освен ако не се изјачам овие 46 часа да го научам. Ќе глумам Џек Бауер а можда и Драган Вучич на вашите 5 минути. И то. Ај ишш сеа не ми одвлекувај внимание. Заразо една:smir:
ај :back:

драга
денов стварно е заебан :jaj: врне, облачно никакво е времево. ај шо е никакво ами на школо на тројца проф. им одев да им купувам ѓевреци и кафе :nesum: кај ме наоѓаа цел ден само мене маме им е*ам. лектирата ја немав прочитано и си знаеш што ми чкрапна таму во дневникот :pipi:
сега кога ќе му ја легнам абе цел ден има да спијам и после ќе се разбудам за шехерезад :pos2::pos2: и онака времево само за спиење е облачно-врнежливо.

засекогаш твој ДАРЕ :back:

п.с. ова и се вика уметник без диплома :pipi: море шо ќе ти е диплома кога имаш ваква дарба

Dk
ја слушам мунлајт соната само за да се смирам и не заплачам од гнев ... ми оди да земам пиштол и да пукам .

И после се чудат зошто ... пичка им матер нивна

КимиЧ,
часови луксуз.
Понеделникот свирки незнамтишто, вторникот напор, средана утакмици, денес нема парно, утре иста шема.. Часови 20 мин :icon_lol:
Ridiculous.
Математика не ми прошле побрзо блок часови во животов.

Синоќа се пукнав од смеење. Многу убаво си поминавме, az alwayz.
Ехе, колку брзо пројде неделава.
Утре жур, задутре жур, се надевам и денот потоа, жур.
Многу ладич недела. Нека не е само затишје пред бура.
Иначе времево stinks. -.-"
:back:

Драга,

Се чуствувам како Нео. Требаше плавата пилула! Fuck!!
The weather is good too.

:back:

Драга

Уфффф тупо тупо и глупо!!!
Ќе ми истечат очите од умор.
3546 кафе не помага мајкууу мууу, а времево ептен во прилог ми оди.
Више преку %*?& ми е од ова скриптиштава здивев.
А и плус во некое мноогу бедно стање сум.
Ај добро ќе кажам фрустрирано стање...
Едвај чекам да заврши се ама баш се...
Се осеќам загушено.Some air please...

Утре е денот драга...
To be or not to be...
Ај нек биде:pipi:

Целувам те:back:

А мор,
Како ќе издржам со неспиењево и работењево, па патувањено, па учењено?!
I've entered a vicious cycle dammit!
Ај може викендов ќе донесе нешто интересно...
бог

Кара миа...
Рад Ред и Дисциплина
Учење учење и само учење
Глава не кренав
Чао

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom