Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Врага.......гледам те бутнале на втора страна па си викам да ти спасам ГЗ :)
и така поззззз.....

кајги... да ти се пофалалм бе.. само ја положив мрежи.. другиве сите скепосале... спасив ја гз некако... уффф камен од срце ми падна коа ми кажаа дека сум положил...
ја малце те запоставиве едно недела дена али оправдано ми е.. учев кајги учев....
сеа посабајле да си го мавнам кафенцево па да идам на факултет да видам шо се дешава како.. само се мислам драга дали со кола или со бус.. со бус ке треба саат време д асе мрцварам со нашиве профи ЈСП а у кола неам мн плин.. ај ке видам шо ке напраам а ти биди ми поздравена :)

драга,
гледај колку е саат, а јас уште сум дома... не отидов од 8 , не можев да станам. ццц станувам мрза, тоа е многууу лошо.
туку, се спремам за на факултет и тешко ми иде. додека едното око го шминкам другото го размачкувам, затоа што ми течат солзи од што многу ми се спие. се на се тапа.
ајт поздрав идам да јадам пред да излезамм, не е добро да се иде на факултет со празен и слаб стомак.
чао:smir:

Кики!!!

Многу ми недостигаше...ме немаше некој ден заради оправдани причини:cry:
Сега сум повторно овде и не ми е добро.
Ако досега ми беше супер,ако досега го одложував тоа сега повеке не.
Дефинитивно е дека од денес повеке нема да мислам на него и ке се посветам на учењето.
Ма какво учење,ни тоа не можам.
Не ми е битно повеке.Несакам да го видам.Несакам да знам ништо повеке.
Тоа е мојата одлука и ке МОРА ДА ЈА ПОЧИТУВА.
Неможам повеке.
Мислам дека никогаш така се немам заљубено:tapp:
Мора да ми помине.
Ако не друго,ке се иселам од местово ама тоа не го решава проблемот.
Чуствата остануваат.
Го сакам,го сакам го сакаааааааам...:nesvest:
Зар е толку можно тоа?
Се ми е џабе.
Ај у к*рац!
Знаев дека ке беше така.
Мразам што ме засмејува!
Мразам што ми е потребен!
Мразам што е толку "идиот"
Мразам што го познавам!
И мразам зошто го сакам!!!!!!!!!:nerv: :nerv: :nerv:
Ајде одам по врага:back:

Е Драга ...

сфатив дека се ближи крај на светот, кај и да е ќе умрам и не треба да го поминам остатокот од животот плачејќи и да се бедирам секој ден ... Топ ми е животот сега. Среќна сум. А и како да не бидеш после се што се случува низ светов. Насекаде земјотреси, поплави, бури и што ли уште не, милион луѓе без кров над главата, илјадници луѓе загинати, а ја имам и кров над главата и сите мили ми се на број ... епа мора да бидеш среќен!!! Можеби кратко ќе трае среќата ама убаво е додека трае. Молете се луѓе, молете се за вас и за вашите најблиски ... лошо ни се пишува ... и бидете среќни додека можете!

:smir::smir::smir::smir:

едит: Да не се сфатиме погрешно, многу ми е жал за тоа што се случува низ светов. Од кога си го прочитав постот делува ко да се радувам што има загинати луѓе и такви работи ... напротив :(

Драга, I see you.

Леле деновиве летаат како ментални. Среда дојде денес бе. Кога успеа?!
Обврски сум преполн неделава. Да не зборувам што се ме чека после први април... Смрт.

Али ај, добро сум расположен денес. Музикава ме опушти. Одам да се полегачам па да бегам накај школо на еден час:smir:

Кајгиии..........
Среќна сум :)
Ќе почнам да да работам на online списание :)
Конечно ќе има нешто корисно од мене :) ќе има кај да ја трошам енергијата...

Само да те поздравам и да имаш убав ден :*

http://www.libertas.cre-act-ive.org/Libertas/Home/Home.html

:smir:

Dearly beloved.......Кајгана

не знам шо ми стана во последно време сум решила да учам и да ги поправам сите двојчиња шо ги имам :pipi: ме пука еуфорија за неделаааааа :vozbud: едвај чекам :baeh:

а се нешо песнава ми се врти у глава незнам зашо некои бедови почиња да ми праи :toe:

yours truly

black angel :back:

Преку к*р драга К.

Од што?
Од се’.

Мене, лицемерно ми е добро.
Само не можам да сфатам некои работи и изглеа сум глупа.

Сонувам три дена по ред некои фрустрирачки сонови.
Башка сум ја отворила Вега и пеев на сцена. Еај.

Мизерии насекаде, просто неверојатно.

Читав интервју во Теа Модерна и го гушкам Трендо.
Разбибригачки ми делуваше.
Патем... Живеам во трула, затапена, осамена, зацвилена и грда земја. И дремам, наместо да зеам да испотам мишки.
Ко што вика една моја драга ем убаа професорка : Лежиме во удобноста на сопствените грешки.

Сиктер од мене.
Понекогаш не знам што следно треба да направам.
Идентитет - 0.
Моќ -?

Чао.

Бејб....љубави једино моја тиии
тко те сада дирка и тко ти под прозора долазиии да ти свирка
Кајгииии!

Драга К: Ахх Шмеки...на Џорџе вода да му носиш :pipi:
:wink:

Draga
Me kine stomak,a cela nokj me drmashe teshkaaa nesonica...Ali ne e strashno:nenene:ne me misli...ne se davam taka lesno:wink: utre polagam draga,posle negde 3 godini skoro!!!:nesvest: i imam cudno cuvstvo vo sebe..strav pomeshan so srekja.Trgnaa rabotite draga,toa e najbitno.Wish me luck tomorrow...
A ondak kje se odadam na shetanje,kafenca,dragi lugje,kafanchinja,se shto ispushtiv nedelive dur ziveev,dishev i sanjav knigi:vozbud: i sekako,za nekoj den pak jas i knigite,etapa broj 2:tapp: :)Ako ako,taka treba......:wink:

Кога влегов во веце добив сознание дека јас сум зависен од луто, јас сум лутохоличар. Јадам пола тегла феферони на јадење и во такви моменти колку пати си имам речено не повеќе, и пак истата грешка, ќе умрам на серење :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Доста со глупости, праша таму кај чаушот и треба да отидам да видам која канцеларија е, да се прикажам чие дете сум :icon_lol:, и со него во другата канцеларија кај другиот чауш, само да не биде како тогаш:

Јас: Да не треба нешто да се плати?
Тој: Е треба.
Јас: Треба ама не мора?
Тој: Треба и мора :icon_lol:.
Јас: Добро чим е морално тогаш мора :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Тој: :pos::pos::pos::pos::pos:.
Значи порака до себе не се опуштај многу не чине по здравје.

Драга...

Ај малце да ти патетизирам после милион години...
Да. Пак се разочарав... Од луѓе.
Добро ќе сретнам ли ја некој нормален со нормална доза осет за осеЧај во него?
Или се е работава у ПМ отидена... Или корист или ништо.
Егоцентризам. Хејтеризам. Дрскост.
Ова стварно ли се дешава?

Моја најдрага Кајгана!

Дали ти знаеш дека секоја функција што може да се добие од основните елементарни функции со примена на аритметичките операции и операцијата составување претставува елементарна функција?

Моја најдрага Кајгана!

Дали ти знаеш дека мене ми е преку к*р од функции?
Озбилно...
Мразам функции!
Мразам да докажувам парност и да одредувам вредности и дефинициона вредност!
Ај у триста лепе!

Salute!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom