Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Интернетот нема повеќе смисла :tapp:

Адиос

Хеј ју,
она текстон го мкнам со денови. Глава пак ме боли. Foxlife уште не ми пуштиле. Од телекабел ми се јавија сабајле и им кажав погрешен стан. Фризурава таква каква што ми е у моментов ни на Чак Норис не би му стоела. Ми е гајле, денес дома ќе седам. Или ако излезам, ќе ставам капа. Жута. Сваки муто носи жуто.
Луѓе од моја генерација почнаа свадби да прават, деца да раѓаат и по весници да се сликаат. What is this world coming to?
Текстов нежно ми се смешка и ми вика "превеееедиии меее". Не можам да му одолеам, морам да го почнам...
Н.

жолчке слушај сеа:

-“ АКО СЕ НАНЕРВИРАМ НА СИТЕ ЌЕ ВИ ПИШАМ 5. ОД ПРВИОТ ДО ПОСЛЕДНИОТ ТОЛКУ МИ ФАЛАТ МЕНЕ “ :pred: :pop:----- појде светот.................

инаку ја сега станувам и пак не се наспав како што треба. инсомниа шо ќе праиш :toe: на школо 8 часа :nesvest: кога си дојдов како претепан. ич не ми се седеше ама класнана на врата стоеше маме и е*ам :tapp: пак за утре ич не ми се оди ама ај ќе помине и тоа. ај чао сега :back:

xndaqg.jpg

Одамна очи не си ми видела ко шо треба, а ни ја твоите жути, убави, ама ќе се дружиме и ќе ја недоместиме празнината во нашиот однос :(

Баш сакам да видам шо праат некои твои фацки шо ми се интересни за као интеракција, да се попраам авторитет таму у подфорум, ова она...И двете се мењаме, али ја ко Леси пак ти се враќам :back:

Држ, една песМица да се разлепшаш

Драга Јаишница :)...да бејб твоето име на руски се вика Јаишница.
Сепак...Кајгана звучи по шмекерски нели? :wink:
Денеска некако ептен тиња бре времево. А и фаците некако на луѓево им се тињести. Некако анти-шмек ден. Па да...вторник е. А јас за вторник сум се изјаснил на многупати дека е анти-шмек ден.
Онака...уште еден ден у неделата. У вторник никад не ми се дешавало нешо посебно. А на овој уште помалце. Фали уште гомна да паѓаат надвор и да си речеме денов е стварно срање!
Но да не ругам ко сељак за денов. Да издвоиме што има ново у поглед на шмек и анти-шмек во изминатите 24 часа.
Кога и да пуштам вести глеам сеуште се натегаме со Гејлада околу името. Никако да се шмекнеме и да се залапаме.
Држ-недај си праиме ко мали деца и се прашувам кога ќе пораснеме. Излеа...никад! Грчките политички курви повеќе даваат во Европа отколку Македонските. Но...тоа е веќе познат филм. И веќе виден. Како беше она...пропушти го трејлерот погледни го филмот. За дрогата. Епа ја викам...погледни го насловот на вестите а пропуштете ги самите вести. Информирај се делумно а не навлагај целосно пошо ќе ти отиде денот у нервози.
Б.Ц. се шета по чаршии и сака да го врати шмекот стар шо го имаше ко млад. Дури сеа изиграва народен чоек. Исто онака како што Грујо ни ги "освои" симпатиите. Сеа Бране...шета по чаршија демек заинтерсиран за занаетчиите...па дури и кондури чисти кај чевларот...и му дал 1000ка. Абе шмекер си е Бранко вака ко појава...ама па у суштина е голем анти-шмек!
Охридското езеро губи од шмек бејб. Нема кислород во енѕероно...има фосфор. Тој се улива заедно со фекалните води. Со други зборови говна.
Инаку...преска се мислев дали на факс да украдам еден компјутер. Па у една предавална има 10 комјутери ама џабе. Не се користат бе бејб...фаќаат прашина повеќе од миљето на баба ми над телевизорот. Си викам...да украдам јас боље ќе ги чувам и одгледувам него вака.
Мислам...да го џапнам мониторчево плазма си викам. Ама викам...така би бил анти-шмекер. Шмекер лопов. И ќе ме избркаат од факс ако ме фатат. А ако ме избркаат од факс...ќе изгубам поени кај девојките. Заеби си викам.
Бејб...глеаш ли бе колку избегаа по азил у Белгија. Абе мамата направија. Ама нишо ги заебаа. Ги враќаат назад сеа. Особено браќава наши Албанци шо мислеа ќе куртулат од Мачедониа им се скрши филм. Сеа пак на бит-пазар ќе дремат. Баш преска слушнав еден човек-брат како чившаше по државата! Та чивша шмек си викам. Јебига.
Абе Александар Велики го земаа турциве да да го држат а. Ако...чим имаат пари нека го земат. Само да не го преименуваат сеа у Ќемал Ататурк. Нека не заебават... Таман се навикнавме од прелазот Петровец во Александар Велики!
Шпанија влегла у дугови ко Грчка. Све дужници ова Европјаниве бе. Си викам...па добро е шо не сме у ЕУ бе. Кој ќе се задужуе после...не заебаај. Добро е и вака!
Во Чиле се пљачка на велико. Серија земјотреси. Хаос. Анти-шмек период им е сеа. Кутри.
Караџиќ бистри политики у Хаг. Им објаснуе како то било по негово а не по нивно.
Виктор Карамарков не се сеќава дека убил 5 баби со секира. Добро алиби нема што. Ќе убијам некој...и ќе кажам на суд не сечам се друже судија!
Него...словацине бе ни крадат од песни. Ој девојче ни ја дрпнале и тоа за на евросонг. Мамата лоповска...а мислев дека само Бугарите се крадци на песни. Срамота. А штета за она дундено пејачка на Словачка...баш некако шмек фаца ми имаше. Штета...излеа ќе ја дисквалификуваат.
Утре играме фудбал против мрзливите а! Брее...ќе ги тепаме бе. Ние сме орачи на теренот :) Нив ги мрзи да трчаат. Македонија - Црна Гора ќе биде 3-1. И тоа автогол ќе си даеме за нивниот гол.
Инаку...абе јас напишав се освен за некој мој шмек а ?? Да не го отупев малце бе бејб?
Драга Кајгана: Не бе маче...со задоволство те читав! Него...сакам да ме носиш у Солун за 8ми Март.
кај педерите?....абе не заебавај. Те носам у Италија у Милано да си купиш нешо од Прада ок?
Драга Кајгана: Колку си сладок некогаш! :pipi:

Паралелно бркам два проекти :pipi:(со десната на левата рака си давам петка сам на себе :icon_lol:).
Заглавив со чување на внук ми и се си мислев ослабен сум кога вагата пет килограми плус изгледа толку попушти федерот не е точна ќе ја фрлам. Брачката се мереше и тој, и ми вика уште малку и префрла кај нула, не е можно да е точна :pos::pos::pos::pos::pos:. Глупа кинеска вага........
Инаку сите органи ми кркорат во стомаков од комбуха чај се чувсвувам олеснето некако освежено не знам уште е рано за чудесни резултати.......
Ќе го правам тоа :je::je::je::je::je::je:.

Драга Шенка,
Со ваков закон за пушење, ни луле на мирот не може да се запали.

Претерав а не сакав до толку...
Излезе дегенот од мене. Се каам...
Али сега веќе знам на што сум.
Знам дека повредив некој за да го достигнам тоа али не се трпеше веќе тоа јас да се мачам. Едноставно немаат сите исти планови како мене и иако тешко го сфатив тоа - веќе знам.

Драга,
сношти се озрачив многу на роденден :nesum: па денес цел ден ми беше заспан и мамурен,
само една мисла ме држеше да не заспијам на работно место, новата еп. на 24 :back:
Си ја ставив на download, за некој 15-тина мин. ќе бидит ааааааааа:vozbud::vozbud:аааааа

Драга кајгана,

Утре одиме на победа така?

Кајгана : Мораме да одиме на победа !

- ма мораме и можеме... Олеееееееее Македонијааааааааааа :Молам:

Не знам дали сум имала волку тужен ден.
Се разбудив тужна, а ко шо глеам, тужна и ќе си легнам.
Не сум ја крива шо у слободно време глумам огледало.
Рефлектирам туѓи емоции.
Не сум чоек емоција да ми покаже, а денес ко шо беа сите тужни-се им собрав.
Аwesome.

Патем, читав статија „Што мисли им се вртат во глава на межите кога ќе ги одбиете за секс„
...so be nice, pretty please, shoot me!
Now!
Доро, не мораш.
Можам и сама!
Нешо не е у ред.
На погрешна планета ијам слетано изглеа.

Ај сиктер сеа.

Море измрдана,
шо ми се деси денес :pos2:.. не само мене, де. Општо губење.
Веќе не бегам од часови. :icon_lol:
Одвај чекам да дое 00:00 и денов да заврши и со Тами официјално да си потврдиме дека сме преживеале. Не можам да прекинам да се смеам.
Ама еден момент ме израдува пријатно. :wub:
..
Си купив карта за на Фифти.
Во петок не знаеме кај попрво да идеме. :dilemmassuck:
У сабота ќе си одмарам ко чоек Кими.. ќе идам на жур кај другарче, прв пат ќе пушта музичее woohoo! Сакам и јас такааа.
Е да. Шо ми трипа овој мраморов? Ехее ај што си бевНе. Тој будала бил бее.. па уште упорен ме бара тука нешто. Ц.
Утреее ..убав ден :лалала:.. не можев денес да се договарам ништо, знам дека ќе ми се десеше уште некој бед..хахах каши каши.
Ќе си ја почнам проектната за матура утре :ohyea:
Сеа ќе глеам Lost.
Bonjour - Au revoir ! :D [со знакот со раката]

Здраво
Дали сакаш да ги знајш сите ткива во едно растение? И нивните под ткива? И под под под тиквата во нив, над нив, под нив, зад нив? Хех. И јас нејќам. Али јебига, морам.
Мрза ме имат фатено невидена. Книга не ми се фаќат,ми се шетат, ми се играт, ми се пејт.
А милка е болна,весна е болна, јас сам тренутачно хендикепирана и то је то.
И да, одам да спијам. Нишчо продуктивно деќиња. :back:

Што е тоа во луѓето тажно, што живеат во животи туѓи?
- Недостаток на свој живот, моја претпоставка.

Ама навистина е тажно... многу тажно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom