Драга ,радикално ќе се променам...им ветив на неколку мои најблиски и иако сум мнооогу подобра од порано сега ќе бидам уште подобра,затоа што мојот живот го заслужува тоа.
Знам дека сум его манијак,ама можеби и тоа ќе го променам... Пред се нема веќе никого да навредувам ,нема веќе да се дерам како будала затоа што сум изгубила на покер и нема веќе да се тегачам по цел ден као најголема мрза на светот.
Ќе одам на факултет уште овој последен семестар барем еднаш неделно ...
Никогаш повеќе нема да се жалам за пари,ама баш никогаш па дури и ако би немала пари за авттобус,затоа што можеби ќе звучам како стара баба од 80 години ,ама здравјето е најважно...И моите најблиски...
Имам љубов,имам родители што неизмерно ме сакаат и ги сакам имам вистински пријатели (додуша се бројат на 2-3 прста ама боље неколлку вистински отколку како порано цел чопор лажни што ќе те искористат и ќе те шутнат ако не им пасуваш веќе во друштво ) се имам себеси и ништо повеќе не барам од животот.
А кога ништо повеќе не барам од животот... имам само една желба-се да остане засекогаш вака као што е,затоа што никогаш не сум била посреќна (пу пу да не се урочам):back:
ТЕ САКАМ (ух колку ги сакам овие два збора)