Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј мори Драга ...

УБАВО МИ Е!!! нека пукнат душманите

:back:

:smir:

Драга,
Нека прекинат да ми кажуваат лоши вести...
Нека помине лошиов период,смачено ми е од патетика и од немоќност...
Сакам одмор од се',сакам планина,сакам да ми се случуваат убави работи,сакам насмевка на лицата кој ги сакам,сакам мојата долгогодишна и единствена желба да ми се исполни ...и убрзај ја да и се посерам на желбата обична,а толку тешко остварлива.

Драгоевич!
За некоја недела и кооооооооонечно пролееееееееееет :јејеје::јејеје::јејеје:

Кајганче!
Ајде бре више нека дое колоквиумска!Океј, колку сакам да дојде толку сакам и да не дојде, АМА па не можам веќе само да се заебавам со книгата морам да седнам и асално да читам, иначе вака ништо од учењето:/.Ах, ќе почнам да учам и прекувремено:icon_lol:
Утре најнапорниот ден - вторник, како и секоја недела всушност што е, ама тоа сум одбрала, тоа ќе сркам сеа:).Ај бар знам ќе ми се исплати на крај:).
Одам сеа да доглеам ова the moment of truth(уф колку е само боље од ова нашево:)).
Baci:back:

Еј

Тања: Го прочита романот?
Васко: Уште малку.
Тања: Ти?
Владимир: Уште малку.
Тања: Ти Никола?
Никола: Исто уште малку.
Тања: Денис?
Денис: Уште малку...
Тања: Ајде кажи ни...
Денис: ...ќе почнам да ја читам.

Јајчарице!
Мразам!
Се!
Луѓе најмногу!
Не заслужуваат живот!
Го мразам воздухот кој го делам со сите!
Го мразам просторот кој го делам со сите!
Ги мразам разговорите кои ги водам!
Ја мразам смеата која ја споделувам!
Слабаци,ме правите слабак!
Ве мразам!
Мразам се живо и диво и се надевам дека се живо и диво ќе пати!
Ај поздрав!

Драга, шо? Сега и титулата ми ја земаат, свашта.
Еј, не ми пизди што ти пишувам, досадно е. Почнав да пишувам во играчница, ало! And peoples are like YOU IS TROLLIN and I'm like I'm not trollin, I'm Hanzo, you see. Aaaand aaand damn it, барем овој пост да имаше смисла. Трактор.

Драга Кајгана,

Ако станам утре во 6, ќе се преименувам во.. хм, Надеж.

Драга ,радикално ќе се променам...им ветив на неколку мои најблиски и иако сум мнооогу подобра од порано сега ќе бидам уште подобра,затоа што мојот живот го заслужува тоа.
Знам дека сум его манијак,ама можеби и тоа ќе го променам... Пред се нема веќе никого да навредувам ,нема веќе да се дерам како будала затоа што сум изгубила на покер и нема веќе да се тегачам по цел ден као најголема мрза на светот.
Ќе одам на факултет уште овој последен семестар барем еднаш неделно ...
Никогаш повеќе нема да се жалам за пари,ама баш никогаш па дури и ако би немала пари за авттобус,затоа што можеби ќе звучам како стара баба од 80 години ,ама здравјето е најважно...И моите најблиски...
Имам љубов,имам родители што неизмерно ме сакаат и ги сакам имам вистински пријатели (додуша се бројат на 2-3 прста ама боље неколлку вистински отколку како порано цел чопор лажни што ќе те искористат и ќе те шутнат ако не им пасуваш веќе во друштво ) се имам себеси и ништо повеќе не барам од животот.
А кога ништо повеќе не барам од животот... имам само една желба-се да остане засекогаш вака као што е,затоа што никогаш не сум била посреќна (пу пу да не се урочам):back:

ТЕ САКАМ (ух колку ги сакам овие два збора)

Драгица
за 3 саати полагам, за 2 саати ќе излезам од дома за 1ипол саат ќе почнам да се спремам за 1 саат ќе идам да јадам, за пола сааат ќе го гасаам компјутеров и пак пропала инвестиција. Амааа сакам да не е така :kesa: :)
Пријатно
:back:

седам со перо и учиме хемија:pos2:

Драгојка

го забораив ручеток на плинското цел саат поише него што требаше
леее сеа е сто пати поубав xD
иначе играм мафиа мк
незнам зашо
се тепа време
треба да праам проект тека
и да ме испраша
и пракса елаборати 3