Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Кладилнициве жива болест и нервоза.:salut:

Сите ми зјапаат во фризурата.Знам дека ми стои многу убаво,ама да се зјапа...
Некни колешката два пати ми рече-убава фризура...
И така.
Недела,да се одморам уште малку па од утре здравје...работа и тоа многу.

А како сакам да се исончам...ме нервира веќе оваа боја на кожа,многу е бела и бледа,аааа ми се пече така на жешко сонце...а летото е толку далеку:jaj:

Колку било убаво да пишуваш и читаш македонски:back:Заради тоа најмногу те сакам:helou:

znas kajgi, tka nesto se osekam so nekoi raboti nemam zborovi da gi opisam niti glas da gi kazam. zaso tolku pokraveni coveci postojat kazi mi? zaso koo nasata doverba e izdadena tolku mn bole? kazi mi zaso? ama ko ke se podzamislam malku podobro, ti si samo obicen forum so ne mozes da napravas poveke osven da objaves tva so seram i jadam gomna. samo sakam da znaes kak osekam koo veke cel svet mi se ruse. se so imam stvoreno do saa, osekam kak mi se ruse kako obicna kula od karti. poleka ama sigurno kartite edna po edna pagat. a znas li zaso pagat? oti na mestata deka so trebase da zavrstam kulata najmn, tama jas ga ostavih najlabava... isto kak na site tie so najmn trebase da stravuvam a na tie im dadeh najmn poverenie. kolku vino treba da ispijam kazi mi da site vistini isplivat na povrsinata od casata? se plasam.. mn se plasam od toa oti tie vistini bi mozele da go unistat i tka veke polno so katran, lutina i gorcina srce. ama neka e...so si terah, tva i si dobijah... uste kolku kolku rastopeno olovo treba da stavam na srceto da celosno pokrijam tva crnilo so od den na den se poveke me guse i ne mi dava da ziveam normalno? zaso tva mi se slucuva na mene? znam deka sum gresnik i tuka nema so da se diskutira poveke ama se so sakam e se tva so osekam da zavrse: ili jas da ja skinam ili oni da ja skinat. tuku, jas deka imam zgreseno i so so? aj dovolno ti se placah... drugiot pat se nadevam oti ke dojdam da ti pisam ness poubavo... pozz

Да лејди,
има новости и тоа убави се ти тоа да видиш а да не веруеш, ама не ги споделувам со тебе

непријателски сум настроена денеска

сакав уше нешо да ти пишам ам не, да не се навредиш
ее и еден зз до saber_rider од мене и да му каеш дека ми е мило што му текна...и жалам што понекогаш се однесувам сурово...

чао пријатен ручек лејди

Свиди

85 страни а јас не сум пишала никогаш како ми се јаде,дека ако ме удрил со креда нашкола си го сакуфкам и дека ме станала математика и не сум знаелаааа иии уште зиљион работи-.-
awwwww how sad:(Ти недостигав Кајгииии?/?!
Безвезе-.-

Туку шо сакав да кажам?А да за два дена читам 500 страни ѕвер сум оуууу јеааа:доги:
И да...Педофилите се секаде околу нас:капам:
bidi mi pozz
bas te shakufkammm
(L)

драга
недела е. знаеш не толку исполнет ден со занимација.
времево малку се поправи. малку прееска читав за на школо демек, сега ручав па одма дојдов кај тебе и по малку ѕиркам фудбал. стварно неделиве се досадни. како да се створени само за спиење ама нема шанси да заспијам оти наебав. утре сум 1 смена :nesvest: сите ми се смеат дома т.е. ми се ситат :nesum: досега јас спиев ама од сега прв ќе станувам, од 6.15.

а заборавив да ти кажам дека си најдов 500 денари :pipi: и тоа на тротоар. среќен сум заради тоа, многу сум среќен :vozbud: ( :nesum: )

-Кај си бе смрдле:helou:

Кајгана:Цркни!

-Шо ти е бе:N:

Кајгана:Спамер,грд атеистички

-Ја спамер?
-Ама ја никад!

Кајгана:Доста бе спамер,и прекини со цитативе,Шмекерот го изиграваш,трол фејкерски?

-Абе...

Кајгана:Шо бе абе?Си ми виснал тука цел ден,сонцето не знаеш шо боја е!

-Учев мори!

Кајгана:Шо учеше бе магаре атеистичко,пола подфорум религија твои постови се!

-Добро де книга читав,за у школо:toe:

Kajгана:Аха,и шо читаше?

-Големата Вода,Чинго!

Кајгана:Шо така бе,нема више Ленин?

-Абе Ленин ми е у душа:smir:

Кајгана:Немаш ти душа прасец еден невернички

-Ако ме вреѓаш си идам:nesum:

Кајгана:Шо ти текна...

-Ај целуфки:back:

Кајгана:Еее така,и ако ти притреба нешто,помош...било што....

-Аха?

Кајгана:Не ми искачај пред очи!

Џес

Што да ти кажам?!
За петокот....
Петокот беше вааааааааааау:pipi:

А саботата?!
Леле и саботата беше вааааау....:pipi:

Животот е мојот филм. Екстази трејлер :Ц:

Драга,

обожавам кога гледам како Смекси бит прво проба да бидит *убер-смешен-член*, па сега почна со форумов да си прајт муабет, ко Шмекерот, фалит уште да се опнит со бобанмацедониа или како и да се маскираше сега, за да бидит ко Аут бој. Страшна работа сфарно.

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Драгица
Мозоков ми е затвор а ќелиите исцрнети со јаглен
си играат фати ме ако можеш
а уствари и не можам да ги пратам
ни да ги натерам да го примат куколеча на гости
или еве тејлор... шумпетер
да има некој да мудрува
и да јаде јаглен

у курац драга у курац
погинуиуиуииувам јас
мемори фул дот ком дот уби ме
чао пријатно
:back:

...Драгаа...
Вчера беф на државен кај другарка освои 1во место државен првакк у латино танции..:):):)
Иако седефме од 3 до 10 саат се исплатеше, се дружефме и така:vozbud:
Требаше да идеме и до кастро али беф мноооооооогу уморна, затоа си отидоф дома...

Кајганооооооооооооооооооооооооооо

Ке има ли правда еднч на тај свет?????????

Мори..
flabbergasted...
unconscious..
muddledness...

Your intellect may be confused, but your emotions will never lie to you.

Факит, заеби...

State of bemusement..Where is the exit sigh?

0.jpg

.
.
.
.
.
.
.
Jerk...unknown...

?

6-07-GrahamInterrogation.jpg

Nononono...

Someday that other way...

Знаеш шо?!

Го сањав Огнен :wub: и Дина тогаш реши да ме разбуди за да иде надвор.
МОЧЛА!!!!
Или ме мрази или го сака малион, па од љубомора ми праи вака!
ЗЛОБНА Е!
А шо убаво го сањав Оги по толку долго време...:(
Не му се секирам на Огнен толку, и така у фторник ќе му идам у канцеларија :pipi:
Ама шо е вљубена у малион.. ќе мора да поразговарам со нејзе на таа тема..
Пошо опасен е...:tv:

:pos:
Од апчињата шо ги измешав ми е вака шо да праам :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom