Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ја положив и математика 2... сега остатокот е чиста формалност додека дипломирам :))
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 19:28 ---
Драга, ја положив и математика 2... сега остатокот е чиста формалност додека дипломирам :))

Драга, се наежив цела.
Неможам да ги гледам концертите на Тоше...
Си ја извадив сликата со него и си ја закачив. Никогаш нема да ги заборавам неговите топли зборови. Топла душа бе...недостига многу.

se osecam kaa u sred minhen,nisto neznam so koe kade e :icon_lol: si pravam film bezdomnik u viena da stanam i da se probiam i da stanam miljunas :pos:

ce mu prodavam djevreci i rakija u shotovi po 3 evra naaaa :D

Уше ова ми се немаше случено драга, ке се убијам. Се ми се удира од глава, се!
Ама ке пробам да не се замарам со ништо вечерва, да си излезам и да си поминам најубаво :pipi:

Кајги,
преку глава ми е од ладни луѓе. Преку глава ми е од глумење недостапност, кога едно обично прашање одма значи нарушување на нивната "приватност". Од сега ќе почнам да правам муабет како таксистите, само за времето, или може некоја капка дожд го одсликува нивното расположение, па и тоа да се класифицира како навреда. Преку глава ми е од отуѓеност и од толкава индиферентност. Мразам кога ми се однесуваат како некој министри, не дај боже ако ти откријат и најмал дел од нивните размислувања, како да ти кажуваат тајна мисија која е од национална сигурност за државата.
Во последно време само една работа ми се врти низ глава, ако се излезе како што треба мислам дека ќе се препородам. :свиркам:

Голупчици и на ладново се брчкаат по вирови. Тоа е, заљубените признаваат само пролет.

1609836_256511874516378_568659386_n.jpg

ДК

Денеска мислам дека беше најладниот ден зимава. Може било и поладно, али излегов ептен неспремен и едвај се движев. Ау смрзнав у пм, пола саат сум дома и уште ми е ладно.

Не знам дали е стварно ладно,или се навикнавмо на топлата зима,ич вечерва не мрдам нигде смрзнам.Така да филмскиот маратон може да почне.

Драга,
Сфаќаш дека си станал возрасен човек кога не ти е страв да ѝ признаеш на мајка ти дека си настинал.
Патем, според најновите студии, мрчењето за причините заради кои си настинал се покажало како најефективен лек против настинка.

Кога веќе не излегувам, а и компјутерот ми е моментално зафатен, решив да си поиграм тенис на мобилен и што да видам...
uploadfromtaptalk1390686658221.jpg

Пеер пази ситуација на работа :D

Колега турбофолкер ама тежок :D Бетер од оние на ДМСАТ што ги пуштаат.
Колешка свашта слуша само мрази турбо фолк.

Седиме на работа тројцата и јас седам меѓу нив и колегата пуштил неговото и пее а оваа ми пуштила некаков метал.

Си контраа демек :facepalm:

Глаата тапан ми ја направија

Show em biggieeeeeee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom