Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК

Една реченица што ја прочитав сабајлево е доволно да ми го сјебе цел ден. Еден од одговорните за зоолошката во случајот со смртта на жирафата Орка рекол да не се секираат луѓето, ќе донеселе нова жирафа. На тоа ја би одговорил: Ако ти умре детето не се секирај, ќе ти напраиме ново.

Не е предмет животното, ти ебам дегенот.

Доројутро Кајгана
Знаеш... еспресо ми е најслатко сс тебе, како едно су тј укус италијански и тфој шарм зејтински,знаеш.... жимиркур знаеш
haha проба на кратко да пишу некој поетско-восхитувачку пост, занес екстаза пост, али не бива, шљапа ми се мори Кајгано јебе ми се,зшто само 1 посто од мој живот сам бија озбиљан?

Да сум помлад би се женел само со кумановка,да знаеш, ете така.

Абе, да! Па мора дневната рутина да биде завршена. Мора на мајка ми некој да и го „расипе“ денот, па после таа на тој некој да му држи „трогателни“ говори!
Здрав живот, еј!
Излегов од собата за една минута и кога се вратив, мајка ми во сојуз со баба ми го окупирала лаптопот. Бараат многу важно нешто: некое си растение со наводно лековити својства. Претпоставувам, масло на Баба Рада.
Се уште не ми текнува од што се болни, па што бараат лекови.
Па, пишуваат на пребарувачот, „трнки“. Се појавува некој си човек Трнка.:tapp:
Па, „трнкосливи“...Ништо. Јас се кинам од смеење.
На крај наидоа на некоја страница за продажба на книги или whatever...Погодете што! Книга само за тие растенија...Им велам, „тоа е книга, за продажба“, а таа ми вели, „тргни се, остави не да видиме нешто на интернет“. Ќе видите, баш ќе видите како што сте тргнале.
Па после почнаа говорите како сум и го расипала денот...:facepalm:
Мра-зам бабини лекови!
И мразам кога со баба ми ќе се наместат да разговараат за здравата исхрана и здравјето!

какво шетање сум удрил по снегот, ладниот воздух како аналгетик ми делуваше на забов
од утре пак со стари навики.

Ги сакам ваквите денови...проследени со шоља чај и направен тост.
Надвор сите брзаат некаде, уживаат во снежното попладне.
Ми се оди мене некаде на планина, свеж воздух и убаво подготвена скара.
Пријатели, смеа и убаво дружење.
Во план имам да направам забава за мојот роденден.
Не сакам подароци, сакам само убаво да поминам со драги личности.
За мене нивното присуство е најголемиот подарок.
Не,не глумам светица, само кажувам во што уживам.
И така то.

Колку повејке во кафе уживаш толку повеке награди добиваш....:coffee:

Знаеш како функционира „трендов“ сеа у модерново време? Еовака:

Правиш шега на сметка на верници - смешен си.
Правиш шега на сметка на плавуши - смешен си.
Правиш шега на сметка на ВМРО - смешен си.
Правиш шега на сметка на дебелата со хеланки - смешен си.
Правиш шега на сметка на педери - не си смешен туку си бил хомофоб. :eek:

Fuck logic, right?

Уф, колку ми е мило што Данска губи...
Добра разлика! Само така нека продолжи.

Драга Кајгана,
Вака или така? ....... кога треба да изберам нешто ми требаат 100 саати..... така е и сега :):D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
С. војвода ме вика, те молам не ми викај така :icon_lol:.

Некни праевме забава и еден кајганџија беше присутен, дојде подоцна и не разбра на каква забава е присутен, затоа што кхм не е баш премногу бистар, матен е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Новиве фармерки ми се многу како педерски, тоа што сум ослабен во нозеве залепени ми се а горе во струкот точни и чудно се чувствувам во нив, додека пак старите фармерки сите како вреќи ми се :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom