Драга,
треба почесто да има ноќи како оваа, да ми се порадува душичето. Се изнасмеав на глупости, одамна се немав вака смеено (последно беше на "снег пада али се не ухвата") и сега уште си се смеам кога ќе ми текне на вадењето на газ низ врата -да не ти објаснувам подетално, само ќе кажам дека газот беше облечен и колата паркирана, донт вори, и на отварањето врати за да се направи промаја во кола. А, да, и овцата што ми виси на ретровизор од денес се вика Славјанка.
Во суштина, кад размислиш мало зрелије, не знам ни зашто толку се смеев, ама кога ќе се најдам во присуство на одредени луѓе да ми покажеш прст ќе се изнасмеам

Туку, ми се оди во Irish, ми се оди во некоја пивница кај Св. Спас што била, ми се оди во Дамар, Барселона, Аја, ми се оди во Момир во Охрид (ако не е потопен, охриѓани, јавете се, работи ли?), ми се одиии... Не знам кај ми се оди, сегде ми се оди, ми се скита. Ме фати пролетна еуфорија

И ми се оди некаде на пат, да се возам со саати и да пијам кафе по бензински и да нагаѓам што кола е пред мене. И ми се оди на концерт некој да се изнавикам. И така.
Иначе луѓено од време на време чудно ме гледаат со косава кратка, може им личам на педерче некое, така, со кратка коса и розево џемперче
Ај ќе ја оставам таа мистерија за утре за решавање.
Одам да кршам кичми сега пошто ме фати мигрена, изгледа од недостаток на кислород у мозок од пресмејување.
:salut: