Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добра работа кај Кајганава е што ти дава втора шанса, за разлика од некои :D
WDVlHju.png

едит:
aJeLAkO.png

Кајгано ма де си ти

Кој га измисли муабет иде како алва?
Па алва куде мене стои сс недеље и недеље.Нека дојде да гу еде он.(или оф)

Е не ми е јасно, ај што и оние гргули-директори се уште се тука во фабрика,
демек акционери(читај л.......) и не одат во пензија,не им се напушта,
ама ова да чуеш некои колеги родени 1952 година и со уште + 7 год.бенифициран стаж и се уште не одат во пензија, а тоа тие вкупно 69 години. А имаме незапослени млади.
Ма ја би одел и пред време уште утре кога би можел.

Ko shto mozhat da se bloknat reklamive od strana sho ti iskacaat dodeka sedis na net se nadevam deka na MAX TV kje mi ubacat opcija da mozham da gi blokiram reklamite so "Ne mozhe da mu se veruva na Zaev" i slicno.

Кајг, сестрами демек порасна, направи 18. Татко ми вчера и планираше поклон, да и уплати за возачка али останал без пари скроз, сакаше да позајмува... Му ја искеширав цела заштеда, скоро 300 евра. Знам дека нема да ми ги врати така како што му ги дадов али среќата на лицето од сестра ми кога дојде инструкторката да ја зема на прво возење беше прајслес, ми исполни срце и се потсетив пред скоро три години кога и јас го возев истиот матиз и после како цело лето се убивав од работа за мојата возачка. Сега има некоја галама во дневната јас седам надвор, ја гледам преубавава месечина дури се губам во рапов на Slug, а цигарите во кутијава само се намалуваат. Обожавам полна месечина, толку преубава светлина на конечно чистото небо. А јас кајг, јас сакам малку одмор. Психички одмор и да ја барам новата насока за уште меколку дена, ионака премногу време потрошив во reinventing myself once again... А биле премногу пати.

Среќен роденден џуниор, аку имаш 18 пак за мене ќе си џуниор, Be happy :)

da vi porasne deteto i da vi kaze deka idol mu e vlatko vasilj ili betmen velit....!!! da ti se pluknam u nacijata....

Драга Кајгана,
Не им се бендисват шишарките што сум ги направил...... свашта :confused:

Патем знаеш што ми текна..... од дамна не сум уплатил лото...... деновиве ќе гледам да го сторам тоа..... и гледаш убави пари земам.......... ќе те частам тогаш ;):)

ДК

Петок вечер, јас се забавувам со Херодот, Тукидид и Ксенофонт. Фини дечки, лабави...

... али затоа утре вечер идат Полибиј, Тит Ливиј, Плутарх... а можда и Цезар ќе налета. Јако ќе биде.

Драга

Три пати излегов на цигара у кафичон, замрзнав како надвор да го пиев пивото...

Наравоучение: не пушете, ладно е.

Уффффффф морници како ретко претходно. Колку фино и прецизно одбрани зборови.
Вакво нешто одамна не сум доживеал и тешко дека во иднина ќе.....

Со денови немам видено дневна светлина. Легнувам у 5 сабајле, станувам у 4 попладне и си викам, може ќе се претворам у Бетмен. А може и Бетмен е паметен дека навечер учел Физиологија. Сега чекам некој да ме викне да го спасам градот. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom