Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ха Кајгано
Иронија, слушај

Идеш у пустину,нигде оаза,пие ти се вода, а имаш воду у колена

Цел живот му солиф памет, а он умреја од шикер

:ROFLMAO:

На патувањето си поминав онака и како што очекував, со мали исклучоци...Добро се прошетав, посетив интересни места, се одморив, си купив многу работи, коишто ми требаа итн...И после 15-тина дена поминати таму, враќајки се назад си мислев како во новава 2014 очекувам нови почетоци, позитивни нешта и истата ја почнувам без никаков багаж од претходната, едноставно осеќав некој мир и елан...Во моментот кога стапнав на скопсково копно, значи буквално зборам во моментот кога се симнав од авион, ми се деси првата психопатска работа во новава 2014...Годината ја почнав со тешко срање...И во моментов размислувам на оваа тема, всушност и тоа ми е поентата на овој пост дека треба конечно еднаш засекогаш да се помирам со фактот дека некои срања психопатски можат исклучиво на мене и само на мене да ми се десат...И прераскажувам на најдобрата пријателка и таа се чуди, вика само на филм гледала такви работи...Па и во право е, да бидам искрена...
Годинава како започна, искрено ме плаши по малку ...:)
И нема тука да застане ова...
Сигруна сум...

http://www.youtube.com/watch?v=JV36R6OydaY

Kaмен сум. Можи не сум убав како оние девојки ко че речат, абе камен се, ама камен сум.
Фалеше вакво нешто во градов напатен. Преку такво од сеисти кавер бендој шо продаваат прикаски за мали деца кроз ГНР, Бон Џови. 2 сати бендов преработки, знајш ти шо значи то? 2 сати радост, 2 сати рипање, 2 сати позитивна енергија меџу народ, 2 сати....абе шо два сати ко еден сат да беа пизда му.
Ама задоволен сум, презадоволен сум.

Моменто коа пијано другарче ти истура црева на чат!!!! Ahh, dat bromance!

@BrunoFresh

Драга, знам дека оваа тема е отворена за да ти се обратиме тебе. Но денес морам да пратам порака до еден драг наш форумџија.

Драг @Forest Gamp,
Значи џабе романтики,
Џабе симнување ѕвезди,
Џабе љубовни поезии
и муабети за цицки и фалуси.
Не дојде да ја видиш својата муза, МАГАРЕ ЕДНО.

ThankyVeryMuch!

Ne mozam poveke u taa agonija! Posilno e od mene! Prasanje na vreme e koga ke poludeam... Se molam samo da prestane kajgi. Drugo nisto ne sakam!

Драга моја кајгана, добро познат ака стариот ерген ака ергеникус импотентикус е баниран до јули од форумов :pos::pos::pos::pos: Ќе го цица шест месеци :D Каде ли ќе лечи сега импотенција :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom