Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Нешто си пореметена. Или јас сум моментално со ептен замалушена глава. Која и да е од нас двете, не е ни битно. Битно е нешто да се дешава. Ај само глупости од мене. Време е да си легнам. Се читаме. Цмок мила.

П.С. Сега сфатив дека не го сакам веќе зборот мила, поради фактот што сите припаднички на женскиот род кои го носат тоа име, се сѐ освен мили.

Недела е. Нашиот народ сака да седи по кафичи у недела и да биде виден. Идеја за бизнис - си отвораш кафич, каде меѓу другото на гостите им нудиш и вакви нешта под фенси имиња:

- празна шоља за кафе + чаша вода (50% од цената);
- празна шоља од нечие испиено кафе (за да биде поуверливо) + чаша вода (60% од цената);
- шоља топла вода и да си донесеш од дома 3 во 1 (60% цената).

П.с Из дакле ти тебе ваков глас?:cuc:

Драга К,

Само да посакам едно големо добродојде :pipi:

hello december via firework tumblr.jpg

Иначе фала на прашање онака добричко сум... ќе биде подобро...

Слушај!

Форесчо заборави да каже, WC шоља + бактерии = 1 недела антибиотици! Bad luck Brian најдобро знае.

Јас утре ќе спијам до 12, припремив терен, одвај го најдов осигурачот што е за ѕвончето, ебаго секоја недела заспива некој на ѕвончето, демек не се најавивме извини, ма ајде молим ти се!

Ево ти една песна од мене:

Драги

15 години со дрва и ќумбе се занимавам во текот на зимата. Искрено, порадо би цепел дрва на никаквава температура него ли ова ...

ИМАМ ТРН !!! :mad:

Biggest fucking annoyance since YouTube ads, if there ever was one. А обично внимавам кога требам да префрлам дрва од позиција А до позиција Б, внимателно ги фаќам.

Значи не боли, ќе баталиш, и ќе го заборавиш, но по саат време, јадеш, си испрљал раце или што и да е, ќе избришеш рака од крпа и ...

310475.gif

* OMFG THIS HURTS LIKE A CRAZY MOTHERFUCKER !!! *

И така ти дава до знаење дека е се уште тука, и дека ќе те мачи, и мачи, и мачи ... дур не го извадиш. Ми иде да земам да го копам со игла и пинцета, најсериозно ... или нож ...

i+will+cut+you.gif

И то за денес :cautious:

Драга К,

Само да кажам едно големо Добродојде на месецов. Се надевам овој месец ќе ми донесе некои преубави новости за кои одамна ги чекам... П.С Кога помина жити се годинава? малце не беше пребрзо патувањево низ годинава? :unsure:

hello december via firework tumblr.jpg

Слушај

ДК
пожар во Гоце и ние мораше да ја чекаме противпожарната бидејќи 7те апарати што ги има во цело Гоце, ги истрошивме за 5 минути, а останатите 3 беа празни.
ебаимплемето и на влада и на држава.:mad:

Колективно срање
производство на норми и нови закони

garten.jpg

Старост е...

starost.jpg

Кога девојка која што ти објаснува дека нејзините другарки оддамна влегле во брачни води, ти кажува дека нема проблем со разлика во години.

Драга,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат,
Празници се ближат.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.