Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К,

Рокна дома компјутерот човекот поточно мојот братучед му падна чаша вода во кукиштетот и сега пц (n) нема додека не се купи нов :confused: И така драга К што да се прави малце нема да те посетувам овие денови поточно овие 3-4 дена но тука ќе бидам по најмалку 3-4 часа :love: Инаку тоа што не го очекував го слушнав... :confused: Зарем требаше?

Инаку нешто наидов на еден твој член кој навистина многу добро имаше кажано кајганче а тоа е:
Јебеш ту државу у којој највечи успјех је да одеш из ње. :гомце:

bigstock-Passenger-8300260.jpg

Се надевам ќе заминам од оваа држава од овие мизерни плати. Но нешто кајганче што најмногу ми се допаѓа тука е природата која ја има Македонија а платите и стандардотот се зафркнуваат нажалост. Не го одам да работа кивче :*

This beat is taking over meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 19:16 ---

This beat is taking over meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Кајганче!
Цел ден сум замаена, се удирам од секое можно парче мебел а болката скоро и да не ја осеќам :icon_lol:. Толку ли бев изморена што отспав 12 саата? Ај да рмбав и да трчав наоколу, ама ништо посебно не праам за да се осеќам толку утепана ( освен времево што ми предизвикува мали проблеми) :cautious:. Енивејз, пред 5 минути конечно мислам очиве почнаа да ми се отвораат, кога го видов и чув златцево :
:love:

кајги, се осеќам сам... проклето сам... замисли, немам ниту желба ниту за излевање ниту за дружење. како грешен ѓаол сум тука на компјутерот трошејки саати на нешто шо, не знам ка да кажам... некак, од се ми е смачено. немам вољја за ништо.. буквално ништо. си терам нешто шо морално ке може да ме дигне ама тешко.. си мислам, сега да бех у мк, да оти ке излезаах как човек и мн подобро ке ми беше а тука, се едни исти фаци гледам. смачени ми се и тие... кажи ми кајго, как да го тргнам тава чувство на самотија? понекојпат посакувам да имам непознат човек до мене да му кажам како ми е... не сакам да бидам разберан ами само исслушан.. доволно ми е од осуди и искривени вистини. само едно ке кажам за крај: тај шо ги е издел тие гомна за мене, нека му се... јас не негирам дека згреших ама да биват додавани елемнти у приказната che non mi riguardano, благодарам не. как и да е, може ке се дружеме кајги и таа вечер. ти шо викаш? :)

ДК
ете многу сум го тупел вика шефицата @леандра, затоа поретко ќе ме има тука ;)
денес сум луд, збунет ненормален ама баш копија на изет, колку шо знам сношти ниту печурки јадев, ниту некои тревки незнам од шо сум ваков ко замаен цел ден :eek:

Иначе дај бе некој нека му кажи да ги намалат Планика, 8500 денари за чевли срце ме стега да ги дадам, две гуми на колата помалку ќе ме фатат :D

e јас цицки не гледав ама ако сио вџашен сум:vozbud:
А и пред некој ден со fight club не ми текнува кој ме имаше спомнато во постот, де бе луѓе прво не го поштовам воопшто fight club, второ не сум по тепањево ;), трето не ме спомнувајте на секој пост ќе ме жежат ушиве многу :ROFLMAO:
Сунгер братче ти за политичар си роден, чим тука го привлекуваш вниманието на народот толку многу, сметај која слава ќе ја достигнеш во таа област.... а и предиспозиции гледам имаш ;)

Диар,

Интересно е колку среќа носи снегов кај малите. Имаше две дечиња од по 6,7 годинки, лапаа снегулки(?) и ги броеа кој повеќе. And they were like so cute. And this is totally gay. Nevermind.
Ме мрзи да флертам, а принуден сум, а уствари чекаат они да почнам знаеш и коа ќе видат дека неам абер они почнуваат. Хах. Lonely as I am together we cry.
И така, утре во Охрид имaме натпревар. Па стискај палци да победиме.
Ќе заборавев, тотално е јак хуморот на некои членови во врска со Сунѓерот Боб. Тотално.

Ај.

Ej, после 00 т.е за 2 минути нема да имам нет цел ден.

Рачунајте на тие шо че објавите песна во темата од Редиохед и во новата Блок Аут како да сум ви стегнал лајкоИ.

Не ме мислете арен че бидам и че прам семинарски и тро че поучам и така.

Кисс бидете мирни и не прајте далавери во подфорумот музика :D

Гаси бре Кајгану читај књигу!

А ти Кајгано мори, личиш ми на велики брат, у туј
исповедаеа чионицу собу, а ми као нешто велики људи у реално шоу
сам сфој велили брат

Драга,
се мислев да пишам нешто, ама сфатив дека е подобро некои работи да си ги зачувам за себе. Не е се за на нет, не знаеш кој чита :) Тие што треба да знаат ќе дознаат у живо.

Ајт

п.с. СЕ ЗАЉУБИВ!!:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom