Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
конечно нови луѓе, нови страници и искуства...

Од вчера им се чудам на одредени високо образовани личности и нивното воодушевување со sex and the city. До кога вака???
Повели Radiohead за добра ноќ.

Dear friend...

Лош ден... Ептен.
Не би те спроведувал со детали, но во дадени моменти сакав да направам неколку прекршочни чекори.
Живела Северна кореја и законите кои важат за обичните граѓани. (98% од популацијата).
До тоа дереџе е работава. И на моменти ме спопадува наплив на повраќање. И голтам во себе и си викам... Ма ќе ме видиш ти мене на 35ти мај. Државата ти е непријател бр. 1.
Не земјата.

Love always
Saladin

ДК
Има ли некој член на форумов што не спрема колоквиум, главата не му е тапан од учење и не ја гушка книгата под перница? For Kajgana's sake :cenzura:

И јас си кулирам. :D „најтешките“ ги оставив за у Јануари. Ако учам да си фанам со ред и се да си напишам, ако не, ич да не се траќам. :cool: Ќе не биде бе, ќе не биде, ако не сега другата година, ќе положиме. :D

Draga
site se zafateni so ucenje samo jas sum slobodna ptica koja ne znae sto da pravi so svoeto vreme.oktomvri pomina mi bese mnogu naporen mesec so usponi i padovi no toa e zivotot denes si gore utre si dole trkaloto se vrti no site morame da se borime za da bideme gore.
kajgic te pozdravuvam so pesnava legni si veke e docna utre ne cekaat novi predizvici:love:

ДК
еве и јас не спремам колоквиум, денес излегов и се разочарав уште толку.....:notworthy:
за едно 4 сати следи нов тренинг иако незнам ни самиот зошто кога НЕ ВРЕДИ, ејјјјјјј толку труд, а не вредам колку една будала која нема три чисти во главата и е тушник.
си го гледам видеово и правец вкревет
1.42 моментот, епа и јас излегувам така ......:(
П.С Тргна работава со спортската барем и денес пак добитен, работи новиов систем не сум изгубил залудно денови додека го мислев.

Драга К,

Вчера легнав дури сега станав спиење некои 20 часа можеби мислам дека сега сум ко да ме лупнал шлепер :confused: И многу спиење не е на арно...

Драга К,

Го гледав веќе 20 мин и не можам да останам смирен само си ѕенѕам :D 80's златно време :love:

Драга, 2 дена си бев дома убаво ми беше од петокот не сум отишол на работа али ете денеска сум и тоа до 13 часот. Ајде со среќа нека ми е последниот ден од месецов. :*

У 11 полагам па сега ради реда да земам да разлистам презентациите бидејќи заборавив да ја купам книгата :icon_lol:

ok pozz

Кајгано бе
Дај тргни тој трепкаво срање од монитор, немош известувања да си разглеам на раат
Нејќемо гратис сместување у Букурешт,Истамбул,Виена !!!

А сфи што имате колоквиуми, да скршите десну руку : )

Eдит мори Кајгано, едит
Днска е сфетски дн на штедење. Ја користам оваа прилика да ги поздраам сите Власи

Кајгс,

не е убо ко професор ќе пушти студент на условно, мислам, шо е тоа условно? Или си научил или не си научил. Факултет е, ало, загрејте го столот малце, како ќе работите у иднина ако условно поминувате испити сега?
Абе незнам, некојпат и за знаење треба да се учи. Не некојпат, туку секојпат, ама и тоа е у македонскиот синдром изгледа останато, да си ебеш мамата од бубање и после да незнајш кај тераш во животот, да ти умираат луѓе во чекалната или да викаш оти ставаш 2 милимоли натриум у епрувета за потребите на вежбата за која немаш појма зошто ти е дадена.
Никој не сфаќа колку убава прилика е да можеш да се образуваш, незнам бе, да истражуваш да се трудиш, да имаш нешто да се занимаваш, да те прави поотворен во сите погледи, да имаш нешто за кое можеш да дискутираш.

Don't do that people. Don't.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 12:53 ---
Кајгс,

не е убо ко професор ќе пушти студент на условно, мислам, шо е тоа условно? Или си научил или не си научил. Факултет е, ало, загрејте го столот малце, како ќе работите у иднина ако условно поминувате испити сега?
Абе незнам, некојпат и за знаење треба да се учи. Не некојпат, туку секојпат, ама и тоа е у македонскиот синдром изгледа останато, да си ебеш мамата од бубање и после да незнајш кај тераш во животот, да ти умираат луѓе во чекалната или да викаш оти ставаш 2 милимоли натриум у епрувета за потребите на вежбата за која немаш појма зошто ти е дадена.
Никој не сфаќа колку убава прилика е да можеш да се образуваш, незнам бе, да истражуваш да се трудиш, да имаш нешто да се занимаваш, да те прави поотворен во сите погледи, да имаш нешто за кое можеш да дискутираш.

Don't do that people. Don't.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom