Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Она кога си добар ученик и можеш да добиеш награда од 800 евра, ама не ја добиваш, затоа што не си поднел барање навреме. :(

Kajgii ja za ucenje nemam pa zatoa use denes si napraviv plance za vikendov...mora ovie denovi da se izleze slednata nedela sum treta :D

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Како се станува ѕвезда:
1075766_10152429610685476_954085396_n.png

За помалку од недела дена промоцијата на албумот. :vozbud: Свирење, пиво, нервози, организација и сите останати нешта што одат пропратно...It's gonna be one hell of a week.

Јас, унлике Вокерка, misлам дека коlоkвиумскиот живот беше еден од потешките периоди во лифеtime-оt досега. Од повеќе аспекти, да не ги наbrojuvaм.

Којзнае зошто. Ваљда оти во тие четири години, животот не ми се сведвеше само на таа тежина, да не речам... си постоеа (сега не знам колку ги има) working class studenti, кои покрај учењето, мислеа на многу многу други работи, додека bea doвн анд out во random градот кај што студираа.

Silver spoon ефекат, јеbi ga.

6 причини за Универзална декларација, 3 разлики меѓу МГПП и Меѓународна конвенција за економско-социјални и културни права, 5 допирни точки на Повелбата со Декларација за независност, 3 ова, 7 она, па добро бе мајката имаат милост тро од тро, не учиме математика, правен учиме.
Дај таму да ти објаснам шо е како е и зошто е, да дефинирам нешто. Ко шо не бев наспан не можев ни бројките убо да ги опулам :D

Кајги ма криво дрво не се исправаше така нели? еее драга моја за жал така е :tapp:

Драга,
Јас си испеков тиква, не се ни мачев да правам Jack-o'-lantern. Другарче едно сподели слика на фб и ептен убаво му излегле.
На чело иам три фластера и околу очи малце поише ајлајнер него што треба, ама одлично изгледа! <3 I am Fincked for the next few hours <3 Ајде сега кафенце, па после домче гледање хорор филмчиња цела ноќ. И понекое од Тим. :love:

Koj ke uci ej....
Sum srusila rekord na subway surfers! Lol :D
Why life isnt simplr? Sto mora fakultet da ucam? Ides tamu biras sto sakas i ucis u praksa, ako ne te biva, imas vreme i dr da pocnes neso da rabotis...
A ne vaka, vreme samo gubis i entuzijazam i na kraj posle uste da ne se vrabotis i ti se odi samoubistvo da prais :D
Idam aj da ucam, kako se vreduvaat faktori na proizvodstvo.
Aj :D
Mozam da se tagnam sama sebe?lol @dzesika;
Nemozelo..

Кајги,
Положиииииив! Оу јеа! Сега дупла мотивација и цел термус кафе и до утре попладне има да ги згазам сите транспортни системи и Инкотермс, а вечерта да се згазам од пиење е така да си знаеш :D
One down, three more to go :)

Kajge ma aman se ispokakaaa so toa ucam ucam ucam poloziv padnav aaaaa ke piame ke se opijam ke se isterfkam vecer leleleeee poloziv aaaaaaaaa ke se iznadrogiram leeee polozivvvvv konecno aaaaaaaaa .... sranja
Ej kajgi I jas ucam aj moze pa ke polozam pa ke se nacukam I ke f... byeeee btw odirof da ucammmmmm :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom