Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Си газам на Фон со колоквиумиве :cool: Испод 10ка не сум ! Знам , не сум нормален . Знам. Спремај 5000 евра за нова кола , татооо . После ова мора да е горд на својот паметен син !!!

Драга ... :(

Е вака @Hurin батката ме намава во табла...

hokuto-no-ken-234-o.gif

3-6 во партии, ама бројката не е важна. xD

Се вратив пред малку од кардио, овојпат во родниов град напраено. Мизерија од народ, уфилман до немајкаде, летнат во облаци мислат дека ќе го фатата господ за јајца.
Вечерва не е лошо да побрзам да си легнам оти како шо сум изнервиран и разочаран можи да напрам некоја глупост. Стариот добар мајмун кој помагаше на секого ќе се потрудам да умри, ќе се потрудам да станам ѓубре и гадно копиле оти гледам колку повеќе му прам арно на народов толку повеќе со лошо ми враќаат. Ко ќе ти е тешко ги нема ни да прашаат дали си жив, ко ќе му затребаш се лижат и најарни се сите.
И ај кршете нога сите шо полагате таму, дајте ако не да читнам нешто и за вас оти збеснав од шо нема шо да прам.:(

Кајги, зашо цимерката не сака да сфати што е цимерски живот...и дека треба да има компромис.
Со инат до никаде не иде работата.

Зошто само себе си се става во цел универзум? Други луѓе не постојат? Некој друг нема исти потреби кои таа ги има...или само она е единствена, само она полага, само она има за учење....Ја шо треба да правам, на лустер да висам?

Ај Кајги да дојдам кај тебе да учам. Цимерката неможе да учи ако некој друг е присутен, и неможе да уче во себе. И неможе некој да ја прекинува и да влегува во соба нешо да земе....
Некои луѓе се толку себични бе Кајги...ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА. Тоа сакаат.

Кајги хејтам хејтери. А хејтери и цинични поединци во државава има на секој чекор. Ако нешто не ти се допаѓа пробај да го смениш тоа. Секогаш има начин. Некој покомплициран, некој по едноставен ама битно секогаш може да се најде светло на крајот на тунелот, нешто што би ти донело насмевка на лицето и би те натерало да сфатиш и дека не е се така црно. Ако нешто не ти се допаѓа или пробај тоа да го промениш или комплетно игнорирај го. It's as simple as that.

Ја, 2008:

- Никогаш не би можел да бидам со ружичаста особа која гледа риалити и слуша Цеца.

Ја, 2010:

- Па, не е толку страшно и ако нозете и се во непар...

Ја, 2013:

Ма би бил и со розев носорог, само ако се обиде да ме воли.

Dear friend...
Човек таман ќе види дека троловите од толку низок калибар кренаа раце од форумот, се враќа, кога еве ги пак тука со својата „збогатена“ смисла за живот на нет. Не за друго, но го уживаат вниманието кое не треба.

Онака процедурално да промрчам.

Love always
Saladin

Конечно си дојдов дома, и нема да морам да го слушам "добро злато" по 1231859151 пати на ден.

Кајганче!
Да му посакам добредојде на Ноември! И едно чао на гнасниот, безобразен, смрден, никаков Октомври (освен 29ти)! 11 месеци конечно ќе оладам од него :X3:.
1393856_10151733698500028_2066438014_n.jpg

И така :pipi:.

They said: "Beware of the pale horse!" And suddenly I felt the jagged scythe slashing through my rib cage, emptying what was left of my soul. Now I'm empty, just a shell with nothing to move in. Yeah, I'm cold, I'm almost dead. What was there to wonder about?
А и убаво е, убаво е кога единственото нешто што мислиш е дали имаш уште цигари или треба да си купиш. И дали ќе имаш кафе за сабајле, и како најбрзо да си ги завршиш обврските што не се многу.
И тоа ти викам, деновите стануваат позабавни... Дури и не ме нервира таа светлина што ми ја исполнуваше собата, пошо стајв потемна завеса :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom