Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен било интересно лекарско да вадеш. Ја појако не сум си поминал у живот! Бонус ми е шо знам колку плочки има у ходнико на офтамологија. Fuck me, right?

Ekonomski e fakultet za primer coece, stedat struja ko ludi, za malce ke go promashev fakultetot posho nema svetlo.

Edinstveno u kancelarijata na dekanot gori svetlo posho neli nekoja buducha asistentka mora da se pokazhe.

Eve ja omilenata

Gleam lugje pocnuvaat da komuniciraat so poznati faci shto vekje ne se megju zivite pa ako znae nekoj kao da iskontaktiram so debelkovo da svrzeme muabet-dva uz edno dvojce neka pishe pp.

and if you don't know, now you knooooooow, niggaaa

Д.
Јас сум едно чудно, несфатливо, неразбрано, нерешително и неодлучливо суштество.
Да ми дадеш две идентични чаши да изберам една, ке треба да се мислам 2 саата.

Чао!

Драга,

Учи, учи, глава бучи. :pos:
Изрекава ја немав чуено од детството. Се изнасмеав, како и да е.
Иначе да, за мојата глава станува збор. До понеделник тапан ќе ми стане. :)

Драга,

Мултитаскинг било да јадеш супа стоечки пред шпорет, да вариш чај, да пржиш јајца, а книгата да ти е до шпорет и да пробуваш да си го објасниш графикот со три милиони ознаки за дводелни цени.
Не дека се жалам, ќе биде полошо за некој ден, само си се спремам и за тоа.

Драга,
да ти се пофалам дека само до еден и пол саат спиење згазив на колоквиум, има да го положам и тоа со јаки поени(да не се подречам, ама мислам дека сум во право:D )
И еве ме се уште будна и тоа само со едно кафе плус и на вежбање бев и тоа кардио имав денес и се уште не ми се спие, ко на дроги да сум. Изгледа има вистина во тоа што цело време го зборам дека колку помалку спиеш толку помалку и ти се спие. А не е дека нема да го искористам времево, наредно полагање ми е во петок а предметот ми е слабо научен :(
Отидов да поучам дур не сум се искомирала :pos:

Џабе учат децава, кога ќе разберат дека е џабе касно ќе им биде, времето поминало, нема назад...:coffee:

Каков mental breakdown ми се деси.
Предколоквиумска, страшен пмс ме пука, учам цел ден.. Влага мајка ми и ми остава чоколадо и сок.
Ја изгушкав и само шо излезе се истурив од плачење оти ме дирна вниманието. -.-

Women on their pms.

Само будала мисли дека можи да научи 70 страни анатомија во 1 ден, поточно 5 сати..

И хумана генетика. У случај да ја сретнеш некогаш, некаде, да не се лажеш. :D

Мај диарест Кајги, пред пола година се ишишав кратко и сега почнав да имам коса, и сакам пак да се шишам, ама не ми се дава косата на секоја фризерка. Те молам Кајги, препорачај ми фризерка што кратката коса не ја сфаќа како шишање додека неможам да си го осетам влакното, сакам фина фризерка шо не прашува ништо, шо шиша и е љубезна, и не е дојдена на пракса од Прибилци :place:.
Сакам да го ишишам косиштево! Хелп ми. :вонзем:

Само будала мисли дека можи да научи 70 страни анатомија во 1 ден, поточно 5 сати..

И хумана генетика. У случај да ја сретнеш некогаш, некаде, да не се лажеш. :D

Мај диарест Кајги, пред пола година се ишишав кратко и сега почнав да имам коса, и сакам пак да се шишам, ама не ми се дава косата на секоја фризерка. Те молам Кајги, препорачај ми фризерка што кратката коса не ја сфаќа како шишање додека неможам да си го осетам влакното, сакам фина фризерка шо не прашува ништо, шо шиша и е љубезна, и не е дојдена на пракса од Прибилци :place:.
Сакам да го ишишам косиштево! Хелп ми. :вонзем:

Знам дека многу пати го искористив зборот шиша, ама кој ве шиша, сакам да се шишам.

ДК
Има ли некој член на форумов што не спрема колоквиум, главата не му е тапан од учење и не ја гушка книгата под перница? For Kajgana's sake :cenzura:

Јас неспремам колоквиум и супер ми е :icon_lol:
Ко ќе ми текне само колку е мачно тоа учењето, кога те тераат да правиш нешто што несакаш а колку само позабавни нешта може да правиш...
вие ова :(
наместо ова :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom