Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgo denes se sto fativ unistiv.o_O..
na rabota da si zakopcam patent,patentot vo raci mi ostana morav bes uniforma da rabotam...
dojdov doma zimam casa da se napijam voda-casata mi padna i sol stana....
telefonot edno 10 pati sekako mi padna od race....i vrv na se kasljam ko konj :place::facepalm::facepalm::facepalm: znaci strasno :tapp:

Како се насмеав слатко..America's got talent rules :pos:
Добро бре сестро,дали некој им кажал на неталентираните луге дека местото не им е пред публика?Убаво им е да ги ругаат и абер немаат...И згора на тоа бараат нова шанса...Нова шанса за што?За да следен пат ги маваат со домати и јајца?:pos: Додека постојат такви "таленти" јас ке продолжам да терам сеир.
Драга,секоја нок ствара нови спомени..Taка и оваа...Нокта е свежа и прекрасна,дождот полека си врне а јас уживам во топлиот дом.
Денес сите ги сакам.

ДК
еве ме втор пат денес, одамна не сум бил вака релаксиран и искулиран, ги оставив малку работите да си дојдат на свое место полека полека. Си крцкам полека со обврските. Лупам магнезиумче, и чекам Мр Олимпија, а утре рано рано на работа треба да одам само за арно нека е :)
Шо би рекол Ерхан од битола, кафе благо ролат 50 евра ги бројам дено, ама живото го живеам :pos: убав живот :)

Д..К

Знајш шо, толку ми е мака што испаѓам пизда во моментов... Ќе фатам ќе си легнам и ќе се напокријам со кебиња и нема да и мавнам ферска на мувава што ме малтретира, еве веќе 15тина минути. :mad:

Da se opiev nemase da mi bide loso ja taka mislam a ti kajgi ??? Znam ti bev skaran I ne ti pisev ama ti propisav ama nema ds ti se otvoram do jajA neeeeeee !

Еве по хиљадити пут го слушам говорот на премиерот од генералното собрание на ОН, во позадина оди '' Бисер балкански '' и плачам.
Небаре умре по вторпат Хачико.

ДК
дали да се радуваш или да тагуваш.

Среќен роденден на мама.
Среќно останување во туѓина на девојката.

Ве сакам и двете!

Брејкинг њуз

Деветгодишна девојчица се намазила со крем за подмладување од Орифлејм, кој подмладува за десет години и се вратила у пичку матер!
Ваша Сител ТиВи​

Драга,

Колку и да се трудам, колку и да се замарам, џабе е.
Таа никогаш нема да се смени, само ќе ме онерасположува наместо обратното, нема да ме разбере, а да не зборам за тешење од било каков вид, попрво ќе направи да жалам уште повеќе што и да сум згрешила.
Ко непријател да имам дома што само негативното ти го истакнува во секоја прилика.
Не е дека не сум навикната, али сега ме погоди ептен.
Стварно мислам дека јас каква што сум, не го заслужувам ова. Можеби и нејзе некогаш ќе и текне дека односот и пристапот кон мене и се многу погрешни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom